Jump to content

KK Crvena Zvezda 19/20 - "Sa Jadrana Köln se vidi"

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Ridji said:

Braun, Djenka, Bili, Lazic, Dobric, Perperoglu, Daviovac, Simanic, Jovanovic, Gist, Odzo i Kuzmic su na slikama. 12 igraca

+ 13. prase.

• Like 2
  • Ha-ha 21
Posted
33 minutes ago, Kronostime said:

spacer.png

Izlazim ja prema tunelu, odigrao sam 20 minuta, malo li je?

Kad tamo me cekaneki prgav lik, kazu forumas - e, to je tajna moga monokla.

:default_coffee:

Gde ti je sad Laza siso!!?? 

Posted
3 minutes ago, Ridji said:

Kamo srece da on moze da se sakrije iza Simanica

😄

Eto ga na drugoj slici, prepoznajem taj dribling, cak i kad mu vidim samo savijenu lijevu nogicu.

• Like 3
  • Ha-ha 3
Posted

Jebeš mi sve, kad pročitah influenser srce mi stade. Odo da se bacim kroz prozor.

(u prizemlju sam)

• Ha-ha 5
Posted
1 hour ago, Kankkunen said:

Nema ga ... :smiley33:

Ovi sto ne znaju trce i treniraju.

Majstor izlazi direktno na parket da terorise.

Navijače Crvene Zvezde.

• Like 1
  • Ha-ha 10
  • Tuzno 1
Posted
On 10/25/2019 at 1:31 PM, Plantation said:

Nazalost, to nece biti tako cesto posto sam poprilicno udaljen od Beograda ali se nadam da necu biti jedini.
Sto se kasnije nesto preduzme, to ce stanje u timu biti losije ( ko je rekao kancer ).
Pa Laki, posto si se vec latio skalpela, dozvoli nam da ti asistiramo.

Nisi jedini. Drago mi je što nas se okuplja sve više iza barjaka Lakijevih klipova i uzvika. Nažalost, ni ti ni ja ne živimo u Beogradu, ali valjda će biti još onih u Beogradu koji će dođi da podrže klub koji i mi sad van Beograda volimo.

Nakon večerašnjeg poraza od Efesa, u kome FČ3 uzme svojih 15-20min (nada umire poslednja - možda može da bude i 0min u nekom ludom eksperimentu Gavrilovića), nadam se da će Pionir reagovati još snažnije i pre svega glasnije nego protiv Barse u četvrtak protiv Himkija.

Posted
9 minutes ago, Majak said:

Nisi jedini. Drago mi je što nas se okuplja sve više iza barjaka Lakijevih klipova i uzvika. Nažalost, ni ti ni ja ne živimo u Beogradu, ali valjda će biti još onih u Beogradu koji će dođi da podrže klub koji i mi sad van Beograda volimo.

Nakon večerašnjeg poraza od Efesa, u kome FČ3 uzme svojih 15-20min (nada umire poslednja - možda može da bude i 0min u nekom ludom eksperimentu Gavrilovića), nadam se da će Pionir reagovati još snažnije i pre svega glasnije nego protiv Barse u četvrtak protiv Himkija.

Vidim ja da ce se otvoriti nova tema Zitije Lakijevo.:roflmao:

• Ha-ha 3
Posted
25 minutes ago, Kronostime said:

Vidim ja da ce se otvoriti nova tema Zitije Lakijevo.:roflmao:

A šta fali? Ja već čujem u pozadini U boj krenite junaci i Laki... 😁

Bolje da se i malo smejemo nego da samo plačemo.

Posted (edited)
2 hours ago, Ridji said:

Braun, Djenka, Bili, Lazic, Dobric, Perperoglu, Daviovac, Simanic, Jovanovic, Gist, Odzo i Kuzmic su na slikama. 12 igraca

A šta ako je krmak slikao? :classic_sad:

edit:

E, do kurca :classic_sad:

Edited by NMX
  • Ha-ha 9
Posted
10 minutes ago, goldberg said:

Evo predloga za novi grb:

image.png.7ebdf3b50c28ea4ecbba8e01aed5870d.png

Jel to zapravo grb Kragujevca? Bio nedavno tamo do pozorišta i baš me iznenadilo koliko je 100% srBski.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...