Drug Crni Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Nekad je bilo ovako 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 A jesu li ova dvojica dobili olovke, a? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Mislim da je i Koštunica bio primljen, tako mi se učinilo da je onaj novinar iz VOA rekao, kada je poklapao Faraona, ali zaboravih detalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selektor Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 minute ago, Klotzen said: Mislim da je i Koštunica bio primljen, tako mi se učinilo da je onaj novinar iz VOA rekao, kada je poklapao Faraona, ali zaboravih detalje. I on se proslavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 7 hours ago, Skyglider said: Ladno smo angazovali USA Simu Spasica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Jedino mi zao sto je sav ovaj cirkus u medijski zapecak stavio fantasticnu pobedu Veljka nad Monstrumom iz Ukrajine u drugoj rundi nokautom. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 10 minutes ago, Clash said: Jedino mi zao sto je sav ovaj cirkus u medijski zapecak stavio fantasticnu pobedu Veljka nad Monstrumom iz Ukrajine u drugoj rundi nokautom. Spoiler Monstrum iz Ukrajine 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 ovaj kao da je slikan pod prisilom, 'raise your fists and act like you mean it' Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 moneta za potkusurivanje. jadno i bedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Zasto niko na ovom druzenju nije nosio masku? Zato sto smo potpisali protiv petge kineske kuge i nema vise korone. Za jos najnovijih teorija zavere pisite u inbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 31 minutes ago, Clash said: Zasto niko na ovom druzenju nije nosio masku? Zato sto smo potpisali protiv petge kineske kuge i nema vise korone. Za jos najnovijih teorija zavere pisite u inbox. Nisu se ljubili na sastanku i rastanku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Ali tebra, Blic koji mi daje samo naslove, ne mogu da vidim tekst i nudi mi neku premium varijantu da platim. ahahahahahsgshsgsl, da sigurno cu platiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 6 minutes ago, Clash said: Ali tebra, Blic koji mi daje samo naslove, ne mogu da vidim tekst i nudi mi neku premium varijantu da platim. ahahahahahsgshsgsl, da sigurno cu platiti. Pa to su uveli pre nekog vremena za većinu tekstova, ako hoćeš da čitaš moraš da platiš premium. Sve ako ne platim nešto tom đubretu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 5 minutes ago, Skyglider said: Pa to su uveli pre nekog vremena za većinu tekstova, ako hoćeš da čitaš moraš da platiš premium. Sve ako ne platim nešto tom đubretu. Ja tek danas primetio. Ali Blicu da platim eeej. Pa Blice brate da li ste vi normalni, ko ce vam platiti za tekstove o Ceci i deci i potezima Bogdana o kojim bruji internet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 30 minutes ago, Clash said: Ali Blicu da platim eeej. Ne brini, ovaj shok ne traje predugo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 4 hours ago, Clash said: Jedino mi zao sto je sav ovaj cirkus u medijski zapecak stavio fantasticnu pobedu Veljka nad Monstrumom iz Ukrajine u drugoj rundi nokautom. A je li i taj nesrecni Ukrajinac zavrsio fakultet kao ovaj nas vitez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 9 minutes ago, berti said: A je li i taj nesrecni Ukrajinac zavrsio fakultet kao ovaj nas vitez. Bogoljub Karic ga licno ispitivao na diplomskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Trebalo je da Čadež čita tekst iz sporazuma sa ovom trojicom a ne da kibicuje Grenela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 5, 2020 Author Share Posted September 5, 2020 (edited) Ovaj ladno nije znao ni šta potpisuje. Bez zezanja, uopšte me ne bi iznenadilo da je ovo sa našim prebacivanjem ambasade u Jerusalim uvaljeno na foru. Taman da objasni taj sulud razvoj događaja gde oni priznaju Kosovo, a mi zauzvrat prebacujemo ambasadu. Neko će reći neozbiljno bi to bilo, ali kako je sve ovo na gomili izgledalo, potpuno se uklapa. Edited September 5, 2020 by djole 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bul-Kathos Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Ima jedna slika gde Vučić, Mali i Đurić nagnuti nad stolom čitaju papire a Čadež razgovara sa Grenelom u WH, pretpostavljam da su dobro pročitali i razumeli tekst. Slušao sam Vučića više puta kako daje intervjue na engleskom i zavidan mu je spoken language, ima i dobar fond reči. Nemam objašnjenje zašto se kao zapanjio kada je spomenuta ambasada u Jerusalimu i zašto je pogledao ka svojima sa čuđenjem. Postavlja se sada pitanje kako je moguće da je onaj zarez oko mutual recognition napravio brutalan™ nastup Vučića a ovo sa ambasadom, izgleda toliko očigledno i vidljivo, se previdelo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Trebalo je da Čadež čita tekst iz sporazuma sa ovom trojicom a ne da kibicuje Grenela. Zagrmeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Kakav cirkus od sastanka i sporazuma. Cinjenica je da je Vucic posluzio Trampu samo za zadovoljenje jevrejskog lobija koji je veoma jak u elektorskim drzavama gde je neizvestan ishod, tamo nije bitan apsolutan broj glasova nego pobeda po drzavama. Zabole njih i za Kosovo i za Srbiju, samo su nas iskoristili za svoje interese. Prosli put je davao nase milione za kampanju za Hilari, sad je brze bolje potpisao nesto cime ne dobijamo apsolutno nista sa mozda i odlazecim predsednikom USA. Samo je kupio sebi jos vremena na vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 1 hour ago, Ryu said: Trebalo je da Čadež čita tekst iz sporazuma sa ovom trojicom a ne da kibicuje Grenela. Auuuuu covece pa sta je ovo... :) Kakav sastanak, ovo ni Pajtonovci ne bi rezirali, koliko mim materijala... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 6 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: Auuuuu covece pa sta je ovo... 🙂 Kakav sastanak, ovo ni Pajtonovci ne bi rezirali, koliko mim materijala... 🙂 Haha pa on ladno nije ni znao za ambasadu. Kakav poslusnik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts