Son_of_a_gun Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Birču na jednoj nozi u ugao samo da stoji i pripaljuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 3 minutes ago, Son_of_a_gun said: Birču na jednoj nozi u ugao samo da stoji i pripaljuje. Pa to radi i kad je zdrav 🙂 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Pa zato i kažem, nema razloga da ne igra večeras. :D Edit: Sad bez zezancije, Birča je trenirao danas, vidjećemo da li će i koliko moći da odigra večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Nedovoljno... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Nismo se previše potrošili, Rashawn konačno zaličio na košarkaša, dosta na ovu skupoću. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Subjektivni osecaj da je tekma trajala 3 dana. Bice sutra veselo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Hteo bih da pohvalim humanitarni rad KK Partizan koji je pomogao Covic Jr da prevazidje probleme sa sluhom koje je imao tokom vecerasnje utakmice. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Bice sutra veselo. To vještice! Samo optimizam! :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Nije da se nismo potrošili, teško da ćemo sutra moći da odigramo ni 80% svojih mogućnosti. Sve će zavisiti od Zvezde, njiihove amplitude su velike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 minute ago, Isiah said: Hteo bih da pohvalim humanitarni rad KK Partizan koji je pomogao Covic Jr da prevazidje probleme sa sluhom koje je imao tokom vecerasnje utakmice. Realno nema niceg pohvalnog ni u onim skandiranjima ni u njegovim kreveljenjima. Covek ima gen na caleta da ne zna kad da iskulira, pa to ti je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Inace, cini mi se da Tomas generalno profitira kada ima vise loptu u rukama. Losa forma, sve ok, ali mi ovo deluje kao neophodan faktor u njegovoj rehabilitaciji. Rade nazalost ne moze da resi Covica na niskom postu. Samo linc, silovanje, nasilje kod njega, sto ce reci lutrija sa opadajucim sansama da izvucemo dobitni loz kada bude bilo bitno. Utisak veceri, prestravljenost novinara Bogunovica na TV. Neprijatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Generalno, tesko da se veceras moze sta dobro izdvojiti osim Mosley-a koji je standardan i McAdoo-a koji mi se bas dojmi. Mislim da je ova utakmica pokazatelj, da brat Rashawn mora da dobija puno lopti dole. Uz Novicu je jedini koji moze ledjima i uz to je mnogo pokretljivji od istog. Ume i levom i desnom rukom sasvim ok da zavrsi, a i da udeli povratni pas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Ja za početak da pohvalim Birču (kuc kuc u drvom, trčim tri kruga oko zgrade, pljujem usput i lupam glavom o drvo) Skor pa bez greške, 2 trojke, 2 dobro istrčane kontre, 3 kokova u napadu, -/+ finih +10. Da je dao onaj jedan poluzicer iz of. skoka, rekao bih čak i perfektna partija. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Utisak večeri banana laktom Mozlija na nekom omalenom iz FMPa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 1 minute ago, odupri se ludilu said: Utisak večeri banana laktom Mozlija na nekom omalenom iz FMPa 🤭 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 (edited) Baš se mučimo. Očajna bacanja i sut za dva. Vadi nas riljanje u odbrani. Dobijamo sutra. Edited February 15, 2020 by Jakob Aman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 2 minutes ago, Isiah said: Inace, cini mi se da Tomas generalno profitira kada ima vise loptu u rukama. Losa forma, sve ok, ali mi ovo deluje kao neophodan faktor u njegovoj rehabilitaciji. Da, baš to. Držati u igri, trpeti ako treba, doći će na kraju do nekog makar solidnog poenterskog učinka, skokova... Quote Rade nazalost ne moze da resi Covica na niskom postu. Samo linc, silovanje, nasilje kod njega, sto ce reci lutrija sa opadajucim sansama da izvucemo dobitni loz kada bude bilo bitno. Radetov decision making je među najgorima koje sam ikada gledao. Voleo bi da u nekoj naprednoj statistici vidim broj poena u posedima nakon njegovog ofanzivnog skoka. Kolika god gužva bila, on se baca na koš, u trojicu, to je redovno čista kontra. I "lutrija" i jeste najbolji naziv za njegovu igru. Ovo je danas bio skoro pa onaj najpozitivniji scenario, a i tu je bilo gomila gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 https://giphy.com/gifs/disney-snow-white-and-the-seven-dwarfs-walt-disney-pictures-YFis3URdQJ6qA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 15, 2020 Author Share Posted February 15, 2020 Sutra očekujem jedno fer i taktičko nadmudrivanje.Imamo sreće što su treneri veliki majstori svog zanata i prava gospoda.Da košarka pobedi i da suđenje i navijanje bude u drugom planu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 On 11/20/2019 at 8:06 PM, SteveFrancis#3 said: Zagorac = JR Smith Nema nazalost nista po yt iz Denver dana gde je repertoar bio jos bogatiji, ali ovo su preslikani, identicni potezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ustaj, Zorane! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 👍 Ustaj stokooo pa da branimo Zuckovu levicu ! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Leptenejebo, ja sam mislio da ja rano ustajem, ali vas dvojica... [emoji3] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts