Luchifer89 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Mi pljuckamo ovde ali ekipa pobedi bez Novice i Tomasa Rytas u gostima. Mogli bi se reći, i bez belorusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Stvarno nemam nerava za Pejdza, svu njegovo nesnadjenost, nepouzdanost i vanzemaljsku kreativnost da veoma izgledne situacije transformise u prodate lopte i izgubljene napade. Decko je bio najbolji strelac i odigrao par solidnih odbrana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 Nisam gledao, samo pratio pbp. Vidim Gorda za 24 minuta 13/6/7, index 16. Niiiiiice. [emoji846] . 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Jbt vas niko ne moze da dobije u EC. Jaki ste kao zemlja ove god. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Pejdža su dobro čuvali, a kada je bio sam na trojci, Gordiću je bio na ignore listi. U odbrani se trudi i baca za svaku loptu, presekao je 2-3 napada. Plus, što reče ATG, bio je najbolji strelac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Trinki dissovo Arta na konferenciji. This gonna be interesting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Trinki dissovo Arta na konferenciji. This gonna be interesting. Link please Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Finale EC: Virtus-Partizan. Moze. EDIT: Previse sere Trinkijeri. Non-stop se breca na novinare i pravi pametan. Pita te covek lepo zbog cega Novica nije igrao, odgovori kao covek. Edited October 15, 2019 by Isiah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 16 minutes ago, Son_of_a_gun said: Trinki dissovo Arta na konferenciji. This gonna be interesting. Odlicno. Taman za last-cut zverinu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Utisak je, a neko je to već spominjao, da AT uopšte nije ni hteo Arta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Za SK je rekao da ga je baš Trinkijeri "regrutovao" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Da ostane zabeleženo kako posle tri kola imamo dve pobede više od najbližeg pratioca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Btw, ne znam dal ste primetili, Jaramaz 0 poena, 0/5 za tri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirko_pet Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 16 minutes ago, mfmilan said: Btw, ne znam dal ste primetili, Jaramaz 0 poena, 0/5 za tri. Jeste, ali je pogodio onu trojku kad je Walden napravio faul u napadu . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 (edited) Ako bi ovu tekmu posmatrao iz ugla one SFove i moje prepiske, ništa se tu posebno nije promenilo. I dalje nekako nema tog flow-a u napadu, puno izolacija, čak i ove asistencije (kojih inače nemamo previše), dolaze iz tih izolacija. Jedino pozitivno tu je što makar izborimo mismečeve za takve napade. Odbrana je bila dobra, mada su nam tu dosta pomogli igrači Ritasa kod kojih se jako brzo uvukla neka nesigurnost. Gledao sam ranije hajlajtse sa meča sa Lokomotivom, kojoj su dali 92 poena, to je pucalo sa svih strana. Veliki problem je neizvesnost našeg sastava. Tomas od "dobio udarac" do propuštanja već 4 tekme. Novica jednu izgine 25 minuta, sledeću ga nema sekunde, iako je Tomas povređen. Ajde, za Novicu smo mogli i da pretpostavimo da će tako izgledati, ali Parahuski? Potpuna enigma. Imao je solidnih 20ak minuta protiv Tofaša, taman pomislim da će se stabilizovati malo, on naredne dve tekme zbirno 14 minuta. Još je protiv Primorske bio sasvim dobar, pa svejedno nije igrao više od tih 8-9 minuta. Mi sezonu, samo sa Mozlijem, ne možemo da izguramo. Dobar posao smo uradili sa ovom pobedom, baš dobar i to je velika stvar zaista. Ipak, meni su ovi problemi svejedno prvi na umu. 1 hour ago, mfmilan said: Btw, ne znam dal ste primetili, Jaramaz 0 poena, 0/5 za tri. Jaramaz nije normalan. Ok, krenuo ga je šut na otvaranju sezone, ali deluje da je on potpuno izgubio osećaj i zaboravio šta je najjača strana njegove igre. U Kopru na -9, koje su nam tada izgledale kao premija, diže dugu dvojku iz pika, sa 6 metara. Sinoć do besvesti forsiranje za tri, a bez pokušaja za dva? Solidna odbrana stoji, ali on mora da bude svestan svojih limita. Pejdž je klasični toplo/hladno igrač, ali i kao takav će imati prednost u odnosu na Ognjena, ako ovaj ovako nastavi. Kod Pejdža mi jedino nije jasno da on sa takvim telom i fizikalijma, u svom arsenalu nema flouter? Svi gu sada skontali njegov šut, svaki put kad dobie loptu u spot-up, odbrambeni se zaleće bez razmišljanja i gotovo da nema posledica, ako ovaj probije. Totalna bezidejnost. Sve ovo naravno, ako ikada dovedemo beka. Edited October 16, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Vejvovan Bluiett... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Vejvovan Bluiett... Jel može za 2, a bogami i za 3? Jel može jako i do samog kraja? Jel ima "njegovu poziciju"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Kad pogledate, sezona nam je za sad odlicna. Jedini igrac koji je bio konstantan ne igra vec 4 utakmice. Ostali bljesnu pa nestanu. U napadu nemamo nikakav flow, nema neke ideje oko koje bi se nesto gradilo, nema nikakvog resenja, kad je gusto idemo na silu.. a opet, skor 3-1, dve pobede u EC u gostima. Reklo bi se da rezultati ne prate igru. Sto nas dovodi do zakljucka da imamo dosta rezervi, ako se dovede taj neki ubica, vrati se Tomas, ostali se posloze.. moglo bi da bude svasta. A isto tako moze i da ne bude nista. Ali ajde da se nadamo da su ovo porodjajne muke. Sve u svemu, bar ce da nam bude zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 29 minutes ago, Luchifer89 said: Jel može za 2, a bogami i za 3? Jel može jako i do samog kraja? Jel ima "njegovu poziciju"? Ukratko - da za sve. Jedino je pitanje koliko ga je godina G lige usporila. Vrhunski suter, mnogo cistiji recimo od Kilpatricka ili Seldena, a izvesno i jeftinija opcija. Brz izbacaj, visok luk, odlicna visina za poziciju i vrlo tesko ga je braniti iz pull-upa. Ume da koristi obe ruke i zavrsava uz kontakt na dosta nacina. Odlicne kretnje u napadu, nije od onih koji stoje i cekaju. Nije bas gabaritan toliko za tu visinu, poput Boba recimo i bez obzira na solidnu brzinu i voljni momenat, odbrana nije nesto cime odusevljava. Medjutim, pitanje stava, kakav nam igrac treba. Meni se nekako cini da nam je potrebniji flamethrower nego osrednji napadac sa plus defanzivom. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Pusti mu na tviter da prebaci hajlajtse na VHS i nek šalje poštom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Sto, toliko je dobar mix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Ne nego Šiki ima samo video rekorder u kanc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts