e4_guy Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Iron Sky 2: The Coming Race :) Kao i prvi dio, opuΕ‘tena zajebancija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ππͺπ«π Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 https://www.imdb.com/title/tt6865690/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Β The professor 7.5/10Β Β Svideo mi se, iako izbegavam Depp-a. Preporuka. Prica o profesoru koji saznaje da je na pragu smrti i resi da radi onako kako se oseca, oslobodjen svih stega i predrasuda.Β 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Jaoj, dragi Boze, jos jedan od tih. Uzimao sam zivot zdravo za gotovo, bio sam lenj i bahat, samoobmanjivao se da zbog okoline, sistema ili drustvenih uzusa ne zivim zivot koji zelim nego koji moram, a sada, avaj, umirem, pa cu raditi sve sto mi padne na pamet, da bih nadoknadio izgubljeno vreme. Β Blah Link to comment Share on other sites More sharing options...
ππͺπ«π Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Pa, ne, nije bas tako... Nego sta da se gleda, zombiji, nezivi, vampiriΒ i super heroji?Β 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Bohemian rhapsody..... Lepo su mi rekli da ga ne gledam.....Ε‘ta mi bi da ne posluΕ‘am - ne znam, valjda mi se plakalo..... Rano je, ako Δe ikad i biti pravo vremeΒ za film o Frediju Merkjuriu.Β Ε ta da kaΕΎem o glavnom glumcu? Trudio se i nije mu bilo lako sa perikama, laΕΎnim zubima.....joΕ‘ onako nejak, mrΕ‘av pa mu oni slip kostimi vise.... I potpuno pogreΕ‘an pogled.....da sam ja radila casting, birala bih najsliΔnije oΔi, pogled....harizmu. Ovde nema 3 dimenzije, nema Fredija, ima samo priΔa. Β Legendu treba ostaviti na miru.Β Β I love you Freddie.... Β Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Bohemian rhapsody..... Lepo su mi rekli da ga ne gledam.....Ε‘ta mi bi da ne posluΕ‘am - ne znam, valjda mi se plakalo..... Rano je, ako Δe ikad i biti pravo vremeΒ za film o Frediju Merkjuriu.Β Ε ta da kaΕΎem o glavnom glumcu? Trudio se i nije mu bilo lako sa perikama, laΕΎnim zubima.....joΕ‘ onako nejak, mrΕ‘av pa mu oni slip kostimi vise.... I potpuno pogreΕ‘an pogled.....da sam ja radila casting, birala bih najsliΔnije oΔi, pogled....harizmu. Ovde nema 3 dimenzije, nema Fredija, ima samo priΔa. Β Legendu treba ostaviti na miru.Β Β I love you Freddie.... Β Β Remi je bio 2nd pick.Sacha Baron Cohen je zapoΔeo priΔu sa Brianom i Rodgerom, al je napustio projekat zbog nesuglasica.Da je Hugo ostao do kraja, to bio posao , mada je meni film i ovako sasvim solidan i rado Δu ga opet pogledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 (edited) Triangle. Β Sasvim slucajno sam naleteo na ovaj film, nakon potrage za ovim filmom. Mnogi kritikuju film zbog velikog broja rupa. Kao film cija je tematika putovanje kroz vreme, kao SF film totalno podbacuje, ali kao triler sa elementima natprirodnog je odlican. Spoiler Β Nemate sta da brinete o broju ptica ili mrtvih tela na brodu, citav film se moze posmatrati kao da se desava u paklu u kojem zle sile kaznjavaju glavnog protagonistu i mogu same da vracaju brod tri sata unazad, same da uklanjaju mrtva tela tako da brod nikada ne potone pod njihvom tezinom. Β Genijalan film za sve koji vole psiholoske trilere koji ostavljaju gledaocima da sami povezuju stvari nakon gledanja. Tvorcu filma je navodno trebalo dve godine da osmisli sve detalje tako da se uklapaju u koncept vecne petlje. Β Β Edited June 14, 2019 by goldberg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Stavljaj spojlere. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 On 6/13/2019 at 2:09 AM, Baby said: Negoο»Ώ sta da se gleda, zoο»Ώmbijο»Ώiο»Ώο»Ώ, Ovo je uvek dobar izbor. Ne vidim problem. Plus za Triangle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 29 minutes ago, The Walking Dravot said: Stavljaj spojlere. Β Trebalo je staviti spoiler, pogotovo sto je sva magicnost filma u onome sto sam napisao u drugom pasusu. Ostaje nada da nije mnogo citalaca stiglo da vidi ceo post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ππͺπ«π Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 35 minutes ago, ZoltanWantsToDie said: Ovo je uvek dobar izbor. Ne vidim problem. Β Β Β Pa ne znam, mozda ima nekaΒ lista koje filmove treba gledati i preporucivati, mislim, sta je pozeljno pisati na forumu? Β Evo, sada gledam, doduse ne svojom voljomΒ https://www.imdb.com/title/tt6359956/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1Β i jos sam ziva, cek se i nasmejem, ali cu izostaviti preporukuΒ Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 (edited) 7 hours ago, Baby said: Β Pa ne znam, mozda ima nekaΒ lista koje filmove treba gledati i preporucivati, mislim, sta je pozeljno pisati na forumu? Β Β Pa dobro, nije da je covek (Dravot! Zombi!) odredjivao sta treba gledati a sta ne, samo je napisao da se njemu taj film (a, u stvari, vise ta tema) ne dopada.Β Edited June 15, 2019 by Duh koji lebdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Hotel Mumbai 2018 https://www.imdb.com/title/tt5461944/ Β Sjajan, preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ππͺπ«π Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 7 hours ago, Duh koji lebdi said: Β Pa dobro, nije da je covek (Dravot! Zombi!) odredjivao sta treba gledati a sta ne, samo je napisao da se njemu taj film (a, u stvari, vise ta tema) ne dopada.Β Β Ok, slazemΒ se, sto i dalje ne znaci da je film los, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 US (2019) -Β https://www.imdb.com/title/tt6857112/?ref_=fn_al_tt_1 Β Β Pogledah sinoΔ. Drugi film JordanΒ Peele-a, moΕΎda i previΕ‘e ishajpovan kao i njegov prvi film Get Out (koji mi se nije dopao), ali ovaj mi je baΕ‘ legao. Ima odliΔnu atmosferu,Β prepun je detalja koje je teΕ‘ko na prvu pohvatati, metafora i wtf momenata. Tera teΒ da se zapitaΕ‘ Ε‘ta si u stvari gledao i koje je objaΕ‘njenje svega toga. NeΕ‘to sliΔno kao Mother! od Aronofskog.Β Β Mene je naterao da isΔitam neke recenzije i objaΕ‘njenja na netu, da ΔujemΒ i druga miΕ‘ljenja.Β U svakom sluΔaju, pogledaΔu ga joΕ‘ jednom.Β Β Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 SinoΔ mi kolega nekako euforiΔnim tonom kaΕΎe: "E brate gledao sam onaj novi horor Us". Reko i kakav je? KaΕΎe ma sranje, ponadao se kad sam video ekipu sa Get out i smorio se ΕΎeΕ‘Δe dok sam ga odgledao π Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 12 hours ago, Issey said: NeΕ‘to sliΔno kao Mother! od Aronofskog.Β Β Β Β Aman bre zaman! Ljudi, imajte milosti! Mother! NIJE i nikada neΔe biti horor niti ikakve veze sa hororom ima. Ko Boba vas molim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 44 minutes ago, Laki21 said: Β Aman bre zaman! Ljudi, imajte milosti! Mother! NIJE i nikada neΔe biti horor niti ikakve veze sa hororom ima. Ko Boba vas molim! Β To niko nije ni rekao niti je bitno uopΕ‘te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ππͺπ«π Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 https://www.imdb.com/title/tt6292852/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 Β I Am Mother Β Film koji bi trebalo valjda da probudiΒ mnoga uglavnom moralna pitanja u nama je mene smorio za medalju. Spor i dosadan, stalno sam ocekivala da pocne nesto malo brze, ali vrte se u krug jedan robot (uz pojavljivanje jos par malte ne nebitnih) i dva lika. Sve je moglo da se smesti u 20 minuta...Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
e4_guy Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 I ja sam pogledao pre dan dva, doduΕ‘e ne sa velikom paΕΎnjom, ugl slaΕΎem se da je spor i nezanimljiv. NiΕ‘ta propustiti neΔete ako ga ne gledate :) Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitar Miric Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Odgledah ovaj film sinoΔ:Β Parallels (2015)Β Daleko je to od nekog umjetniΔkog djela, glumaΔka ekipa nepoznata, ali nije baΕ‘ B produkcija, meΔutim, zanimljiva je ideja, Δovjek bi oΔekivao da se po njemu nastavi snimati neka serija koja sa pristojnim scenarijem moΕΎe izgurati bar 2-3 sezone, ionako veΔ viΕ‘e ne znaju Ε‘ta bi viΕ‘e snimali, a i kraj filma je praktiΔno kao kraj Pilot epizode (upoznali smo se sa situacijom, sad kreΔe akcija). Nisam Δuo da ima serija po ideji za taj film, kao Ε‘to su npr. napravljeni WestworldΒ iliΒ Limitless, doduΕ‘e filmovi po kom su nastale ove serije su uraΔeni u mnogo jaΔoj produkciji, sa kvalitetnim glumaΔkim ekipama, za razliku od ovog Parallels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 https://www.imdb.com/title/tt9561862/?ref_=ttep_ep_tt Β Sjajan serijal kratkih filmova, neki vise, neki manje super.Β 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Jeste, bas je super kolaz i odlicno mi je legao kao nekom ko je kao klinac obozavao Heavy metal crtani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Pomoc. Bio je jedan film o distopiji u buducnosti u kojoj prave ubice koji se kontrolisu putem misli. Film je imao pristojan budzet, samo ne mogu da se setim ni naziva, ni glavnog glumca, nicega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Scanners Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts