Kronostime Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Joj, bre, prase, jeb'o te, Tozovac! Spoiler PS. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 31, 2021 Share Posted May 31, 2021 NeVazi Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 Pedigre hrana je trash. Trebalo bi je baš izbegavati, posebno korišćenje u dužem vremenskom periodu. Naš najjeftiniji Premil je klasa za to djubre. Više ulažu u marketing nego u bilo koji drugi segment. Ta LA Lakers boja pakovanja i samo ime brenda im već decenijama obezbedjuju top lokacije u supermarketima gde se ne bi trebalo kupovati hrana za psa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 2, 2021 Share Posted June 2, 2021 Danas je bio na bejbisitingu kod mojih. Majka mi šalje slike kao kad je čuvala unučiće 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 On 6/1/2021 at 12:54 PM, Wingwalker said: Pedigre hrana je trash. Trebalo bi je baš izbegavati, posebno korišćenje u dužem vremenskom periodu. Naš najjeftiniji Premil je klasa za to djubre. Više ulažu u marketing nego u bilo koji drugi segment. Ta LA Lakers boja pakovanja i samo ime brenda im već decenijama obezbedjuju top lokacije u supermarketima gde se ne bi trebalo kupovati hrana za psa. Kod mene nije bilo ništa drugo da se kupi, mislim bilo je nekakvih 'purina' i sličnih gluposti, pa sam se vodio onom ako ne znam šta valja, znam šta je skupo (a skuplji su za komad od konkurencije) Ja ću nastaviti da mu dajem 'Happy Dog' veterinarka i Alberto su me ubjedili da je to OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 5, 2021 Author Share Posted June 5, 2021 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 (edited) Sto ja nemam, najt vizn, da uslikam "prase", kako se u cvecu kupa? Cek, cek, nasao sam! Spoiler Edited June 5, 2021 by uncletima 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 s 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 (edited) Svile mi laste gnezdo iza kuće pretprošle godine. Vratile su se i prošlog i ovog proleća. Ovo su mama i Mala, odmah tu pored zadnjeg ulaza sa lastama. Mala se inače zove Tipi, ali su je pokojni bata i mama preimenovali u Mala Mrvica, po njenoj mami. Na kraju je ostalo samo - Mala. Mama Mrvica je bila skoro ista... ... i imala je zanimljivo žitije: Dva puta sam je čak i na jedrenje vodio. Ovde mi se malo uprpila u dingiju zbog talasa. Edited June 11, 2021 by Neme 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Vata krivine... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Istroših sve pluseve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 14 hours ago, Neme said: Svile mi laste gnezdo iza kuće pretprošle godine. Vratile su se i prošlog i ovog proleća. Moj deda je drzao mehanicarsku radionicu, prostorija je bila u prastaroj nabijenici, adaptirana od nekadasnje kovacnice / stale u ogromnoj kucerini na selu. Plafon radionice je bio skroz starinski sa ogromnim gredama popreko prostorije i tu su se uselile laste. Otkad pamtim pa cak i par godina nakon sto je deda umro i radionica zvanicno prestala sa radom laste su tu dolazile svake godine. 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) @Radoye Laste se uvek vraćaju ako su uparene, koliko znam. Čak nisu ni nešto zahtevne, u smislu prolaska ispod gnezda ili normalnog razgovora u blizini. Jedino "pravilo" je da im se niko ne pentra gore.... Imali smo i mi 'tiće, više puta u karijeri. Opet me bacilo na novu stranu, pa jbmu sikirče... Edited June 11, 2021 by Neme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Radionica k'o radionica, tu se i fleksovalo i varilo i lupalo cekicem i svakakva buka i galama se desavala a laste bi samo vredno izletale i uletale kroz stalno odskrinuta vrata i kljukale gladne pticice. Mi klinci smo to odozdo gledali i bilo nam mnogo lepo 🙂 Jednom smo nasli pticice da su ispali napolje, deda ih je vratio nazad ali uginuli su. Laste su se svake godine vracale u isto gnezdo, jednom im se srusilo preko zime samo od sebe pa su ga ponovo izgradile bukvalno na istom mestu. Deda je mnogo voleo zivotinje, drzao je golubove, zeceve, pcele, od klasicne seoske zivine imao je svega po malo, o svemu tome se brinuo kao da su mu rod rodjeni. Uvek bi isao po vasarima i kad vidi nesto sto mu se dopadne doneo bi nama unucicima, pa smo tako imali morske prasice, hrckove, pekinezera (pored velikog kuvasa u avliji), nekoliko macaka raznih sorti, ma svasta 🙂 Eh, detinjstvo... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Jedna od novijih fotki..Ovoga puta Cicika raspoložena za slikanje. 🙂 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Jedno od mesta koje najviše voli u stanu. Tu se kroz prozor u popodnevnim satima pravi traka od sunca na kojoj Piksi voli da leži. Kupila mu ćera novu marvel ogrlicu pa ga uslikala da se pohvali drugaricama 😎 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 12, 2021 Share Posted June 12, 2021 Jednom davno sam gledala dokumentarac "Lasta". Toliko me dirnuo da i sad kad ih vidim setim se deke iz filma i njegove laste ❤️ Evo linka, mozda ima neko ko ga nije video. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 13, 2021 Author Share Posted June 13, 2021 pokazna vežba kako dresirani CC svake večeri na komandu '''box !!!'' u dva skoka sa terase ode u kućicu.... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Što ga ne pustiš da spava tu, na terasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) Bretonci smešno sede, OK, ali vidi mu oči, postao je (konačno) pravi pas, kao Akela, to je ta faca Edited June 15, 2021 by Milenko Puzigaca 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Danas jurio golubove pored terena fudbalskog kluba i na kraju kad je crkao legao i posmatra ih 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 (edited) Aja i macina trava koju redovno obilazi.... Edited June 24, 2021 by Pletilja 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 No filters included... Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts