Mina D. Harker Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Da ne bih brljala sa kvotovanjem, imam neka mišljenja 😆 Apropo Magnolije i Kruzove uloge; mislim da je toliko dobro odglumio jer nije mnogo ni morao da glumi. Lik je totalno njegov vajb irl, samo što je u filmu pickup artist a ovamo apostol (ili vice-mesija?) sajentologije. Odličam film, dabome. Što se Drakule tiče, nisam još pogledala novog Nosferatua, (od Egersa najvolem The Witch), međutim! malo se previđa kako Murnau-ov original koji je nakon više od 100 god i dalje creepy, tako i Hercogov rimejk iz '79. A bogami i Kopola je snimio vizuelno i svetograditeljski moćan Bram Stoker's Dracula (1992) koji je uprkos Kianu Rivsu* ozbiljan klasik na temu. *znam da je najbolja osoba koja hoda Zemljom i ne hejtujem ga, ali gluma mu nije jača strana. Nije nešto sijao, bar do John Wick-a. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Odgledao Nr.24, ratni film iz perioida WW2, o heroju norveškog pokreta otpora Gunaru Sonstebiju. Vrlo lep i poučan film o tuzi, ponosu ali i griži savesti. Norvežani su imali izuzetno sposobne diverzante, ali nažalost, i visok stepen kolaboracije sa nacistima (uostalom, Kvisling je bio njihov čovek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts