Jump to content
Vox92.net Forum

Radoye

Moderators
 • Content Count

  2,321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Radoye last won the day on July 27 2019

Radoye had the most liked content!

Community Reputation

1,174 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gotov FP1 - najbrzi Pauer ispred Ferucija, Eriksona, O'Vorda i Diksona. 4 Sevija u top 10, ukljucujuci tu i najbrzeg.
 2. Sedmostruki sampion Naskar, Dzimi Dzonson, kaze da planira da vozi svih 12 ne-ovalnih staza u Indikar sampionatu dogodine, uz mogucnost i za Indi 500. Za sada nista konkretno (kontakti postoje sa Meklarenom i Ganasijem).
 3. - Red Bul od FIA trazio objasnjenje legalnosti Mercedesovog DAS sistema (prvi korak do zvanicnog protesta). Toto umoljava sve zainteresovane da ne bude protesta nakon trke jer smatra da bi za F1 bila katastrofa da se rezultati trke stave pod sumnju s obzirom na sve okolnosti pod kojima se odrzava. - Timovi vrse pritisak na FIA da objavi rezultate istrage oko Ferarijevih motora prosle godine koji se u dogovoru sa Ferarijem cuvaju pod tajnom. FIA je tada izjavila da veruju da je Ferari radio ilegalne stvari na motoru ali da nemaju nacina da to dokazu, i da su se dogovorili da ne objavljuju rezultate istrage ako se Ferari slozi da dobrovoljno ukloni spornu tehnologiju.
 4. Binoto kaze da su u Ferariju odlucili da Fetelu ne ponude produzetak ugovora zbog pandemije???
 5. Ocekuje nas vrucina u Indijanapolisu:
 6. OK ja prvi: 1 HAM 2 BOT 3 VER
 7. Zvanicni program VN Indijanapolisa: https://www.indycar.com/-/media/Files/2020/Indycar/02-IGP/indycar-spotterguide.pdf?la=en
 8. Izgleda Alonso u Renou dogodine, jos nista zvanicno nije javljeno ali se zakuvavaju glasine i u Spaniji i u Francuskoj. Sto znaci ako Mercedes ne nogira Botasa ode Fetel u penziju...
 9. Da, bas sam sad hteo to da postujem. Ako je verovati Fetelu pregovora o produzetku ugovora nije ni bilo, naprosto su mu rekli da njegove usluge vise nisu potrebne.
 10. Vestina nikad nije bila pitanje (dosad si majstorski vodio), brinulo me samo imas li vremena i volje. 😄
 11. Ako imas volje da se jebavas oko sabiranja, igramo. 🙂
×
×
 • Create New...