Drug Crni Posted Sunday at 10:40 AM Author Posted Sunday at 10:40 AM 23 hours ago, robespierre said: Da se vratimo na temu, nestrpljivo očekujem One Battle After Another, novi film Pola Tomasa Andersona. Spilberg izneo dosta pohvala na račun ovog filma
Besni lala Posted Sunday at 07:34 PM Posted Sunday at 07:34 PM On 9/11/2025 at 12:19 AM, alcesta said: Istorijski spektakli se mogu praviti na mnoge teme, ne mora baš da cedi suvu drenovinu. Od mene se neće ovajditi više. Btw, je li neko gledao Caught Stealing? 10 hours ago, Besni lala said: Ja ću danas. Vov. Meni se jako svideo ali je baš ... Gritty. Odrastao sam na takvima, pa mi nije smetalo. Ne veruj trejlerima - nije baš previše zezanje i pošalice. Ima i mačka. 2
alcesta Posted Sunday at 09:18 PM Posted Sunday at 09:18 PM Hvala. Nisam gledala trejlere, samo sam videla da je Aronovski pa računam trebalo bi da je Ok. Btw, ako mačka ne preživi, neću da gledam 1
Besni lala Posted Sunday at 09:37 PM Posted Sunday at 09:37 PM 18 minutes ago, alcesta said: Hvala. Nisam gledala trejlere, samo sam videla da je Aronovski pa računam trebalo bi da je Ok. Btw, ako mačka ne preživi, neću da gledam Slobodno gledaj, onda
Drug Crni Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago (edited) Pisah o Collateralu na drugom topiku, kad ono (još uvek nezvanično) stižu nekakve dojave, da je nakon nekoliko sedmica pregovora, Leo di Caprio prihvatio ponudu Michaela Manna da glumi u prikvel-sikvel nastavku filma Heat. To bi moglo da znači da će reditelj dobiti jači budžet koji je tražio. Vest bi trebala da bude potvrđena za koju sedmicu. Film bi trebalo da se snima već naredne godine. Navodno, Di Caprio bi sledeće godine trebalo da snima samo dva filma: Heat 2 i novi film Martina Scorsesea. Držim fige. Za oba. Edited 3 hours ago by Drug Crni slovo 1 1
robespierre Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakve užasne vesti, zažalio sam što sam ušao na ovu temu. 😄 Kolika je kriza u Holivudu što se tiče screenwritera dovoljno govori to što moraju da ributuju Collateral i Heat. Heat je savršen film takav kakav je i 99.999% šanse je da taj novi ništa neće valjati. P.S. To što je Spilberg izneo pohvale na račun novog PTA filma nije preporuka za film, naprotiv. 😄
Drug Crni Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Ok, već sam navikao da dosta različito gledamo na filmove, muziku, itd..nije nikakav problem, zaista. Inače, knjiga Heat 2 ima dosta pohvala..kažu oni koji su je čitali da uopšte nije loša. Uvek sam rad da dam priliku nastavku iza kojeg stoji originalni autor..naravno, ako će da ga režira i po mogućnosti napiše i potpiše scenario. Mada, eto, i Denis Villeneuve je snimio vrlo dobar nastavak Blade Runnera.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve pet za Goslinga ali The Driver su Volter Hil iza kamere i Rajan O'Nil ispred: 1
Recommended Posts