Dropkick Murphys Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Hiliard > Higins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Hiliard ni u Baskoniji nije nesto previse odskakao, igrao je solidno. On je u sustini jedan korektan igrac, ali daleko od toga da moze da zamijeni Higinsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 25 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Brutalna partija Decka, bukvalno je odigrao bez jednog loseg poteza. Trenutno je jedan od boljih krilnih igraca u EL. Dominantan u skoku, odlican u odbrani, moze da brani nekoliko pozicija jer je jak kao konj. Rutinski resava kad mu se ocisti strana da igra na postu, Kurbanova je par puta bez problema okrenuo. Zna jako dobro da povuce i tranziciju. Polivalentan i veoma zahvalan igrac. Real ocigledno ima vrhunski skauting. Kakve je brat cigle bacao, nerealno stvarno. Nisam gledao utakmicu, ali sam gledao neke prethodne. Dek je izuzetno nezgodan igrac za čuvanje jer je izmedju 3 I 4,ima odličnu ledjnu tehniku, veoma dobar šut i igru licem. Mnogo je bila zanimljiva Arg na SP sa Dekom I Garinom u tandemu. Ne bi mogao da poredim Hiliarda i Higinsa nikako, različiti tipovi igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Brutalna partija Decka, bukvalno je odigrao bez jednog loseg poteza. Trenutno je jedan od boljih krilnih igraca u EL. Dominantan u skoku, odlican u odbrani, moze da brani nekoliko pozicija jer je jak kao konj. Rutinski resava kad mu se ocisti strana da igra na postu, Kurbanova je par puta bez problema okrenuo. Zna jako dobro da povuce i tranziciju. Polivalentan i veoma zahvalan igrac. ...ali brate mili, ona frizura je neoprostiva🤭 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Do sada je tri igraca u svih 10 kola postiglo najmanje po jednu trojku na utakmici. Vilbekin, Lo, Rodrigez. Ima ih 5 ili 6 koji su to uradili na 9/10 utakmica a trojica od njih to nisu uspela da urade protiv CZV. Sved 0-6 u Bg, Rendolf 0-5 u Bg i Grigonis 0-3 u Kaunasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2019 Author Share Posted November 23, 2019 (edited) 12 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Brutalna partija Decka, bukvalno je odigrao bez jednog loseg poteza. Trenutno je jedan od boljih krilnih igraca u EL. Dominantan u skoku, odlican u odbrani, moze da brani nekoliko pozicija jer je jak kao konj. Rutinski resava kad mu se ocisti strana da igra na postu, Kurbanova je par puta bez problema okrenuo. Zna jako dobro da povuce i tranziciju. Polivalentan i veoma zahvalan igrac. Real ocigledno ima vrhunski skauting. Deck je došao u Real kao najbolji strelac ARG šampionata. To je zanimljivo jer je u početku u Madridu delovao kao sve osim kao strelac. Dobar igrač, dostojna zamena za Reyesa ili ranije Mačiulisa, Noćionija i tako tih likova koji se daju 100% za tim. Edited November 23, 2019 by Chaos Is Me 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 (edited) Meni je prvi utisak sa njim bio bezveze, ali kad sam se malo vise zadubio u gledanje, vidio sam da je mnogo koristan igrac i da ima dosta kvaliteta. Na SP je pokazao koliko moze da bude opasan i kao strijelac. U Realu ima vise neku sljakersku ulogu, ali desice se povremeno partije kao sinoc, kada je unistio krilne igrace CSKA. Edited November 23, 2019 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Tipična domaćinska utakmica, nemam ni najmanju sumnju da će CSKA u Moskvi dobiti Real, borba će biti oko toga samo da li će biti dostignuta ova razlika. Predugačko je takmičenje da se svaka utakmica odigra u fulu, a i bitnije je da se domaći gledaoci zadovolje pobedom njihovog tima i da mogu tome lično da prisustvuju, jer utakmica ništa ne donosi niti odnosi u ovom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Kada sam izrazio sumnju da ce CSKA u 4 nakon regularnog dela, uopste ih nisam precrtao u borbi za titulu. Ovi porazi sto se sada redjaju se jednako broje u tabeli, koji god deo sezone da je u pitanju. Jeste, tim je pretrpeo veliku rekonstrukciju, treba to sve posloziti, a i utisak je da ce i kada se uigraju biti slabiji nego prethodnih sezona. Svakako im ne ide u prilog ni vaskrs Armanija, Makabija, konstantnost Efesa... Na Itudisu je vraski tezak posao, ali misljenja sam da je ova rekonstrukcija ekipe planska i da, shodno tome, nema puno pritiska na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 I protiče bez većih posledica, jer su u 8 posle skoro trećine regularnog dela sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Cska ima najveći problem jer je Klajburn aut i bez njega bi odlazak na f4 bio ogroman uspeh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Real, Efes, Barsa, Makabi/Armani je moj neki skroman tip za F4. Itudisa cenim, ali mislim da se CSKA sprema za jedan ozbiljniji remont. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Voleo bih da Armani dođe do F4, a Efes da osvoji titulu. To bi bio istinski trijumf Igre.[emoji41] Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 23 minutes ago, dekkard said: Voleo bih da Armani dođe do F4, a Efes da osvoji titulu. To bi bio istinski trijumf Igre. Ovo prvo je realno, ali Kari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 Ja mislim da je Real najbolja, najkompletnija i najuigranija ekipa u ligi i da im nema premca kad su u formi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 23 hours ago, dekkard said: I protiče bez većih posledica, jer su u 8 posle skoro trećine regularnog dela sezone. Sumnjam da im je plan bio da budu u 8 nakon trecine prvenstva i da je to uspeh za njih. A to cak i nije njihov najveci problem, koliko povreda Clyburna i nedostatak kvaliteta u ovogodisnjem sastavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da je Real najbolja, najkompletnija i najuigranija ekipa u ligi i da im nema premca kad su u formi. Samo da obuzdaju Ljulja nekako. On bas zna da ukanali ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 24, 2019 Author Share Posted November 24, 2019 Tačno, ali ipak on još uvek zna da bude x faktor. Sama činjenica da ga je Laso pomerio u ulogu 6th mana jasno govori da su svesni da on više ne može da bude lider ali može da bude itekako bitan deo mozaika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Real apsolutno najbolji. Jedino ako par matorana ne ostane bez nogu do kraja sezone. Ali nikad ne znas na koji nacin ce da te ubiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2019 Share Posted November 24, 2019 Moj glas ide Efesu i tandemu Larkin-Vasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 25, 2019 Share Posted November 25, 2019 On 11/24/2019 at 9:32 PM, propolis said: Moj glas ide Efesu i tandemu Larkin-Vasa. Ovo bi bila pobeda kosarke. Milina ih je gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Fener ubacio 8 trojki za poluvreme al primiše 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Od tih 49 Timma ubacio 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Kakvo kucanje Williamsa. Ne vidja se bas cesto po evropama Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Dobra odbrana Fenera u Q3....baš dobra, za razliku od horora u prve dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts