robespierre Posted Saturday at 11:40 AM Posted Saturday at 11:40 AM On 9/12/2025 at 10:48 AM, MilošVB said: @robespierre Jesi li gledao The Lighthouse istog režisera? Gledao sam sva četiri njegova filma, dobri su. Jarin Blaške koji mu je direktor fotografije na svim projektima je genije. Da se vratimo na temu, nestrpljivo očekujem One Battle After Another, novi film Pola Tomasa Andersona. 2
Besni lala Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) On 9/11/2025 at 12:19 AM, alcesta said: Btw, je li neko gledao Caught Stealing? Ja ću danas. Mnogo mi zanimljivo deluje + volim glumce. Edited 14 hours ago by Besni lala
Drug Crni Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 23 hours ago, robespierre said: Da se vratimo na temu, nestrpljivo očekujem One Battle After Another, novi film Pola Tomasa Andersona. Spilberg izneo dosta pohvala na račun ovog filma
Besni lala Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago On 9/11/2025 at 12:19 AM, alcesta said: Istorijski spektakli se mogu praviti na mnoge teme, ne mora baš da cedi suvu drenovinu. Od mene se neće ovajditi više. Btw, je li neko gledao Caught Stealing? 10 hours ago, Besni lala said: Ja ću danas. Vov. Meni se jako svideo ali je baš ... Gritty. Odrastao sam na takvima, pa mi nije smetalo. Ne veruj trejlerima - nije baš previše zezanje i pošalice. Ima i mačka. 1
alcesta Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hvala. Nisam gledala trejlere, samo sam videla da je Aronovski pa računam trebalo bi da je Ok. Btw, ako mačka ne preživi, neću da gledam 1
Besni lala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, alcesta said: Hvala. Nisam gledala trejlere, samo sam videla da je Aronovski pa računam trebalo bi da je Ok. Btw, ako mačka ne preživi, neću da gledam Slobodno gledaj, onda
Recommended Posts