Barkley#34 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Juče sam baš razmišljao o opasnosti da neki lik isfrustriran što gubi 200 razlike u trenutku besa osakati igrača iz jače reprezentacije. Fiba, ukini se. 2
Chaos Is Me Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Birča da ode na Filipine i da bude bog sunca tamo. 4 13
didžej hel Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 8 minutes ago, 34Barkley said: Juče sam baš razmišljao o opasnosti da neki lik isfrustriran što gubi 200 razlike u trenutku besa osakati igrača iz jače reprezentacije. Fiba, ukini se. tu se najpre treba paziti pacijenata iz jačih ekipa, tipa, bogut, delavedova, ovaj djentile 1
Nicklord Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) 48 minutes ago, quentin said: Pri tom, kažu da je na Filipinima košarka vrlo popularna, i to već dugo godina. Kako nisu uspjeli da napreduju malo? To je najpopularniji sport tamo i to onako lagano 😄 Ne znam jel se računaju tuče petlova doduše. Bukvalno je popularnija nego u Litvaniji. A loši su zato što neće strance da plate da ih treniraju i zato što je ceo sport leglo mita i korupcije gore nego u našem fudbalu. Zamisli kako bi naš fudbal izgledao da nismo u UEFA zoni Edited September 2, 2019 by Nicklord 4
realno *w Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) Potvrđujem ove reči, imam druga koji tamo živi, a otišao je preko košarke. Dečko ima tipa 202, kad se prvi put pojavio, bio im je što Chaos kaže - Bog Sunca 😄 Edited September 2, 2019 by realno *w 1 3
Imposter Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 15 minutes ago, realno *w said: Potvrđujem ove reči, imam druga koji tamo živi, a otišao je preko košarke. Dečko ima tipa 202, kad se prvi put pojavio, bio im je što Chaos kaže - Bog Sunca 😄 Moj radni kolega isao poslom u Manilu, nekad pred pocetak njihove sezone i kad je sisao sa aviona nije mogao da se odbrani od zahtjeva za slikanje. On je atletski tip sa ~195 i ovi su mislili da je dosao da pojaca neki klub. Lik programer a u firmi gdje je isao nisu mogli da vjeruju da se nikad nije bavio kosarkom. U fazonu "kakvo tracenje visine" 1 4
stefan81888 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 40 minutes ago, realno *w said: Potvrđujem ove reči, imam druga koji tamo živi, a otišao je preko košarke. Dečko ima tipa 202, kad se prvi put pojavio, bio im je što Chaos kaže - Bog Sunca 😄 Treba li im jedan bog vetra iz zemlje košarke? Ne mogu da potrčim ali zato promašujem kad god šutnem. Nek me naturalizuju za reprezentaciju. 1
Boujee Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Mense čini da previše gledaju NBA što u kombinaciji sa njihovim gabaritima izgleda tragično. Bolje bi im bilo da se fokusiraju na evropski stil košarke.
Barkley#34 Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Ja sam imao sličan trip kad sam bio u Jerevanu pre 12-13 godina. Za tri dana sam video jednog lika višeg od 190 a i on je bio stranac. Mislio sam se da bih super karijeru izgradio da sam došao kao klinac. Al' su zato žene prelepe.
realno *w Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 6 minutes ago, Boujee said: Mense čini da previše gledaju NBA što u kombinaciji sa njihovim gabaritima izgleda tragično. Bolje bi im bilo da se fokusiraju na evropski stil košarke. Glavni problem im je ograničavanje igrača po visini u domaćoj ligi. Ranije su imali čitav deo sezone koji su mogli da igraju igrači do 2 metra, a sada valjda može samo jedan preko. Cele godine igraš protiv igrača od 175 i onda ti dođe Srbija gde je u jednom trenutku igra postova sa Simonom na 2, Bjelica 3, Radulja i Bobi na 4-5. 1
Kankkunen Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 minutes ago, Boujee said: Mense čini da previše gledaju NBA što u kombinaciji sa njihovim gabaritima izgleda tragično. Bolje bi im bilo da se fokusiraju na evropski stil košarke. Ovo i za Kineze važi, a i za mnoge druge reprezentacije ... da zaborave na NBA. Prvo svoje lige da prilagode, struku ...
realno *w Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Sećaš se šta je pričao onaj Zvezdin stari trener, što je bio dugo u Kini - dovedu ga, plate, sve ok, onda dobije program po kojem radi i ne sme da odstupi od njega. A program niđe veze.
SunZero Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) 18 minutes ago, Boujee said: Mense čini da previše gledaju NBA što u kombinaciji sa njihovim gabaritima izgleda tragično. Bolje bi im bilo da se fokusiraju na evropski stil košarke. jedino resenje za Filipince je neka eugenika sa Bobijem u glavnoj ulozi, lepo otkupe ugovor od Dalasa i zamole ga da im napravi rotaciju od 14,15 igraca za 2040-tu Edited September 2, 2019 by SunZero 3 1 8
Kankkunen Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 5 minutes ago, realno *w said: Sećaš se šta je pričao onaj Zvezdin stari trener, što je bio dugo u Kini - dovedu ga, plate, sve ok, onda dobije program po kojem radi i ne sme da odstupi od njega. A program niđe veze. Jasno ... ako to žele, onda OK.
Kronostime Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 1 hour ago, vepar said: I zato sto imaju 1.50 u proseku Eto sanse za Filipa - bog Meseca. 2
Boujee Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) 44 minutes ago, realno *w said: Glavni problem im je ograničavanje igrača po visini u domaćoj ligi. Ranije su imali čitav deo sezone koji su mogli da igraju igrači do 2 metra, a sada valjda može samo jedan preko. Cele godine igraš protiv igrača od 175 i onda ti dođe Srbija gde je u jednom trenutku igra postova sa Simonom na 2, Bjelica 3, Radulja i Bobi na 4-5. Nadrealno, da im nije Kim Džong Un komesar lige? Mislim kome mogu pasti na pamet ovakve ideje... Edited September 2, 2019 by Boujee
Dzistrou Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 3 hours ago, realno *w said: Glavni problem im je ograničavanje igrača po visini u domaćoj ligi. Ranije su imali čitav deo sezone koji su mogli da igraju igrači do 2 metra, a sada valjda može samo jedan preko. Cele godine igraš protiv igrača od 175 i onda ti dođe Srbija gde je u jednom trenutku igra postova sa Simonom na 2, Bjelica 3, Radulja i Bobi na 4-5. Dis real? LOLOLOLOLOL 1
Stoned Laki21 Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 13 minutes ago, Kronostime said: Ja se i obrijao. Da ispoštujem prvu ozbiljnu proveru na svetskom. 1
Dracarys Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Just now, Stiletto said: E, sad može da počne. Pazi na spagete
Wingwalker Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 (edited) paradaiz salata sa mirođiom, maslinovo ulje, himalajska so i kockice tvrdog kozieg sira....malo bibera preko... ...korice integralnog za umakanje...mora taj helti aspekt...svecko majkumu. ...a posle za ručak sarme. Edited September 4, 2019 by Wingwalker 1
Recommended Posts