Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted
47 minutes ago, Laki21 said:

Bravo za post.

Ljudi ne razumeju da mi (nam) se jebe i za titule i za takmičenja jer su nam Chovitch & son ogadili klub. Ne figurtivno već bukvalno.

У праву си Лаки, као и колега... сјебали нам нешто лепо.

• Like 1
Posted

Šta je danas organizovao predsednik, kao da nam se nije dovoljno krvi napio - http://kkcrvenazvezda.rs/2019/12/16/dajte-krvm-budite-humani-i-gledajte-utakmicu-sa-olimpijakosom/

Citat: "Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a  svaka prethodna akcija prikupljanja krvi je imala izuzetan odziv, pa KK Crvena zvezda poziva sve koji mogu I hoće da daju krv, da tako bude I ovoga puta!" 

Zavidim onima koji posle ovoga ne zamišljaju porodicu Čović kako pije krv sirotih navijača koji nemaju ni pare za kartu da gledaju Heroja Koji Nam Donese EL.

Posted
8 hours ago, Laki21 said:

Bravo za post.

Ljudi ne razumeju da mi (nam) se jebe i za titule i za takmičenja jer su nam Chovitch & son ogadili klub. Ne figurtivno već bukvalno.

Ono sto je meni interesantno je kako se i diktatoru jebe i za titule i takmicenja, s obzirom na to da je "dao" Zvezdi najveci budzet ikada a don Ćorleone sve to razjebao da bi njegov sin mogao da umislja da je kosarkas.

• Like 1
Posted

Kad napisete ovako MJK sve mislim dosao neki plej iz NBA, tamo sad svi imaju dva prezimena a la Majkl Karter Vilijams, kad ono...Nista, valjda je Covic mislio da ce sad ljudi vise pricati kako Kuridza nije za Zvezdu i ostaviti Filipusisa na miru. Odmah da mu kazem - 'oce, kuVac.

• Like 3
Posted (edited)

Futura nakon ispadanja iz EC sada može da se fokusira isključivo na šalovanje i betoniranje prvog mesta u regionalnoj

dok se mi doselektujemo Kuridžom i sanjamo Šiška.

Taj dan kada FMP bude morao da se priseti koliko nume košarke u meču koji će KKCZ progurati u plej-of ABA lige...

bude to jako tužan dan za oba FMP-a...jer ovo Zvezda nije.

Filipe Čoviću...ostaćeš nam dugo u sećanju...ebote otac blesavi.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Tuzno 2
Posted (edited)
9 minutes ago, Haggard said:

ako smo i veceras bez zo-a, mogli bi u moskvi da padaju neki rekordi, ukoliko cska bude zainteresovan za to.

Ali oni su poveli Zoa, da mu muce zglob....iako nam dolazi za klasu od CSKA slabiji Oly vec u petak, a zatim win or go home mec u Sloveniji u ponedeljak.

Vrv je procena da cemo igrati egal u Moskvi, pa da Zo bituje tog bazera.

Wtf??!!

Edited by leki bg
Posted (edited)

Naravno da ce igrati Zo veceras i pod povredom jer svesni su i Sakota i tata sujeta koliko ce se polivati govnima na najjace ukoliko majmunina bude igrala 30+min protiv Jamesa i kompanije ...

Edited by Threekola
  • Like 2
Posted
3 minutes ago, Threekola said:

Naravno da ce igrati Zo veceras i pod povredom jer svesni su i Sakota i tata sujeta koliko ce se polivati govnima na najjace ukoliko majmunina bude igrala 30+min protiv Jamesa i kompanije ...

ako zo ipak ne bude mogao, siguran sam da ce pustiti djenku da izgori, i gurnuti ga da igra pleja jedno 25 minuta, da se veprina ne bi previse blamirala.

• Like 7
Posted (edited)

673919_zvezdamornar-24_ls.jpg

Šakota: '' alo...bez dogovaranja tamo !!! ''

Gist:       '' look...just pretend we're dead ... maybe he'll leave''.

Edited by Wingwalker
  • Like 3
  • Ha-ha 15
  • Tuzno 1
Posted

Ja da sam trener KKCZ nemam pojma kako bi ih spremio za veceras. Sta reci igracima, kakav plan napraviti kad igra Filip a igramo protiv ekipe koja em sto dosta sutra za 3 em i dosta ubacuje tih trojki. Zamisljam situaciju da Filip brani Dzejmsa i ovaj krene na prodor....sad bi trebalo trener da uskoci i kaze im sta da rade dalje...ko god bude pomagao u toj situaciji(znaci svaki napad) ostavice svog igraca samog a to protiv CSKA nikad nije bilo dobro. 

Protiv ekipe koja odlicno sutira mi imamo Filip-hendikep. Stvarno nemam pojma sta bi im savetovao. Jedino da ne udvajaju Filipovog igraca, nek Dzejms ubacuje koliko moze(bolje on da ubaci 2 nego neko drugi 3)

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Chaos Is Me said:

James Filipa može bez problema da probije u bukvalno 100 od 100 situacija. Večeras bi moglo da bude baš neprijatno.

Od 100 situacija probice ga 103 puta.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
14 hours ago, Zizu said:

Nenadic ce u Megu

Info je potekao od @Šarac

A sada je potvrdio i admin sa RSB- a.

To nema mnogo smisla... iako Mega mozda i ima prostora na 1/2, svakako vise prostora nego FMP (pa cak i ako racunamo da se Radanov vraca u KKCZ).

Mislim da bi zapravo najbolja bila rokada Nenadic<->Radanov. Pot ionako u FMPu ima istoriju glumljenja pleja (a pogotovo ako Radanov oslobodi te minute), pa Nenadic moze sa Jeremicem da deli minute na 2.

I onda da vidimo da li Nenadic ima buducnost u crveno-belom, u nasem sistemu, ili ne.

Ovako, slanje u Megu izgleda kao otpisivanje i neko poravnanje sa Miskom. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...