Ne sam Safete Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 (edited) Naletili smo na tvrdo, mogli smo možda i mi probati sa malo jacim batinama ali jbg Bekovi skroz losi, Frensis je davno najavljivao da ce biti problema kad budu pritisnuti, dobili smo i potvrdu. Borbeni smo, ekipa smo i zbog toga sam zadovoljan. Ruku na srce glupo bi bilo da već sada imamo obezbjedjen prolaz dalje jer nedostaju ovakve utakmice napaćenom srcu grobarskom Raduje du du Makadu, ima volju za rudarenjem poput Alije Sirotanovića edit: Trinkiju da pustaju klip sa Duletom i čestitam na pobedi i vidimo se u Beogradu Edited January 21, 2020 by Ne sam Safete 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 7 hours ago, pendulum said: Tačno je. Stoji i u pravilima EL u članu 10 na strani 19.https://www.euroleague.net/rs/abmawfybmeiyhhrt/84bd1f8d-134d-42a0-a8ee-cd688d29aaa2/9cf/filename/el-bylaws-1920.pdf To je u cilju nagrađivanja onih koji su ušli preko EK. Još jedan razlog da se prolazak u EL obezbedi preko EK jer ti daje potencijalnu mogućnost boravka u EL dve godine bez obzira na ABA. Dakle, ukoliko Valensija i Alba uđu u TOP8, sledeće EL sezone ide bolje plasirani od ta dva plus osvajač EK. Ukoliko uđe Valensija ILI Alba, ide taj koji je ušao plus osvajač EK. Ukoliko ne uđe ni jedan ni drugi tim od ova dva, onda idu osvajač EK i finalista. Dakle, pošto je Alba daleko od TOP8 treba navijati da ni Valensija ne prođe. Ova pravila su pisana za situaciju kada se bude zatvorila evroliga (16 licenci + 2 EC, nadam se sto skorijoj propasti ovog suludog projekta). Trenutno u EL postoji 13 klubova sa licencom uz Zenit, Khimki, Zvezdu i klubove koje si pomenuo. Zato ne shvatam zasto bi se pravilo odnosilo samo na Albu i Valenciu? Sta ako Partizan osvoji i EC i ABA ligu, da li finalista ABA ima mesto u EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 u drugom poluvremenu nas stisli u odbrani i mi se izgubili bezidejno u napadu, par puta mozli prikucao i izmislio poene ni iz cega i pored svega, mi smo bili u igri, ekipa je ne samo uspela da se vrati nego je na kraju mogla i da pobedi sta sad reci o radetu decko je u autu vec dugoooooo, nema to veze sa ovim zadnjim sutom ali i to plus konstantno mrsavo u napadu, nista bolje u odbrani njegova sloboda u igri koju ima i minutaza ostace misterija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 1 minute ago, ranzo said: u drugom poluvremenu nas stisli u odbrani i mi se izgubili bezidejno u napadu, par puta mozli prikucao i izmislio poene ni iz cega i pored svega, mi smo bili u igri, ekipa je ne samo uspela da se vrati nego je na kraju mogla i da pobedi sta sad reci o radetu decko je u autu vec dugoooooo, nema to veze sa ovim zadnjim sutom ali i to plus konstantno mrsavo u napadu, nista bolje u odbrani njegova sloboda u igri koju ima i minutaza ostace misterija Komšija da vam damo Filipa za Radeta☺? PS : Ovo Radeta zbog rime😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Eno vam Vjerica Radeta. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Spoiler Spoiler Spoiler 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 6 minutes ago, 21Barkley said: Eno vam Vjerica Radeta. Dajemo vam i Golfa dvojku sa novim gumama i akumulatorom! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Nisam ispratio, ali vidim da je bilo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 21, 2020 Share Posted January 21, 2020 Au, Radiša izbrisa instagram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Sto je bre Rade izbrisao Instagram ? LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Meni je utisak veceri, kad smo dosli di toga da imamo vise stranaca nego turske ekipe jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Jbg, moglo je lako da prevagne na nasu stranu, al nije, sta da se radi, bitno je da nismo spustili gace do poslednje sekunde. Uzimajuci u obzir igru i sastav, prolazak je moranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 9 hours ago, uvrnuto said: Au, Radiša izbrisa instagram Jos je to uradio brzinom munje, neposredno posle tekme. Posle prespavane noci skapirala sam da ipak mogu da zaboravim tekmu valjda je i Zagorac potrosio zalihu tupavih odluka za naredni period. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 8 hours ago, Skyglider said: Sto je bre Rade izbrisao Instagram ? LOL Morao je hitno u SAD. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Meni je utisak veceri, kad smo dosli di toga da imamo vise stranaca nego turske ekipe jbt. bila je sinoc velika borba izmedju nasih i stranaca ali u jednom trenutku smo dosli do toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Partizan NIS će naredne dve utakmce u kojima je domaćin, igrati u hali "Aleksandar Nikolić". Zbog ranije potpisanog ugovora, Štark Arena će i 25. i 29. januara biti zauzeta, pa će crno-beli dočekati Zadar i Darušafaku u svom nekadašnjem domu. Quote Cene pojedinačnih ulaznica su: Tribine: 300 dinara Parter: 500 dinara Quote Partizan NIS - Darušafaka Cene pojedinačnih ulaznica: Tribine: 900 dinara Parter: 1.500 dinara cemu ovo poskupljenje karata ?! soma ipo ? zasto ? sta bi bilo da igramo el - 2 soma ?! http://kkpartizan.rs/sr/vest/2733/na-zadar-i-darusafaku-u-hali-aleksandar-nikolic-prodaja-ulaznica-od-srede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 @ranzo Gde si ti juce s budlnikom? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 jbg ustalo se u podne kad sam video kako je zagor sutirao onaj zadnji napad rekoh sebi eeeee jbg zorane i ti i tvoje ustajanje nego: Prvi specijal podcasta i razgovor sa VLADIMIROM SIBINOVIĆEM - SIBINOM. Prvim portparolom KK Partizan (1999-2005), autorom knjige i filma "KK Partizan preko pola veka 1945-2002"... puna preporuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 36 minutes ago, ranzo said: jbg ustalo se u podne Sad znamo i krivca za poraz. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Ja razumem da se vecini ovde full-on revans Faki od nekih dvajes' razlike podrazumeva. Ali ja uopste nisam siguran da je pobeda toliko izvesna. Oni ce i ovde da biju i igraju ragbija, a ako nas iole stane sut, moze bas lose da bude. Uz sudjenje koje ce tradicionalno biti uz turske timove. Mozda ne ovoliko bezobrazno kao juce, ali pretty bezobrazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Mogu oni opet da biju, ali jednostavno nemaju kvalitet za pobedu na strani. Posebno ne u Pioniru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 41 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja razumem da se vecini ovde full-on revans Faki od nekih dvajes' razlike podrazumeva. Ali ja uopste nisam siguran da je pobeda toliko izvesna. Oni ce i ovde da biju i igraju ragbija, a ako nas iole stane sut, moze bas lose da bude. Uz sudjenje koje ce tradicionalno biti uz turske timove. Mozda ne ovoliko bezobrazno kao juce, ali pretty bezobrazno. U Pioniru? Teeeeško druže... Da vidimo ove Turske poluigrače koji su juče šibali trojke sa 9 metara, kako to isto rade ovde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Ako izgubimo od ovih u Pioniru, sta da ocekujemo u ABA PO? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Ja se samo nadam kvoti preko 1.5 da stavim kompletanu banku na vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 29 minutes ago, realno *w said: U Pioniru? Teeeeško druže... Da vidimo ove Turske poluigrače koji su juče šibali trojke sa 9 metara, kako to isto rade ovde. Ne kazem da su favoriti, ali su dovoljno iskusni da im se, za pocetak, ne "odseku noge" od publike. Potom sledi tucnjava. Moramo da igramo timski i da gro poena damo iznutra, ne smemo se oslanjati mnogo na 3. Bas kao protiv Lokosa. Ali ako ovima opet ne sviraju nista, teska prica. No videcemo. Za pocetak bi Raša makar na silu trebao da igra 1 na 1, tu je najjaci. A i vreme mu je da se razbudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts