delgado Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Ma samo ESPN mi smo elita, yahoo je za socijalu 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 On 10/2/2019 at 4:32 PM, nlavrnja said: Davai je pokazao 1 ozbiljan potencijal (i on i off court) u onim miki maus ligama sto smo igrali, ne bih ga stavljao u isti kos sa skoro prijavljenima, te bih ga razmotrio za B ligu, ako vam ne sjebava sistem, tj imate jos i 20. ucesnika hvala lavrnja evo da prvi bacim kamen, bio sam u par navrata bezobrazan i gord u izrazavanju, kapiram da je nekima iritantno, sta cu kad sam kalimero i ne cutim na nepravdu... ono sto sam rekao da je atmosfera ovde neprijatna prema novim clanovima stoji, mada ni to vise nisam, iako ne pisem toliko cesto za zeda, sakrivenog iza imena john, samo cu da porucim da ne nastavlja internet mangupiranje, ako bude prilke (javi se u inbox) popricacemo oci u oci 😉 ... covek me uzeo na zub sto ga jednom nisam pitao za neki transfer i sto sam na draftu uzeo fulca, a to sto sam pokidao FA, uzevsi Donovana Mitchella i jos neke glave, sto je djuture donelo to finale, kada me je simbolicno izbacio iz tima u poslednjoj nedelji... lol, sori ali to deluje pomalo iskompleksirano 🙂 rezultati kazu da sam za 3 godine u miki maus ligama bio u 3 finala, a inace igram fantazi 10 godina ozb... ako to nije neka kvalifikacija nzm sta je poz ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) 22 hours ago, Davai Davai said: hvala lavrnja evo da prvi bacim kamen, bio sam u par navrata bezobrazan i gord u izrazavanju, kapiram da je nekima iritantno, sta cu kad sam kalimero i ne cutim na nepravdu... ono sto sam rekao da je atmosfera ovde neprijatna prema novim clanovima stoji, mada ni to vise nisam, iako ne pisem toliko cesto za zeda, sakrivenog iza imena john, samo cu da porucim da ne nastavlja internet mangupiranje, ako bude prilke (javi se u inbox) popricacemo oci u oci 😉 ... covek me uzeo na zub sto ga jednom nisam pitao za neki transfer i sto sam na draftu uzeo fulca, a to sto sam pokidao FA, uzevsi Donovana Mitchella i jos neke glave, sto je djuture donelo to finale, kada me je simbolicno izbacio iz tima u poslednjoj nedelji... lol, sori ali to deluje pomalo iskompleksirano 🙂 rezultati kazu da sam za 3 godine u miki maus ligama bio u 3 finala, a inace igram fantazi 10 godina ozb... ako to nije neka kvalifikacija nzm sta je poz ❤️ Za ovakvo pisanje i obracanje meni, mozes samo da kleknes, Milisavljevicu!!! over&out ( da ne napisem sta stvarno mislim o doticnom "pip# pip####pip" ) Edited October 7, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Legende kako beshe draft? Smo isto kao UFC imamo merenje (dodelu) pickova dan pre ili 1 h pre drafta? Zaboravih... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Obicno 1h pre drafta, al moze kako se vi B ligasi dogovorite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ostavite mi Taunsa u prvoj rundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 @Zvezdinho Kako godjica, samo proveravam.. da se podsetim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Kome li cu se usrati u sezonu ove godine?? Tradicionalno ocekujem da 1 od top 3 picka se povredi season long do kraja Oktobra, potencijalno 1-3 utakmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Javi ti meni sta planiras u prve 3 runde da znam.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 1 hour ago, Squabbit said: Kome li cu se usrati u sezonu ove godine?? Tradicionalno ocekujem da 1 od top 3 picka se povredi season long do kraja Oktobra, potencijalno 1-3 utakmica Moji tradicionalno stradaju u drugom delu sezone, Durent, Cousins, Dipo. Doduse Kazinsa ste isto vi draftovali te godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ja ću opet nekog da izmislim i opet da fejlujem u nekoj rundi. C liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Kaće draft da se organizujem da mi ne bude kao prošle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 (edited) Draft, kao i obično, poslednja nedelja pred početak sezone, što je ove godine 20. oktobar, u 22h. @next, @RatzenStadt, @Manu pošaljite mi mejlove Edited October 8, 2019 by djole 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 Ukoliko nas ostaje 18, hoćemo li menjati format nekako? Ostavljamo li 19 nedelja regularne sezone pa će se sa dva tima igrati dva puta, ili skraćujemo? 12 timova u PO i dalje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Ja glasam da ostane isti format, odnosno da se sa dva tima igra dvaputa. Ako bismo skratili ne bi vise bilo gubljenja vrednosti nabijaca statsa iz slabijih ekipa i kopanja sa FA krajem sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Ili tako ili da u PO ide 8 ekipa, a da se dueli igraju po dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Dajte ljudi uozbiljite se, popunite ligu do 20 clanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 3 hours ago, djole said: Draft, kao i obično, poslednja nedelja pred početak sezone, što je ove godine 20. oktobar, u 22h. @next, @RatzenStadt, @Manu pošaljite mi mejlove Jao Djole u grob ces me oterati, pa to je 1 popodne po mom, ko me jebe kad sam manjina... Nista moram da spremim neku antenu jer tesko da sam gajbi nedeljom u podne.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Stavrno popunite ligu do 20, lepo vam kaze bracala Delgado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Kako beše, gde se podešava redosled igrača za autopick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Ako vas ne bude 20, ne moze 4 da udje u A, vec 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 3 hours ago, stefan81888 said: Kako beše, gde se podešava redosled igrača za autopick? To se namesta na edit draft strategy koji ce biti dostupan kada se podesi draft. 57 minutes ago, Wook said: Ako vas ne bude 20, ne moze 4 da udje u A, vec 3. Hmm, jel ovo ucena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1 hour ago, Drakaris said: To se namesta na edit draft strategy koji ce biti dostupan kada se podesi draft. Hmm, jel ovo ucena? I 3 vam je puno, ako ne mozete da skupite 20. Najbolje da vam pola lige predje u A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Ne zanima me, ove godine top 1o pik mora pasti, inace namestate '17 20ti '18 13ti '19 17ti Ajde sharaj malo majku mu... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts