Sector Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Bilo bi dobro da se javi i zdepasti dripac. Da cujemo njegovo misljenje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 22 minutes ago, Mile1 said: Nesto se ne secam da je kapiten branio Omica kada je dobio salvu zvizduka protiv Olimpijakosa ili da je Gista zastitio veceras kada su mu zvizdali.Licemerstvo nema granica Nije smeo, tad su se bunili najvatreniji, mi smo samo mali nebitni simpatizeri, a i nemamo podrsku od svevisnjeg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 citam malo komentare po sporckim portalima, kapiram da grobari troluju sa plusevima i podrskom za filipa, odbijam da poverujem da postoji toliki broj zvezdinih retardiranih navijaca :I 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Lazić je posle utakmice istakao da je izuzetno je zadovoljan igrom svojih saigrača, koji su uspeli da prvi put u istoriji uzmu skalp Olimpijakosu i to bez povređenih Antića i Feldina. Takođe, pohvalio je i debi novog igrača u rotaciji Alena Omića, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor: - Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem - više puta je ponovio kapiten crveno - belih. Zanimljivo. 21 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Kompromisno rešenje bi bilo da se dovede još jedan solidan plej. Samim tim, FČ postaje treći igrač na toj poziciji, pošto mislim da Šakota ipak nije budala. Mada, s obzirom na pomračenje uma NČ, dovođenje novog pleja i prodaja Lorenza uopšte nije nerealan scenario. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 1 minute ago, Jenkins said: Lazić je posle utakmice istakao da je izuzetno je zadovoljan igrom svojih saigrača, koji su uspeli da prvi put u istoriji uzmu skalp Olimpijakosu i to bez povređenih Antića i Feldina. Takođe, pohvalio je i debi novog igrača u rotaciji Alena Omića, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor: - Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem - više puta je ponovio kapiten crveno - belih. Zanimljivo. Gnjida, moralna nula 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Kad pročitam ovako nešto zapitam se koliko mentalno ograničena mora da bude osoba da bi tako nešto napisala, pošto ovo prevazilazi obično "sok&sendvič" botovanje! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 pokvarise me nacisto covici, sav sam u misa vacic fazonu ... covici morate znati da necemo stati jbte, podhitno da se saberem ili da zabatalim nacisto pracenje kk-a dok ne odu olosi, u suprotnom mi se ne pise dobro jer sam pregoreo nacisto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Zadovoljan pobedom, ne bas i izdanjem u prvom poluvremenu. Gist posle duzeg vremena odigrao konacno onako kako se ocekuje. Covic je igrao dobro, nije gresio, a ko ne veruje moze da pogleda brojke - samo dva promasaja iz igre i odnos ass:to = + beskonacno (1 asistencija, 0 TO). Brown cak 9 promasaja iz igre i 4 TO, izvukao se sa nekoliko pogodjenih suteva kad se lomilo. Zasluzio je prelaznu ocenu. Posle duzeg vremena, mozemo da kazemo da ekipa ide uzlaznom putanjom, niko se nije izdvajao po negativnom. Mozda jedino publici mozemo da zamerimo jer onakvo ponasanje ne prilici jednoj evroligaskom mecu i dobro je sto je Lazic kao kapiten uzeo stvari u svoje ruke i oglasio se po tom pitanju. Odlicno vodjenje meca od strane Sakote i jos bolje izjave nakon meca. U ponedeljak pada Primorska. 1 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 1 minute ago, Martin Mystere said: Kad pročitam ovako nešto zapitam se koliko mentalno ograničena mora da bude osoba da bi tako nešto napisala, pošto ovo prevazilazi obično "sok&sendvič" botovanje! Ma ko je bio u hali, shvatio je šta navijači misle o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Nemoguce je da u ovoj zemlji nijedan novinar nema hrabrosti da postavi pitanja laznom kapitenu i predsedniku koji je ocigledno skrenuo s uma. Ili da bar neki bivsi igrac ustane i kaze nesto. Sizofreno skroz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Umro sam na onaj gif gde Gist gura smrdu, onog retko ima i u skolskom dvoristu, jer se i tamo zna ko sa kim sme da igra.Garant ide opet neka suspenzija za Gista. :DOprostite na izrazu, ali ozbiljno prstanje po faci Jebojsi ova Lorencova partija sa sve onim MVP, mogu da zamislim kako gnomy razmislja u sebi: e prodace te moj tata, videces.Ja sam vas gledao negde od 6. Min 3/4 tako da i nisam nesto uhvatio losu igru, uglavnom Lorenza Berona i Gista. Pravi ste rolekoster, od poraza u Zadru do nabijanja Olimpijakosa, uopste ne mogu da ukapiram sta je igracima u glavi.Sent from my SM-G930F using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 (edited) Najneverovatnije što ispadamo mi idioti koji vidimo da nas lik sistematski uništava, što se suprostavljamo nepotizmu i negodujemo manipulisanju državnim klubom kao da je nečija privatna prčija. Na kraju ćemo doći da je nepotizam poželjan i da se pare prikupljene od poreza mogu davati svakoj budali da troši bez ikakve odgovornosti. Lepa pobeda večeras, a ja se osećam kao da smo izgubili 50 razlike u derbiju. Edited December 20, 2019 by Boujee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 (edited) E, Lazo... Edited December 20, 2019 by Dobar Laki Milos 18 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 9 minutes ago, Sector said: Bilo bi dobro da se javi i zdepasti dripac. Da cujemo njegovo misljenje. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 2 minutes ago, AgroLaki said: Umro sam na onaj gif gde Gist gura smrdu, onog retko ima i u skolskom dvoristu, jer se i tamo zna ko sa kim sme da igra. Garant ide opet neka suspenzija za Gista. :D Oprostite na izrazu, ali ozbiljno prstanje po faci Jebojsi ova Lorencova partija sa sve onim MVP, mogu da zamislim kako gnomy razmislja u sebi: e prodace te moj tata, videces. Ja sam vas gledao negde od 6. Min 3/4 tako da i nisam nesto uhvatio losu igru, uglavnom Lorenza Berona i Gista. Pravi ste rolekoster, od poraza u Zadru do nabijanja Olimpijakosa, uopste ne mogu da ukapiram sta je igracima u glavi. Sent from my SM-G930F using Tapatalk A ko je igrao u Zadru a ko nije igrao u 2 poluvremenu protiv Olija? Pogadjas u pitanju je Filip.To ti je odgovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Na ovih 500 strana, koliko je pomenuta Zvezda, a koliko Fićko? Daj da se skoncentrišemo malo ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Tata preko trenera i kapitena nastavlja svojim putem u propast, jos mu se Lorenco "usrao" u zivot ovom partijom veceras. Morace da ga proda Armaniju inace ce sincic da se totalno ubedaci gledajuci sta covek radi na EL nivou, a on jadan to nije mogao da odigra ni svojevremeno za FON u studentskoj konkurenciji kad je zbog "pritiska" otisao iz Zvezde i morao da povrati samopouzdanje igrajuci sa rekreativcima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 1 minute ago, Kankkunen said: Na ovih 500 strana, koliko je pomenuta Zvezda, a koliko Fićko? Daj da se skoncentrišemo malo ... Ja ga npr ni jednom nisam spomenuo. Makar ne pod tim imenom. 😄 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 1 minute ago, Boujee said: Na kraju ćemo doći da je nepotizam poželjan i da se pare prikupljene od poreza mogu davati svakoj budali da troši bez ikakve odgovornosti. Pa brate upravo si definisao kako Srbija trenutno funkcionise..... Ne dam Nesu (slinu) = Ne dam Juniora... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 (edited) 2 minutes ago, Sector said: Ja ga npr ni jednom nisam spomenuo. Makar ne pod tim imenom. 😄 On je za tebe kao i lanjski sneg, ignore ... pametno Edited December 20, 2019 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post NMX Posted December 20, 2019 Popular Post Share Posted December 20, 2019 [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] 40 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 STRASNO 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 (edited) 16 minutes ago, Jenkins said: Lazić je posle utakmice istakao da je izuzetno je zadovoljan igrom svojih saigrača, koji su uspeli da prvi put u istoriji uzmu skalp Olimpijakosu i to bez povređenih Antića i Feldina. Takođe, pohvalio je i debi novog igrača u rotaciji Alena Omića, koji je izviždan od strane najvatrenijih pristalica kluba, na šta je Lazić imao kratak odgovor: - Kako komentarišem? Ne komentarišem, ne komentarišem - više puta je ponovio kapiten crveno - belih. Zanimljivo. Neće da brani lika koji je napadnut isključivo na verskoj i nacionalnoj osnovi, a brani lika koji je izviždan zbog moralnih i košarkaških (ne)kvaliteta. Laziću, sram te bilo, ne treba nam takav kapiten. Edited December 20, 2019 by Boujee 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Nadam se da ce nas EL kazniti sto je igracima zabranjeno davanje izjava. Bukvalno u ovoj sezoni rezultatiti nisu vazni, vazno je oterati Covice i Lazica. Retko odvratan lik. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts