Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Del Piero said:

Bas to krenuo da napisem. Nebojsi ocigledno nije drago sto smo dobili jer je mogao da fura pricu posle kako izgubismo bez mog Filipa, ja sam mislio on je nas najgori igrac. A na sve to Lorenzo resio buzzer beaterom nakon fantasticne partije.

Haha.Karma.

• Thanks 1
Posted

Haha ali najjače da su se pojedini ponadali da je metuzalem sam sklonio Filipa u drugom. Pa pre bi pojeo svoju trenersku diplomu. Eto već od sledeće veprića na svojih 20-ak minuta.

• Like 4
  • Tuzno 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Del Piero said:

Bas to krenuo da napisem. Nebojsi ocigledno nije drago sto smo dobili jer je mogao da fura pricu posle kako izgubismo bez mog Filipa, ja sam mislio on je nas najgori igrac. A na sve to Lorenzo resio buzzer beaterom nakon fantasticne partije.

Nije tako, pa zar nije Nebojsa rekao da ih sve gleda kao sinove.

Edited by CLakiSH
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Kako cujem izgleda da je mali imao zakazan basket sa drustvom u 22 h pa nije stigao da odigra drugo. 

Edited by Sector
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Mogao bi ovaj slučaj sa semaforom da se poveže sa Filipčetom.

Čim FČ#3 provede više vremena od 5:00 u igri, semafor se gasi. I neće ni da se upali više dok je ovaj na parketu.

Posted (edited)
5 minutes ago, Mile1 said:

spacer.png

U sustini ovo je ono kakav klub zelimo.

U jebote ne obratih paznju na sredinu slike.:(

Edited by CLakiSH
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
  • Tuzno 2
Posted
33 minutes ago, perkos said:

Kakvo je zadovoljstvo videti kako peglaju odbranu Đenka i Branko! Sasvim.dobro ih prate Simanic i Lorenco a bice tu usloro i Kuzmic. Nadam se da ce Gist uspeti da izađe iz trenutne krize a treba nam i ucinak Dobrica puno vise.  Pohvale za Šakotu kako je raspodelio minitazu bekovima u drugom poluvremenu. Kakva ce biti reakcija familije na to videcemo.

Filip je ostao u svlacionici zbog ruke, nije ga Sakota zaboravio na klupi

• Like 1
Posted

Skandal od vodjenja utakmice. Sakota na nivou Alimpija. Alimpije bar imao neku energiju.

Nece ovo na dobro izaci.

Mislio sam da je zakucao ficka, al eto, povreda kao...

Ista meta, plej i trener.

• Like 4
Posted (edited)

Bas cu lepo spavati, posto znam da ce se neka dvojica (i jedna dama) nervozno okretati u svojim Todor kreveticima

Edited by Železničko gnomče
Debeli mi prsti za telefon, prastajte
  • Ha-ha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...