ranzo Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 srecno scepo ! 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Sad znamo na čemu smo i nema više bolje bi bilo... Šćepo, pokidaj!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Mekintajer, Jare Pejdz, Trifa Dangubic, Zagor Tomas, Novica, Bircevic Vilijams, Mozli, Jankovic Fali šuter ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Tako mlad a vec filozof 😄 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 7/8/2020 at 12:10 PM, Cooper said: . Ovaj gospodin levo je onaj što je mlatio sudiju i nožekao se u kafani? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2020 Author Share Posted July 9, 2020 Zlocinac... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 54 minutes ago, Jakob Aman said: Fali šuter ovde. Ima jedan u komsiluku, a ne mora ni obestecenje da se plati. 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Otišao je Beron. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 'Oćete šutera? Odma' dođe. Svaka čast Ostoja kako ispunjavaš želje. Doduše, došao šuter na poziciji trenera, ali jebi ga sad, da ne budemo sitničavi. Oko Trinkija, jedna stvar je ako je on rešio da zapali, iz bilo kog razloga. Ali, ako je hteo da ostane a postavljao uslove, ako je ba zapelo zbog para, onda Ostoju obesiti za jajca. Ne rastu takvi treneri na svakoj grani, takve moraš da čuvaš kako znaš i umeš. Neka si uštedeo i 300k na poziciji trenera, to ti je jedan dobar igrač. Koji ni u kom slučaju ne može da ti donese koliko dobar trener. Kad je već tako, Šćepa je OK rešenje. Ne vidim da je bilo boljeg a dostupnog rešenja. Uvek je dobro da ljudi kao on budu u klubu, svime što je do sada uradio zaslužio je da mu Partizan da šansu. Nemam pojma kakav je trener, ali zaslužuje šansu. 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Tako je Arsenije, stara kuko! 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Japanac izuzetno odmeren i smiren na promociji. Takav je bio i kao igrač plus ubitačan. Želim mu takvu i trenersku karijeru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 9, 2020 Author Share Posted July 9, 2020 Sve je to ok, trener pobegao, pomocnik promovisan, najbolji igrac otisao kod komsija... ali ja bih da malo dovodimo neka pojacanja, da bunarimo neke anonimuse iz EL... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Bunarimo kao pijani milioneri iz Bandirme i Hapoela. Cestitke Japancu sto je odbio kafu i ratluk, neka se bori koliko moze jer cim krene da gubi pustice ga Limar i sakali niz vodu samo tako i dovesti nekog "strucnjaka" sa strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 5 hours ago, Jakob Aman said: Mekintajer, Jare Pejdz, Trifa Dangubic, Zagor Tomas, Novica, Bircevic Vilijams, Mozli, Jankovic Fali šuter ovde. Šuter teško, ali si zaboravio Gordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 I belog amera kojem cu nauciti ime jednog dana.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 24 minutes ago, Alex_Serbia said: Šuter teško, ali si zaboravio Gordu. Nešto me ne greje sunce da će da ostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Wiliams u Budućnosti je klasičan primer kad dovedes igraca bez uloge(Repesa indijanac). Izuzetno snažan centar, mozda i medju 5 najsnaznijih u Evropi. Izuzetno je brz, zna odlicno da se odmota iz pika I sve poene daje ispod kosa. Bacanja su mu slabija strana. Ukoliko njega dovedete to bi bilo u rangu da smo mi doveli Hamiltona iz Dsfake,pun pogodak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 6 hours ago, Jakob Aman said: Mekintajer, Jare Pejdz, Trifa Dangubic, Zagor Tomas, Novica, Bircevic Vilijams, Mozli, Jankovic Fali šuter ovde. Dresler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 6/4/2020 at 8:21 AM, kum žoržo said: Dobro jutro. Vlada Scepanovic je novi trener KkP. On 6/8/2020 at 11:12 AM, Cooper said: Mislim da se prethodnih nedelja pokazao ko je ko u vezi insajderisanja, ko je najavljivao da Andrea ima 500k, da dolazi Radonja, da je Scepanovic novi trener... a ko je pisao da Andrea ostaje za 380k, da dolazi Obradovic, da produzavaju Pejdz za 175k, Zagorac za 175k... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 27 minutes ago, propolis said: Wiliams u Budućnosti je klasičan primer kad dovedes igraca bez uloge(Repesa indijanac). Izuzetno snažan centar, mozda i medju 5 najsnaznijih u Evropi. Izuzetno je brz, zna odlicno da se odmota iz pika I sve poene daje ispod kosa. Bacanja su mu slabija strana. Ukoliko njega dovedete to bi bilo u rangu da smo mi doveli Hamiltona iz Dsfake,pun pogodak. Williamsa je Repesa jednostavno odbijao da koristi i igra pa su se razni izgovori tu za njega vadili (adaptacija na ekipu, ligu, los matchup, lose trenira, ima astmu) coek je imao nekih 2 mjeseca placenog odmora tamo kod nas a nije da je bio neproduktivan i to malo kad je zaigrao, da ne pricam o epizodama prije i posle Buducnosti. Sjecam se da su mi neki pomocni treneri za njega pricali da je nerealno jak, da od Pekovica fizicki jaceg igraca nijesu gledali, da njegovi misici imaju misice pogotovo ledja i ramena 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) 2 minutes ago, MrTwister said: Williamsa je Repesa jednostavno odbijao da koristi i igra pa su se razni izgovori tu za njega vadili (adaptacija na ekipu, ligu, los matchup, lose trenira, ima astmu) coek je imao nekih 2 mjeseca placenog odmora tamo kod nas a nije da je bio neproduktivan i to malo kad je zaigrao, da ne pricam o epizodama prije i posle Buducnosti. Sjecam se da su mi neki pomocni treneri za njega pricali da je nerealno jak, da od Pekovica fizicki jaceg igraca nijesu gledali, da njegovi misici imaju misice pogotovo ledja i ramena 😄 Da njegovi mišići imaju mišiće 😂😂😂😂 Ja sam ga uvrstio u 5, al ne znam koja 4 bi stavio ispred njega 🤔 Edited July 9, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ne znam ne znam... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts