Tomiprunet Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 3 hours ago, Haggard said: pa ne, prosle sezone ga je manje koristio, secam se nekih utakmica gde je filip igrao minimalno, ili cak nije igrao uopste. a u poslednjih par utakmica mu je igrao po 20 minuta. filipa koristis 20 minuta samo ako zelis da izgubis utakmicu. Mozda izgeda da teoretisem zaverama, ali mozda je Tomic namerno vise gurao Filipa da igra da pokaze Nebojsi da Filip nije dorastao ovom timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Šta mislite o Dejanu Milojeviću kao potencijalnom treneru Crvene Zvezde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidović Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Just now, Achtung! said: Šta mislite o Dejanu Milojeviću kao potencijalnom treneru Crvene Zvezde? Vec odbio jedanput Covica zbog toga sto je igracka legenda KKP-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 2 minutes ago, Achtung! said: Šta mislite o Dejanu Milojeviću kao potencijalnom treneru Crvene Zvezde? Ide u NBA na kraju sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 (edited) Sto bi SK nekad rekao: Lagani kec veceras. Edited October 24, 2019 by Milijaš #10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Igra li Gist? Mi smo u problemu veceras. Baron, Brown, Gist, to je 3 igraca prve petorke. Posebno je Gist vazan. Prakticno igramo sa 2 igraca na 1 i 2 i Ojom i Jovanovicem na 5. Steta, jer oni trenutno raspolazu sa samo 7-8 igraca, ove Bolmare, Martineze, Pustovije ne racunam. Imaju samo Higginsa, Kurica, Abrinesa i Hangu na 1, 2 i 3, mi imamo jednog pleja, jednog beka, cetiri krila i jednog tatinog sina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 I pored toga konstantno pada kvota na Zvezdu. Juče Barsa bila 1,35, jutros 1,45 a sada 1.55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 26 minutes ago, kokodakalo said: Smesno je i misliti da nam je budzet toliki. Ako sam ja Covica dobro ispratio, nas zaista projektovani budzet je toliki jer je minimum za sezonu 5, i nesta miliona cini mi se 2. U jednom delu je rekao i da su u ovogodisnji budzet usla i dugovanja od pre koja "kao" moraju da se vrate. Znaci nas projektovani budzet je, kako sam ja razumeo, tih 5,2 miliona plus dugovanja. Sto ce reci da mi dugujemo oko 3,1 milion evra. A veliko je pitanje i u kolikoj ce se meri zatvoriti ovih 5,2 miliona, tj na koliko ce dug skociti na kraju sezone. Jos nisam video da neko svesno povecano prikazuje koliko para ima na raspolaganju kako tvrdis. Covic je objavio detaljnu finansijsku konstrukciju za ovu sezonu, kontam da je sve lako proveriti. Negde ovako: 1. drzava cca 2.300.000 e 2. ulaznice planirano 1.800.000e 3. grad, sponzori, marketing i ostali donori 2.982.000e 4. Guduric 320.000e 5. FK CZV 300.000e 6. Marketinska prave EL 200.000e 7. Planirane pobede u EL 550.000e Ugrubo tako nesto. Sumanuto mnogo para, previse prostora za manipulacije. Kontam da ovde ima prostora i za policiju da pretrese tokove novca i Ugovore, pre svih Juniora, zatim Keselja i ostalih. Sigurno ima elemenata zloupotrebe sluzbenog polozaja, trgovine uticajem itd. pogotovo prilikom zaposljavanja Juniora. Sa druge strane, nama svako kolo sede na tribinama nekoliko stotina hiljada eura u igracima, a navodno se nema za dobrog trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 ljudi ako moze pomoc za mog kuma gancija kupio je sezonsku za evroligu nivo 400 jel mu to vazi veceras za pionir ?! ja ga ubedjujem da mora da vazi a on cuo da vazi samo za arenu jel zna neko sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 7 minutes ago, ranzo said: ljudi ako moze pomoc za mog kuma gancija kupio je sezonsku za evroligu nivo 400 jel mu to vazi veceras za pionir ?! ja ga ubedjujem da mora da vazi a on cuo da vazi samo za arenu jel zna neko sigurno Ne vazi. Sigurno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 8 minutes ago, ranzo said: ljudi ako moze pomoc za mog kuma gancija kupio je sezonsku za evroligu nivo 400 jel mu to vazi veceras za pionir ?! ja ga ubedjujem da mora da vazi a on cuo da vazi samo za arenu jel zna neko sigurno Ne vazi ta sezonska za sektor 400 iz arene za Pionir. Ta sezonska je paket od 15 utakica za 5.000 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 35 minutes ago, Zizu said: Ne vazi. Sigurno! 34 minutes ago, Šarac said: Ne vazi ta sezonska za sektor 400 iz arene za Pionir. Ta sezonska je paket od 15 utakica za 5.000 dinara. eee jbg dobro je da nije otisao, jos ga ja uveravam da sezonska mora da vazi e hvala ljudi, hvala od ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 (edited) 59 minutes ago, goldberg said: Igra li Gist? Mi smo u problemu veceras. Baron, Brown, Gist, to je 3 igraca prve petorke. Posebno je Gist vazan. Prakticno igramo sa 2 igraca na 1 i 2 i Ojom i Jovanovicem na 5. Steta, jer oni trenutno raspolazu sa samo 7-8 igraca, ove Bolmare, Martineze, Pustovije ne racunam. Imaju samo Higginsa, Kurica, Abrinesa i Hangu na 1, 2 i 3, mi imamo jednog pleja, jednog beka, cetiri krila i jednog tatinog sina. Baron ce igrati valjda, odakle ti to da nece? Mislim da ce i Gist biti u timu, mozda sa smanjenom minutazom, ali ce igrati Edited October 24, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Beron se slikao na otvaranju shopa kkCZ tako da ne vidim razlog da ne igra večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Nenadić umesto Čovića? #svetjelepkadasanjamo 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Ne verujem da će Gavrilović smeti da skloni malog iz prve petorke. Preveliku mu je čast Nebojša pružio da bi ovaj tak uzvratio. To očekujem tek od nekog ozbiljnijeg trenera, naravno ako uopšte dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 On 10/23/2019 at 5:33 PM, Ulicni basketas said: Bravo. Njega ne videh. Takav talenat mi promače. i jeretin ti je promako izmedju majlsa i nedare :) sta se desava sa borkom radovicem? bajke su pisane o njemu dok je bio radonjin asistent. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Kakva će bruka biti ako grupa izviždi Mirotića a sve mi se čini da će se to i desiti.. Zašto ? Zato! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Ovi iz EL nisu u toku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 39 minutes ago, Gudura said: Baron ce igrati valjda, odakle ti to da nece? Mislim da ce i Gist biti u timu, mozda sa smanjenom minutazom, ali ce igrati Ma igrace, ali je pitanje koliko ce biti u stanju da bude koristan na terenu posle puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Ma igrace, ali je pitanje koliko ce biti u stanju da bude koristan na terenu posle puta. Evo mu motivacije 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Prijatelji, braćo, sestre i drugovi cigani, nije me mrzelo pa sam iskopao ovo - https://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2012&mm=10&dd=09&nav_id=650119 U uvodu piše i "Zvezda je na startu regionalnog takmičenja zabeležila jednu pobedu i dva poraza.", tako da bi se reklo da je ovo pravo vreme. Nema sumnje da navijači mogu da urade to, bez obzira koliko nam se Čović senior inatio i obožavao da piša po nama. Ovde je lepo primećeno i pisano x na n-ti kako je Čović junior rak rana ovog tima. To što je Tomić otišao znači samo da smo obrijali glavu (no pun intended). To što je Filip Čović i dalje tu, znači da nismo uklonili tumor iz mozga. Uzdam se u vas i ako FČ3 bude včrs u 12 (a sumnjam da neće), i sam ću da zviždim koliko god mogu glasno iz Poljske. Cigani, računam na vas! SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, ČOVIĆ ZA NIKOG! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 1 minute ago, Ulicni basketas said: Evo mu motivacije @NMX samo za tebe 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 1 hour ago, realno *w said: I pored toga konstantno pada kvota na Zvezdu. Juče Barsa bila 1,35, jutros 1,45 a sada 1.55 Krljaju ljudi pare na Barsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts