Kronostime Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) 52 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Samo za dzombe ( @Kronostime...) 🙂 cccc, Prijatelje, zar za sevdah da me prozivas? Ne biva, ba! Edited January 15, 2022 by Kronostime 1
Prijatelj Mitar Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 (edited) 31 minutes ago, Kronostime said: cccc, Prijatelje, zar za sevdah da me prozivas? Ne biva, ba! Znam da si, sto se kaze, veliki "ljubimac", morao sam da te cacnem 🙂 Evo jos jedna Safetova u izvedbi gospodina Ringa, rekao bih tvoja autobiografska 🙂 P.S. Otvori temu za sevdalinke, ja nemam licencu 🙂 Edited January 15, 2022 by Prijatelj Mitar
Kronostime Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 6 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Znam da si, sto se kaze, veliki "ljubimac", morao sam da te cacnem 🙂 Evo jos jedna Safetova u izvedbi gospodina Ringa, rekao bih tvoja autobiografska 🙂 Vladam dobro vokalno sevdalinkama, klapama, jodlovanjem, popevkama, makedonskim melosom narodnim, tamburasima, gajdasima, a i romalen mi nisu strani... tako da se muzika dobro oznoji kad nesto narucim, a nije opstepoznato. Naravno, i baksis je hadzijski ako odsviraju kako valja. 1
DameTime Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 (edited) Trebalo bi da zahvalim drugarici koja mi je otkrila ovog momka, neverovatan glas, novi Coverdale. 🙂 Inače i jeste novi pevač grupe Whitesnake, a dosta pažnje je privukao izvodeći poznate rok pesme u emisiji "A strana" koja je baš popularna u Hrvatskoj (i jako kvalitetna). Album je odličan, a meni je najviše prijala pesma Vrata edena. Edited January 17, 2022 by DameTIme
Lobotomija Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 Mick Jenkins ft. BADBADNOTGOOD - "Drowning" 2
Recommended Posts