Sirov i na Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Živim za dan kad će Čović umreti jer ga ništa drugo neće skloniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 (edited) Dobro dosao, Marko Edited December 19, 2019 by Zizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 7 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ne pratim redovno EL poslednjih godinu i po, ali pogledam svaku ekipu barem jednom, što mi je dovoljno da znam šta mi je na radaru za ubuduće. Ne pratis, ali mozes da pricas o transferima u evroligi? 7 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Što se tiče Lekavičiusa, stvarno mi ne pada na pamet da se mačujem oko toliko očiglednih stvari. Izvoli nađi jednu ekipu gde je igrao beka šutera i napisaċu da si apsolutno u pravu za sve što si rekao. U Zalgirisu je igrao sa Westermannom i Pangosom u sezoni 2016/17, u Panathinaikosu je cesto igrao zajedno sa Calathesom. Od kada je poceo da igra, pa do sada uvek je pre isao na poentiranje nego na asistenciju. 7 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: Što se Žalgirisa tiče, pa ne igra se košarka samo jedne sezone i nije to cela njihova istorija. Proguglaj malo ko su bili njihovi vodeći igrači, počev od poslednje titule '99, stvarno me mrzi da ti pišem (a nije ni tema za to). Očigledno si mlad, pa ne pamtiš toliko. Oni baš imaju dugu istoriju sa pogađanjem neafirmisanih stranaca. Pratim vec dugo i uvek su bili na dnu tabele evrolige, ne secam se kada su se poslednji put plasirali u 8. A onda, u poslednje dve sezone, f4 i TOP 8. Valjda to nesto govori o uspesnosti transfer politike pod Sarasom? 7 minutes ago, Noćna mora B92 fantazera said: I kome je jedan Leo Vesterman predstavljao pun pogodak, nemoj me zasmejavati kad te molim. Pa taj je bio samo balast, gde god da se pojavio. 😁 U sezoni 2016/2017 imao je 5,5 asistencija po mecu, to je ono sto se trazi od pleja. Lekavicius je jednostavno losiji plejmejker, nije ni blizu Westermannu. Sto znaci da im ocajnicki treba plej koji ce ne samo moci da asistira nego i da poentira, jer im se najbolji spoljni Grigonis povredio. Walkup, Lekavicius, Milaknis prosto nisu za vodece opcije bilo kog evroligasa. Rivers koga su doveli je 2/3 igrac, nema veze sa pozicijom 1. Kad vec tvrdis da je moguce lako dovesti pleja u sred sezone, teret dokazivanja te smele tvrdnje je na tebi - izvoli, navedi imena plejmejkera koje su evroligasi doveli u decembru ili januaru. Bar ti tvrdis da je to lako, samo zameni Lorenza i plejeva koliko hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirov i na Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 1 minute ago, Zizu said: Ipak, do kraja sezone. Dobro dosao, Marko Do kraja sledeće sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 2 minutes ago, Sirov i na said: Do kraja sledeće sezone U pravu si, moja greska :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 7 minutes ago, Sirov i na said: Živim za dan kad će Čović umreti jer ga ništa drugo neće skloniti. Rodjace...dobar ti je nadimak u skladu sa postom 🤮 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Još samo Šiško Menčetić i pali se mašina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 (edited) Nije ni Šakota veverica...lagano se nazire kostur jedne pravo zaebane ekipe...samo strpljenja. Edited December 19, 2019 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Da li ce sutra da bude vise od pet hiljada ljudi. Ako ne podele karte, smem da se kladim da nece. Da vidimo kome ce da se inati predsednik i kome ce da preti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Na godinu nece se prodati 500 sezonskih, ne znam dali da se smejem ili da placem, taman je istekao ugovor Milku dosao Keselj, taman smo se njega ratosiljali evo nam MJK na dve godine, svaka cast momku, nije on nista kriv ali je kod nas pominjan samo u kontekstu neuspele zajebancije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 32 minutes ago, Čovićuslino said: Da li ce sutra da bude vise od pet hiljada ljudi. Ako ne podele karte, smem da se kladim da nece. Da vidimo kome ce da se inati predsednik i kome ce da preti Bice vise od 5000 navijaca Olimpijakosa. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 2 hours ago, ProfaLakiArmor said: Na godinu nece se prodati 500 sezonskih, ne znam dali da se smejem ili da placem, taman je istekao ugovor Milku dosao Keselj, taman smo se njega ratosiljali evo nam MJK na dve godine, svaka cast momku, nije on nista kriv ali je kod nas pominjan samo u kontekstu neuspele zajebancije Zajebace ih Cova kao i svake godine sa svojim botovima. Dok ste vi gledali ciglice, uvalio vam Hobbita na sporedna vrata. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čovićuslino Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Da ne bude sa Siskom, pa niko me nije ni zvao. Sinak nam je sudjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 5 hours ago, Sirov i na said: Živim za dan kad će Čović umreti jer ga ništa drugo neće skloniti. Mene sada interesuje dal je sirovina sklonjena sa foruma? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 (edited) Kako je krenulo sklonice se Covic sam sada, nece na kraju EL biti ni 500 gledalaca po utakmici, sto se ABA lige tice mozda cemo i dobaciti do 4 og mesta i to ce biti kraj price, ima da se vracaju dugovi od prosle godine. Edited December 19, 2019 by ProfaLakiArmor Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 3 hours ago, Wingwalker said: Nije ni Šakota veverica...lagano se nazire kostur jedne pravo zaebane ekipe...samo strpljenja. Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Dolaskom Jagodic - Kuridze dobijamo jos vise opcija u reketu. Mislim da dolaze bolji dani za nas. Kad pogledamo nas sastav: L.Brown, Covic Jenkins, Baron Lazic, Davidovac, Dobric, Perperoglou D.Brown, Faye, Jagodic - Kuridza, Simanic Gist, Kuzmic, Ojo, Jovanovic Vidi se da smo nekako najpopunjeniji na pozicijama 1 i 2 i da smo u reketu imali manjak igraca, narocito za ovaj tempo utakmica. Zato je dobro sto Kuridza moze i na 5, jer smo i tu bili deficitarni sa igracima. Ocekujem da cemo zaigrati mnogo bolje i da proklamovani cilj, a to je ulazak u PO ABA lige nece doci u pitanje! 5 1 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Pa jos jedna trojcica sa ISO igrom (dok se Stratos ne oporavi) pa da i tu cementiramo 4 opcije. Duga je sezona, dosta utakmica a bitno je da imamo razlicite opcije 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Valjda ce taj Armani da pojaca ponudu da se ratosiljamo Lorenca. I na prvi pogled se vidi da je višak. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 14 minutes ago, berti said: Valjda ce taj Armani da pojaca ponudu da se ratosiljamo Lorenca. I na prvi pogled se vidi da je višak. A i realno, taman onda mozemo Fici da pojacamo ugovor i da ne brinemo za buducnost. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Trebalo bi dovesti bar jos 2 igraca koja mogu da pokrivaju poziciju 4. Na kecu smo ono bas prepunjeni, gomilamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Naravno da pojacamo ugovor Fici. Da budemo mirni, da covek.odbije sve ponude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 (edited) Sprdamo se(nista nam drugo nije ni ostalo) a danas utakmica. Ne znam ni sam sta da ocekujem danas. Festa na tribinama nam nikad nije odgovarala. Oly igra slabo i rekao bi 50:50 sanse da ih nismo dobili 2x na pripremnim. Tesko je pobediti neku ekipu nekoliko puta uzastopno. Ali opet Oly je odigrao buran mec pre 2 dana, emocionalno su se potrosili, nosioci ni njima nisu mladi, nama se vraca Lorenco a opet tu je i faktor Arene gde ne bi uboli trojku da nam zivot zavisi od toga... Lagao bi kada bi rekao da ne ocekujem pobedu pa makar i sa nekoliko poena razlike. Jedna 64:62 partija da speremo brzo onu stotku iz proslog kola Edited December 20, 2019 by ivan9 aka Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Ми да смо неки сами бисмо Лоренцовали Брауна. Нека иде под сису краве музаре. Није ово прије 2011. ово је озбиљан самоодржив пројекат, гаранција газда финансијера 50 година у кошарци, није све у парама. И гене је унио у клуб. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Sto bi rekao Sakota, Novi plejmejker, A KOGA DA OTPUSTIMO? 😄 Cime se namece da je skroz ok da se otpusti neko drugi sem gnoma jer je tatin sin i Lorenca koji igra dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Filipa treba gurati na 5. Milutinov bi se upisao od smeha tako da bi prolaz do kosa bio otvoren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts