Jump to content

Filmovi koje nestrpljivo ocekujemo

Drug Crni

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
On 9/8/2024 at 4:19 PM, Drug Crni said:

Zvanično: Gunisi 2 je dobio zeleno svetlo. Nastavak filma The Goonies (1985) kreće u produkciju sledeće godine,što znači da je u bioskopima 2026 ili 2027. Pretpostavlja se 2026.

the-goonies-2-curse-of-one-eyed-willy-v0

Zanimljiv je izbor reditelja. Sam Raimi je kreator serijala Zli mrtvi.

Kako si mogao da izostaviš najbolju trilogiju ikad snimljenu, Spiderman sa Tobijem Megvajerom

• WOW 1

Ovaj trejler je mnogo slabiji od prvog... Bas dosta najblaze receno shaky cgi-a, na momente za blokbaster 2024. nedopustivo loseg, Pedro Pascal isporucuje svoje linije kao da mu produkcija drzi porodicu kao taoce u podrumu, zaplet je (sto smo vec konstatovali i nakon prvog trejlera) prakticno preslikan, protagonista se preko arene sveti vlastodrscu/ima za nepravdu i smrt dragih ljudi...What could possibly go wrong. Kako Scott ne kapira da kenja po sopstvenom legacy-u. Ok, pare su najvaznije, ali otkud ideja da ce ovaj film uopste pokidati na blagajnama, a dosta novca je ulozeno.

• Like 3

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
2 hours ago, Drug Crni said:

Novi film Christophera Nolana zvaće se "Odiseja" i biće adaptacija/varijacija čuvenog Homerovog epa 

Premijera je zakazana za jul 2026.

Ovo mi se sviđa jer su do sad snimljeni filmovi zasnovani na grčkoj mitologiji kriminalni, jedini izuzetak je Troja mada mi ni to nije bio neki vrhunski film

• Like 3

1 hour ago, Урош19 said:

Ovo mi se sviđa jer su do sad snimljeni filmovi zasnovani na grčkoj mitologiji kriminalni, jedini izuzetak je Troja mada mi ni to nije bio neki vrhunski film

Filmovi moguće, ali ova serija je više nego vrhunski odrađena za svoje vreme, pravo uživanje za gledanje:

Na istom kanalu su i ostale epizode.

• Like 1

10 hours ago, Урош19 said:

Pa kad se skoro nijedan nije držao originalnih mitova nego je uglavnom bilo "inspirisano"... to se svakako ni u modernim adaptacijama neće promeniti. A šteta jer sad postoje tehničke mogućnosti da se sve to prikaže, samo treba još i ostatak filma napraviti da valja... 

Ima naravno pojedinih tragedija koje su dobro adaptirane, ali to je bio više pozorišni stil i svakako danas nije primamljivo studijima kao potencijalni blokbaster za privlačenje publike.

• Like 1