Kronostime Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 7 minutes ago, uini said: to sad, pitao sam se šta ga je kvalifikovalo onomad :i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 13 minutes ago, uini said: to sad, pitao sam se šta ga je kvalifikovalo onomad :i Koliko znam vodio se kao domaći trener, a kontam da bi se računalo i 6 duplih kruna CG prvenstva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 48 minutes ago, Liska Manjina said: Wo ist Tito? Kako je pao? Reks ga nije spasao? Pričaj nam 😄 Ako je nepravedno kažnjen da se latimo tastatura, pa udri po zlotvorima! nepravedno, ubise ga dusmani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 14 hours ago, goldberg said: Covic i Paige nemaju nista zajednicko. Covic je organizator, a Paige suter. Imali smo mi Barona koji je bolja verzija Paigea. Pa sta meni pricas, trebao si na KKP temu da odes posle semisa Aba lige pa da im kazes. Moja poenta je da nikom od njih nije palo na pamet da kazes - bravo Tomicu sto ti Covic lici na kosarkasa i jebi se Trinkijeri sto ti je Pejdz bio non-factor. Isti odnos vazi i za DD vs Zagorac i Dzamaraz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 U slucaju da se dogovor sa Radonjicem ne ispuni, Obradovic nedostupan, kontam da ce se ici fazon Jovanovic iz FMPa plus Sakota. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Ako ne mogu Obradovic i Radonjic moze Zvezdan Mitrovic. Tesko da ce on u Bajern, cim do sada nije potpisao iako je slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 13 minutes ago, Leonard said: Ako ne mogu Obradovic i Radonjic moze Zvezdan Mitrovic. Tesko da ce on u Bajern, cim do sada nije potpisao iako je slobodan. Da, a ako ne može Zvezdan onda Vujošević. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Cudi me da su Mitrovica tako sutnuli iz Asvela. Imao je najgori tim na papiru u EL, a po skoru je bio bolji od cak 3 ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Ako se izjalovi nešto s njima dvojicom, Mitrović je definitivno najbolje od pristupačnih rezervnih rešenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 4 hours ago, Šarac said: Malo se bavite igracima, napraviti neki realan roster u skladu sa buducim budzetom kluba, bez onih mamojebaca od po 1 milion po sezoni i bice vam lepsi dan i period pred nama. Ovo Čoviću da preneseš na skupštini, lepo se on razbacivao za neke igrače ... domaćinski. sad mi treba da štedimo, e neće da može. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 30 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ako se izjalovi nešto s njima dvojicom, Ako Trinkijeri ode, Mitrović je definitivno najbolje od pristupačnih rezervnih rešenja. Eto, popravio sam ti to. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 samo dule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 2 minutes ago, HAMMER said: samo dule Dulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Just now, Laki Decembarski said: Dulo. A da li biste prihvatili najvećeg Srbina? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/a333211-Zvezda-se-pojacava-u-juniorskom-pogonu.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Nesto su insajderi utihnuli. Pre neko vece gorele vatre na sve strane, kacile se slike, a sada ih nigde nema. Verovatno je bilo sve dogovoreno, ali je opet zapelo negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 1 minute ago, Leonard said: Nesto su insajderi utihnuli. Pre neko vece gorele vatre na sve strane, kacile se slike, a sada ih nigde nema. Verovatno je bilo sve dogovoreno, ali je opet zapelo negde. Sto da bude jednostavno, kad moze i komplikovano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Pominje se Langston Hall. Ne deluje mi da bi on mogao da nosi jednu EL ekipu, no nebitno. Toliko mi fali kosarka da jedva cekam bar da gledam klipove "pojacanja", tako da sto vise ovakvih informacija to bolje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 12 hours ago, Guru said: - Da je u poslednjih 5 godina osvojio prvenstvo Španije, Italije, Grčke, Francuske, Turske, Nemačke, ili VTB AND - Da ima osvojenu Evroligu, Evrokup, ili FIBA Ligu Šampiona AND - Da je bio prvi trener NBA ekipe tri sezone AND - Da ima osvojen NCAA AND - Da je kao selektor reprezentacije osvojio medalju na prethodna tri SP, EP, ili OI, ili da ima zlato sa nekog od tih takmičenja bez vremenskog ograničenja Evo, "opravio" sam ove uslove - to su uslovi za trenera KKCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 2 hours ago, Leonard said: Nesto su insajderi utihnuli. Pre neko vece gorele vatre na sve strane, kacile se slike, a sada ih nigde nema. Verovatno je bilo sve dogovoreno, ali je opet zapelo negde. Nije utihnulo nista posto nije ni bilo pregovora za sad. Jasno je iz cije kuhinje idu ove price, posebno one o gomili trenera o kojima se razmislja pa i samom Poceku. Bukvalno se sprdaju i funkcionisu kao sns sekta. Uzeo bih i ja Trinkijerija, oprostio bih mu ruznu proslost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 6 hours ago, MetalHead said: Evo, "opravio" sam ove uslove - to su uslovi za trenera KKCZ ELSE dajstadas Da dopunim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Predlazem zatvaranje teme i otvaranje nove - 20/21. Ove sezone nece biti utakmica, nema smisla pisati ovde. Naravno i temu za prelazni rok 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Samo molim bez ovog Kelna i sta se sve vidi sa jadrana, s obzirom da smo ove sezone bili tezak kurac, mogli smo da vidimo samo svoja muda...eventualno. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Ko silji plajvaz? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 znamo sta ide sezonu posle Kelna 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts