mfmilan Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 15 hours ago, Jakob Aman said: Sve sve ali lik se zove Angola, Kolumbijac koji je igrao u Belgiji. Ni Tarantino ga ne bi bolje sklopio. Ipak je Kevin Panter Junior i dalje neprevaziđen. 8
Marvin Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Ne znam sta se htelo sa ovim kolumbijskim Kobijem. Moze da donese dozu nepredvidivosti kada krene stani-pani a protivnici nas zatvore. A moze i da razjebe hemiju i celu organizaciju. Pa kome sta draze 🙂 I bez zajebancije, mislim da je trebalo da probamo sa Paunicem, za to malo vremena bi mogao da popuni 10-ak minuta, a domaci igrac.
realno *w Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Slažem se deo za Angolu, ali Paunić? 😄 Pa ja sam se iznenadio juče kad sam čuo da je došao u Megu, mislio sam da ne igra vipe uopšte. Znam da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a ne mogu da nađem podatak da je on odigrao neku tekmu u zadnje 2 godine? 1
Alek The Great Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Paunic je imao tesku povredu pre 1,5-2god, oporavio se i poceo je da trenira pre godinu dana. Onda je potpisao mislim za neki iranski klub. Pitanje je u kakvom je stanju.
MC Thunder 2 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Pade mi nedavno napamet...posto Mozli igra ovako od starta sezone, pokazujuci svoje nadljudske fizicke predispozicije, kolko puta su ga samo iz anti-dopinga terali da žubori nakon utakmica u prvih par meseci, dok napokon nisu shvatili da je to sve majka priroda 😄
didžej hel Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 zato vodi stalno klinju sa sobom, da šora umesto njega, nismo mi rasli u saksiji 7 2 17
Marvin Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 @realno *w Ivan je vec neko vreme oporavljen od povrede, igrao je kosarku makar i u tom Iranu. Sto bi se reklo, low risk low reward. Dok mi je kolumbijski Brajant bas high risk pa sve i da ga castimo sa high reward 🙂 1
MC Thunder 2 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 A valjda Andrea zna nesto sto mi ne znamo, hopefuly. 1
Alek The Great Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Ja ga ne vidim kao high risk. Pa on u tom Ostendeu nije imao vise od 10k mesecno. Ovde je dosao za slicne novce. Odigrace ovih par tekmi u aba. Ako bude prosecan ili ispod poslace ga u Mladost, ako bas izdominira ostace i to je to.
Jakob Aman Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Paunic je nažalost bivši igrač. Ovaj angolackolumbijacbelgijanac je downtrend u odnosu na Redinga, ali ko je mogao da pretpostavi za Mozlija da će biti i upola ovakav... da sačekamo.
Marvin Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 3 minutes ago, Jakob Aman said: Paunic je nažalost bivši igrač. A ovo znas kako tacno? Mislim, ni ja ga nisam gledao u tom Iranu, ali sto da ne benefit of the doubt?
Jakob Aman Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 I pre teške povrede je bio na silaznoj putanji a i nije više u cvetu mladosti...
realno *w Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 19 minutes ago, Laki Marvini said: A ovo znas kako tacno? Mislim, ni ja ga nisam gledao u tom Iranu, ali sto da ne benefit of the doubt? 17/18 je igrao u Tofašu, vrlo neuspešno. Posle toga povrede, problemi sa zdravljem, ogromna pauza, pa to igranje u Iranu, a na netu nigde ne postoji podatak da je tamo odigrao ijednu tekmu. Eto daj bobe da grešim, da on može još nešto izvuče, ali stvarno mi ne deluje tako. 1
Marvin Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Vrlo moguce da gresim, videcemo. Nego danas mi je nesto dosadno, cak se i sa Mekom opet raspravljam 🙂
laki pepe Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Njemu se bjese operacija iskomplikovala, tj. preko rane ili tako nesto mu virus usao u tijelo, pa se sa tim borio godinu. Vrlo moguce da je to ostavilo ogromnog traga na opste stanje organizma, a sljedstveno i igracke spreme.
SteveFrancis#3 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Ovako, sto se Angole tice, salu nastranu, na osnovu FSU dana - nikakvu posebnu defanzivu ne ocekujte, u najboljem slucaju je prosecan. Doduse, kad je u fokusu pas disrapsn je odlican i ume tako da otvori parket i sebi i drugima. U onoj ekipi je ravnopravno delio protagonizam sa Coferom i Mannom. Solidna spot-up prangija, umeo da izrudari i optrci za tu poziciju, neke kreatorske sposobnosti za druge poseduje mada je u cudnjikavom sistemu kod Hamiltona gde je tesko definisati bas uvek sta je cija uloga. Voli te neke cudne naskoke i da baca floatere iz nelogicnih pozicija. Igrac s kraja rotacije, a postavlja se pitanje mora li bas i tu stranac. 3
realno *w Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ovako, sto se Angole tice, salu nastranu, na osnovu FSU dana - nikakvu posebnu defanzivu ne ocekujte, u najboljem slucaju je prosecan. Doduse, kad je u fokusu pas disrapsn je odlican i ume tako da otvori parket i sebi i drugima. U onoj ekipi je ravnopravno delio protagonizam sa Coferom i Mannom. Solidna spot-up prangija, umeo da izrudari i optrci za tu poziciju, neke kreatorske sposobnosti za druge poseduje mada je u cudnjikavom sistemu kod Hamiltona gde je tesko definisati bas uvek sta je cija uloga. Voli te neke cudne naskoke i da baca floatere iz nelogicnih pozicija. Igrac s kraja rotacije, a postavlja se pitanje mora li bas i tu stranac. 2 4
Son_of_a_gun Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 (edited) Posle ovakvih biranih riječi ja počinjem da vjerujem da je Angola Bo(g) Lester lično! 😂 Edited February 14, 2020 by Son_of_a_gun 1 3
laki pepe Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 To samo znaci da je Reding aut, a da se s Trifom ne moze u trofeje.
MC Thunder 2 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Pa morace se sa Trifom na trofej u EC, tu nema vise dovodjenja 😏
Xpert Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 (edited) Komplimenti Borcu. Odigrali su odlicno i nisu odustajali ni u jednom trenutku. Sto se nas tice, utakmica za zaborav. Sutra FMP. Vec me boli glava od atmosfere na tribinama. Edited February 14, 2020 by Xpert 5 1
Cooper Posted February 14, 2020 Author Posted February 14, 2020 Malo nas je poremetila povreda Birče, loše smo šutirali, ali smo na kraju na klasu Zagorca, Voldena i Tomasa lako priveli meč kraju. Sutra FMP, ozbiljna ekipa, skupi i iskusni, nekoliko proverenih EL igrača, reprezentativaca, bivši igrači Reala, Partizana, Zvezde, Dačke... Biće na 1 loptu. 3 2
Luchifer89 Posted February 14, 2020 Posted February 14, 2020 Malo nas je poremetila povreda Birče, loše smo šutirali, ali smo na kraju na klasu Zagorca, Voldena i Tomasa lako priveli meč kraju. Sutra FMP, ozbiljna ekipa, skupi i iskusni, nekoliko proverenih EL igrača, reprezentativaca, bivši igrači Reala, Partizana, Zvezde, Dačke... Biće na 1 loptu. Samo da sve prođe u sporCkoj atmosferi i fer navijanju, kako sutra,tako i u finalu.Nek bolji uzme trofej ,a pobedi košarka i fer plej.
Recommended Posts