urosg3 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Ode Miša Tumbas, iskreno saučešće porodici i komšijama. Jedan od likova ovog grada koji su bili beskrajno simpatični. Nedostajaće. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Pocivaj u miru, Miso. 😢 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Nadam se da će dobiti oproštaj kakav zaslužuje kada sve ovo prođe...jedan od najautentičnijih likova sa naših tribina koji je, uz sve probleme koji su ga pratili, iskreno, nemerljivo i do kraja života voleo sve što ima veze sa JSD Partizan.Počivaj u miru Mišo! 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Pokoj mu duši, izgleda da nije živeo u nekim sjajnim uslovima https://sport.blic.rs/fudbal/misa-tumbas-umro-kod-kuce-partizan-navijac/8htjvrf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 pocivaj u miru legendo cista, iskrena i bezkompromisna ljubav prema klubu - MISA TUMBAS 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 41 minutes ago, Skyglider said: Pokoj mu duši, izgleda da nije živeo u nekim sjajnim uslovima https://sport.blic.rs/fudbal/misa-tumbas-umro-kod-kuce-partizan-navijac/8htjvrf Nije, ali mislim i da je ta slika stara. Nakon što se saznalo da ne živi u sjajnim u uslovima, navijači su se organizovali i sredili mu kuću koliko su mogli, tako da mislim da je ova slika bila pre tog sređivanja, koje je bilo pre nekoliko godina. Sećam se kad sam bio mali da sam gledao neku emisiju o Boka Juniorsima. Između ostalog, jedan deo emisije bio je posvećen jednoj ženi koja je živela na Bombonjeri i bila najpoznatiji navijač BJ. Tu su govorili o toj ljubavi, kako je njoj Boka sve. Tad sam polako počinjao da ulazim u crno-beli svet, pa sam imao neki osećaj ljubomore, kako je Boka "bolji" klub jer ima nekog ko toliko neizmerno voli taj klub i kako praktično živi od Boke i za Boku. Kasnije sam saznao za Mišu. Počivaj u miru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Miša Tumbas RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partizan_ Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Otisao je covek , koji nije mnogo toga u zivotu imao,a osmeh je uvek nosio zbog ljubavi prema Partizanu. Pocivaj u miru Miso. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 4, 2020 Author Share Posted April 4, 2020 . 21 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Miša legenda. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Kad sam cuo, stade mi knedla u grlu, suze same frcaju ko da mi je najrodjeniji umro... Odmori se dobri moj Miso i neka ti je vecna slava... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Tuga, neka mu je laka zemlja.Pre desetak godina igrali mi Cigani gore na brdu i sad nemam pojma zašto ali znam da smo nešto protestvovali, kao bili 15 min na utakmici pa svi napustili stadion i napravili korteo do valjda sedišta FSS, ne sećam se tačno.Elem tu negde kod sajma čekao Miša gradski bus. Ni jedna ružna reč nije bila upućena, po neki aplauz i dobacivanje tipa de si Mišo... Mnogi bi od njega trebali puno toga da nauče o ljubavi i vernosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 19 hours ago, uvrnuto said: Sećam se kad sam bio mali da sam gledao neku emisiju o Boka Juniorsima. Između ostalog, jedan deo emisije bio je posvećen jednoj ženi koja je živela na Bombonjeri i bila najpoznatiji navijač BJ. Tu su govorili o toj ljubavi, kako je njoj Boka sve. Tad sam polako počinjao da ulazim u crno-beli svet, pa sam imao neki osećaj ljubomore, kako je Boka "bolji" klub jer ima nekog ko toliko neizmerno voli taj klub i kako praktično živi od Boke i za Boku. Kasnije sam saznao za Mišu. Počivaj u miru. Bilo je toga i kod nas, pre Miše. Ako već nisi, potraži tekst i klip od par minuta o Radmili Vojinović Kevi. Urađen je i mural njoj u čast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Quote Mačvan se vraća u Srbiju: Hvala svim ljudima u Japanu Srpski košarkaš Milan Mačvan oprostio se od ekipe Alvark Tokio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 khm khm Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Dosao da odigra ljetnu ABA ligu 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Prvo Morović. 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 6, 2020 Author Share Posted April 6, 2020 Vasa, Volden, Gorda, Jare, Pejdž, Trifa, Gerdaitis, Zagor, Angola, Raša, Mačvan, Birča, Dubljević, Mozli, Janker. Pakuj... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Tekst na SK o sezoni 2019/2010: Vreme junaštva (prvi deo) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Sinoć na SK Partizan - Real, sezona 2011-2012 Ejsi Lo, Kec, Pekmen, Macvan, Lucic, Gagi... navijah i nervirah se k'o da je uživo... mal' ne zaplakah kad dobismo pola koša verovatno sam i onda pustio suzu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 I briljantni VJ uspe da ne udje u Top16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts