Leonard Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Tu je negde, ne brini. Verovatno se sakrio iza neke reklame. Faje, Brown i Nenadic nisu otputovali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Braun, Djenka, Bili, Lazic, Dobric, Perperoglu, Daviovac, Simanic, Jovanovic, Gist, Odzo i Kuzmic su na slikama. 12 igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 2 minutes ago, Ridji said: Braun, Djenka, Bili, Lazic, Dobric, Perperoglu, Daviovac, Simanic, Jovanovic, Gist, Odzo i Kuzmic su na slikama. 12 igraca + 13. prase. 2 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 33 minutes ago, Kronostime said: Izlazim ja prema tunelu, odigrao sam 20 minuta, malo li je? Kad tamo me cekaneki prgav lik, kazu forumas - e, to je tajna moga monokla. Gde ti je sad Laza siso!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nemojte da me jebete da ce propustiti Efes !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 izgleda da ga je ipak sacekao laki negde u tunelu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 ficu ona muzika u pozidini lakijevog klipa dotukla pa je povredjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Не верујем док не видим. Можда му се какило или је имао пушинг дефект током тренинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 25 minutes ago, Zizu said: Tu je negde, ne brini. Verovatno se sakrio iza neke reklame. Eto ga na centru, ne vidi se od Simanica. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 7 minutes ago, Princeton said: Eto ga na centru, ne vidi se od Simanica. Kamo srece da on moze da se sakrije iza Simanica 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matador Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Eto ti, sad više ne mora ni da trenira 😕 Uskoro će ga nositi na utakmice 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 3 minutes ago, Ridji said: Kamo srece da on moze da se sakrije iza Simanica 😄 Eto ga na drugoj slici, prepoznajem taj dribling, cak i kad mu vidim samo savijenu lijevu nogicu. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 @Princeton Ostale samo patike, nećemo sad preterivati ... video sam taj detalj, al kao da nisam. Lako je srušiti sneška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 hour ago, kalistenika u rutini said: Laki influenseru 💪 Laki Djilasu😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Evo imamo i @Laki21 gif 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Jebeš mi sve, kad pročitah influenser srce mi stade. Odo da se bacim kroz prozor. (u prizemlju sam) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 hour ago, Kankkunen said: Nema ga ... Ovi sto ne znaju trce i treniraju. Majstor izlazi direktno na parket da terorise. Navijače Crvene Zvezde. 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ma džaba sve, za Zvezdu se navijati mora ... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 On 10/25/2019 at 1:31 PM, Plantation said: Nazalost, to nece biti tako cesto posto sam poprilicno udaljen od Beograda ali se nadam da necu biti jedini. Sto se kasnije nesto preduzme, to ce stanje u timu biti losije ( ko je rekao kancer ). Pa Laki, posto si se vec latio skalpela, dozvoli nam da ti asistiramo. Nisi jedini. Drago mi je što nas se okuplja sve više iza barjaka Lakijevih klipova i uzvika. Nažalost, ni ti ni ja ne živimo u Beogradu, ali valjda će biti još onih u Beogradu koji će dođi da podrže klub koji i mi sad van Beograda volimo. Nakon večerašnjeg poraza od Efesa, u kome FČ3 uzme svojih 15-20min (nada umire poslednja - možda može da bude i 0min u nekom ludom eksperimentu Gavrilovića), nadam se da će Pionir reagovati još snažnije i pre svega glasnije nego protiv Barse u četvrtak protiv Himkija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 9 minutes ago, Majak said: Nisi jedini. Drago mi je što nas se okuplja sve više iza barjaka Lakijevih klipova i uzvika. Nažalost, ni ti ni ja ne živimo u Beogradu, ali valjda će biti još onih u Beogradu koji će dođi da podrže klub koji i mi sad van Beograda volimo. Nakon večerašnjeg poraza od Efesa, u kome FČ3 uzme svojih 15-20min (nada umire poslednja - možda može da bude i 0min u nekom ludom eksperimentu Gavrilovića), nadam se da će Pionir reagovati još snažnije i pre svega glasnije nego protiv Barse u četvrtak protiv Himkija. Vidim ja da ce se otvoriti nova tema Zitije Lakijevo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Filip ima svoju temu, mogao bi zumbul da prebaci ovo sve na odgovarajuće mesto. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 25 minutes ago, Kronostime said: Vidim ja da ce se otvoriti nova tema Zitije Lakijevo. A šta fali? Ja već čujem u pozadini U boj krenite junaci i Laki... 😁 Bolje da se i malo smejemo nego da samo plačemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) 2 hours ago, Ridji said: Braun, Djenka, Bili, Lazic, Dobric, Perperoglu, Daviovac, Simanic, Jovanovic, Gist, Odzo i Kuzmic su na slikama. 12 igraca A šta ako je krmak slikao? edit: E, do kurca Edited October 29, 2019 by NMX 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Evo predloga za novi grb: 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 10 minutes ago, goldberg said: Evo predloga za novi grb: Jel to zapravo grb Kragujevca? Bio nedavno tamo do pozorišta i baš me iznenadilo koliko je 100% srBski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts