Jump to content

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, robespierre said:

Da se vratimo na temu, nestrpljivo očekujem One Battle After Another, novi film Pola Tomasa Andersona.

Spilberg izneo dosta pohvala na račun ovog filma

Posted
On 9/11/2025 at 12:19 AM, alcesta said:

Istorijski spektakli se mogu praviti na mnoge teme, ne mora baš da cedi suvu drenovinu. Od mene se neće ovajditi više.

Btw, je li neko gledao Caught Stealing?

10 hours ago, Besni lala said:

Ja ću danas. :classic_happy:

Vov. :77:

Meni se jako svideo ali je baš ... Gritty. Odrastao sam na takvima, pa mi nije smetalo.

Ne veruj trejlerima - nije baš previše zezanje i pošalice.

Ima i mačka. :classic_happy:

• Thanks 2
Posted
18 minutes ago, alcesta said:

Hvala.

Nisam gledala trejlere, samo sam videla da je Aronovski pa računam trebalo bi da je Ok.

Btw, ako mačka ne preživi, neću da gledam :classic_biggrin:

Slobodno gledaj, onda :classic_happy: 

Posted (edited)

Pisah o Collateralu na drugom topiku, kad ono (još uvek nezvanično) stižu nekakve dojave, da je nakon nekoliko sedmica pregovora, Leo di Caprio prihvatio ponudu Michaela Manna da glumi u prikvel-sikvel nastavku filma Heat. 
To bi moglo da znači da će reditelj dobiti jači budžet koji je tražio. Vest bi trebala da bude potvrđena za koju sedmicu. Film bi trebalo da se snima već naredne godine. 

Navodno, Di Caprio bi sledeće godine trebalo da snima samo dva filma: Heat 2 i novi film Martina Scorsesea. Držim fige. Za oba.

Edited by Drug Crni
slovo
  • Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Kakve užasne vesti, zažalio sam što sam ušao na ovu temu. 😄

Kolika je kriza u  Holivudu što se tiče screenwritera dovoljno govori to što moraju da ributuju Collateral i Heat.

Heat je savršen film takav kakav je i 99.999% šanse je da taj novi ništa neće valjati. 

P.S. To što je Spilberg izneo pohvale na račun novog PTA filma nije preporuka za film, naprotiv. 😄 

Posted

Ok, već sam navikao da dosta različito gledamo na filmove, muziku, itd..nije nikakav problem, zaista.

Inače, knjiga Heat 2 ima dosta pohvala..kažu oni koji su je čitali da uopšte nije loša. Uvek sam rad da dam priliku nastavku iza kojeg stoji originalni autor..naravno, ako će da ga režira i po mogućnosti napiše i potpiše scenario. 

Mada, eto, i Denis Villeneuve je snimio vrlo dobar nastavak Blade Runnera.