u pokušaju Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Polako sa to osvajanje. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ukoliko se ne plasiramo u EL dogodine (na bilo koji nacin), eto Korija u Virtusu. Mark my words. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 17 minutes ago, Haggard said: neko da javi tegeltiji da prestane da progoni mozlijevo dete, imace klinac traume. Strašno, baš je naporan. Ali što bleji sa ekipom u šaragama, kreće Birča od napred ka nazad, a tek će Tegi: Evo i ludog Birče. BRT 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 hour ago, Cooper said: Ajmo jedno nepopularno glasanje, EC ili ABA? Znam, znam, najbolje osvojiti oba, uz kup, ali jedno nosi bar za trunku veću težinu. NBA 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Polako sa tim brojanjem. Četri. I kup.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Čestitke na pobedi. Nije lakše ali na vašem mestu bih uvek pre odabrao EC. Em evropski trofej em u tom slučaju idete sigurno u EL a najverovatnije kao jedini iz regiona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) 9 minutes ago, Godzo said: Čestitke na pobedi. Nije lakše ali na vašem mestu bih uvek pre odabrao EC. Em evropski trofej em u tom slučaju idete sigurno u EL a najverovatnije kao jedini iz regiona. Apsolutno to sto kazes. Trofej koji jos nemamo, plus garantovana EL. Aba je na svojim zadnjim nogama. Igra se "za svaki slucaj", a vrv ne donosi nista dogodine. Edited February 6, 2020 by Alex_Serbia 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 EL osim ovih top 4-5 top timova ne donosi ništa specijalno.Em ima najdebilniji sistem, em posle pola utakmica ne znaš za šta igraš, em se igra u sred plejofa ABA.Nije iznenađenje i to što po ovom novom sistemu ni jedna EL ekipa sa ovih prostora nije odbranila trofej ABA lige.Samo donosi negativnu energiju i par punih hala.Kad bi se vratio onaj stari dobri sistem, onda ok, ali ovako ako može trofej EC i ABA i opet sledeće sezone u EC. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 sezona EL > 0 sezona EL 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ja bih bio zadovoljan titulom u ABA, a za EK čak i da izgubimo u finalu, ali da Valensija ne uđe u top8. 😋 Postaje za nas zanimljivo i u EL, ako gledamo u budućnost i eventualno finale EK. Fener je upao u top8 ekipa, Žalgiris igra sve bolje, Zvezda isto tu vreba, samo ne znam koliko su im ambicije da se plasiraju u top8. Još kad bi Armani odigrao nešto... i eto Valensije ispod crte. Ali ima još 13 kola, svašta tu može da se izdešava. Ni ostale ekipe ispod crte nisu mnogo daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Sta je na kraju sa tom Valensijom? Ako udju u 8 samo pobednik EC-a ide u EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Gledam juče završnicu Val-Bar i pokušavam da "navijam" za goste, al ne ide... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 55 minutes ago, Cooper said: Nije iznenađenje i to što po ovom novom sistemu ni jedna EL ekipa sa ovih prostora nije odbranila trofej ABA lige. Jeste jedna. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Inace ako je neko od vas isao carterom za Bolonju, postoji dobra sansa da smo se tamo sreli/upoznali :D. S tim da ja (iz vise tehnickih razloga) nisam uspeo otici na mec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Pozdrav svima! Posle godina čitanja i starog i novog foruma, reših da se registrujem 🙂 Da dopunim Safeta sa prvom Mozlijevom blokadom od sinoć... Edited February 6, 2020 by gos'n Čeda 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ekipa iz Vrbasa se iscimala kolima, baš mi drago i zbog njih, imali su vrhunski doživljaj. Super je bilo navijanja naših, povremeno su baš imali "takeover"-e u inače dobroj atmosferi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Koga priželjkivati...Monako ili Unics? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 Monako je dobio prvu, a ako dobije i drugu onda nam u svakom slučaju dolazi slabiji tim.A ako dobije Uniks i to na strani i onda je ok, dolazi nam ekipa koja će biti u lošijoj formi.Lepo je kad ti na noge dolazi ekipa posle poraza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 (edited) Teško je reći, ali deluje mi da je Uniks za nijansu više domaćinska ekipa, nego Monako, pa da bi nam mooožda oni više odgovarali. Imali su i oni par dobrih skalpova na strani, tipa: Lokomotiva, Darušafaka, Zenit pre 10ak dana rutinirali u gostima... Ali su ipak kući mnogo bolji, tu su dobili 90% tekmi, uključujući i CSKA. Ali dobra ekipa svakako, Džamar Smit i Mekalum imaju u rukama 20ak poena protiv bilo koga. Ono što mi se sviđa je da im je centar Tajus, koji jeste kvalitetan igrač, ali tip igrača koji našima više leži. Edited February 6, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Zna li se kakvo je stanje sa Gordicem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 6, 2020 Author Share Posted February 6, 2020 Zna gospodin Tegeltija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Ako Bog da i dodjemo do finala (idemo korak po korak), tamo hocu Virtus. I jos da ih dobijemo u majstorici. Cisto da imamo 2 tekme da onako socno izvizdimo ona dva nasa balvanerosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts