Jump to content

Recommended Posts

Posted

Verujem da je većina gledala ovaj film

The Judge

Videh na letterboxd da su podeljenja mišljenja ali se meni baš svideo. Duvall i RDJ odlični u glavnim ulogama, kao i Jeremy Strong koji nije imao preveliku ulogu ali je to malo odglumio odlično.

Fan sam ovih courtroom drama, što bi rekli Ameri, pa pucajte neke predloge. Do sad sam odgledao A Few Good Men, A time to kill, Marshall, Just Mercy.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, Урош19 said:

The Judge

Videh na letterboxd da su podeljenja mišljenja ali se meni baš svideo. Duvall i RDJ odlični u glavnim ulogama, kao i Jeremy Strong koji nije imao preveliku ulogu ali je to malo odglumio odlično.

Fan sam ovih courtroom drama, što bi rekli Ameri, pa pucajte neke predloge. Do sad sam odgledao A Few Good Men, A time to kill, Marshall, Just Mercy.

Inherit the Wind, Anatomy of a Murder, 12 Angry Man, The Verdict, u nekoj meri To Kill a Mockingbird...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

The Judge

Ja sam ovaj voleo k'o klinac ...And Justice for all.

I ovaj kida -  Klijent :classic_happy:

• Like 2
Posted
On 3/19/2026 at 11:08 PM, Drug Crni said:

I pre nego što sam se nadao, jedan od takvih je već "sleteo".

Project Hail Mary je jedan predivan film. Molim vas, otiđite u bioskop da ga pogledate. Ja sam se upravo vratio. 

...

Pošto vam se obojici svideo - gledati će se. :thumbsup:

• Like 1
Posted
On 3/19/2026 at 11:08 PM, Drug Crni said:

I pre nego što sam se nadao, jedan od takvih je već "sleteo".

Project Hail Mary je jedan predivan film. Molim vas, otiđite u bioskop da ga pogledate. Ja sam se upravo vratio. 

Odličan,svaka preporuka.Pohitajte u bioskop,ovaj film vredi.

• Love 1
Posted
23 hours ago, Stiletto said:

Inherit the Wind, Anatomy of a Murder, 12 Angry Man, The Verdict, u nekoj meri To Kill a Mockingbird...

'de ti je witness for the prosecution :cigar:

• Like 1
Posted
18 minutes ago, woolgatherer said:

'de ti je witness for the prosecution :cigar:

Nisam ja baš toliki genije da se svega u sekundi setim :classic_rolleyes:

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, woolgatherer said:

kluzoova istina je takodje odlican film mada koliko se secam tu ima manje sudnice nego ostalog

Prva asocijacija mi je bila inspektor Kluzo u sudnici i još razmišljam kako nisam nikad čula za tu verziju :classic_biggrin:

• Love 1
Posted
On 3/23/2026 at 1:49 PM, Урош19 said:

The Judge

Ako serije dolaze u obzir 'Goliath' sa Thornton-om, odličan.

• Like 1