Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam kako se desilo da napisem 18, 16 bodova naravno.

Dobra je stvar sto mnogo klubova ispada jer to znaci da ce pola lige da ima motiv da se bori na vecini meceva. Danas Javor lepo iskoristio svoje sanse i to sto Vojvodina ima problem kad igra pod pritiskom i rutinski dobili mec. Ima tu jos klubova koji mogu da dobiju svakoga na svom terenu kad im je dan.

Posted
On 9/7/2020 at 6:11 PM, goldberg said:

Priznajem da stoji to sa jednim klubom iz odredjenih gradova.

Cukaricki odnosno "Cuka" i Vojvodina odnosno "Vosa" su drugo, to su nadimci. Moram da priznam da nikad nisam cuo da neko za Vojvodinu kaze "Novi Sad", ali sam cesto nailazio na "Nis je ove sezone jako dobar". Moguce da ima veze da je klubova koji se zovu Radnicki bas mnogo, a moguce je i da su ljubitelji fudbala kod nas naviknuti na Vojvodinu u odnosu na Radnicki koji je provodio vreme u drugoj i trecoj ligi.

Haha jao kakav si streber

• Ha-ha 1
Posted

- Oko predsednika Vučića je bilo 200 ljudi u pratnji, ali on se zaustavio, uljudno me pozdravio, porazgovarali smo, čestitao mi je na svim uspesima Dinama i pitao: „Kada ćeš doći u moju Zvezdu" - ispričao je Mamić.

Gluposti oko saveza, zna se gde treba udariti ako zele pozitivne promene.

Posted
10 minutes ago, Zvezdinho said:

Pusti to nego jel vidis da ce Napredak da ispadne.

Jbg, oterali su Miškovića, sad' će SnS bagra  sve da sjebe.... Al' dobro, ima' cemo, za najmanje dve sezone, novog superligaša :wink2:

Posted

Partizan da istraje u nastojanjima da Moca Vukotic da ostavku u FSS, ali molim, tek posle baraza. Citam u Ruznalu da Moca skautira Norvezane...

Posted
8 hours ago, John Dies at the End said:

Jbg, oterali su Miškovića, sad' će SnS bagra  sve da sjebe.... Al' dobro, ima' cemo, za najmanje dve sezone, novog superligaša :wink2:

Otpustite smece od coveka (uz to i mog bivseg trenera) i mozda se spasite. Sa tim nabedjenkom, punim sebe i punim lovackih prica o svojim fudbalskim dostignucima koje sanja, necete daleko.

Posted
17 minutes ago, RatzenStadt said:

Otpustite smece od coveka (uz to i mog bivseg trenera) i mozda se spasite. Sa tim nabedjenkom, punim sebe i punim lovackih prica o svojim fudbalskim dostignucima koje sanja, necete daleko.

Postoji li covek u Srbiji koji ima lepo misljenje o tom Ivanovicu. Igraci kojima je on dosao sansu u CSK-u ne mogu da ga smisle.

Posted

Vojvodina slomila otpor Radnika u drugih 45 minuta. Nije im branio golman Simic koga ceka mesec dana pauze.

Sto se tice zreba za LE i nasih ekipa, Crvena zvezda ima najvecu sansu da igra grupe, Partizan rekao bih 40-60, Vojvodina bas slabe sanse.

Posted (edited)
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Čekaj, ovo deluje kao igranje rukom, jbš ga, gledam na telefonu.

Zar vam realno treba takav sumnjiv penal protiv ZLATIBORA? Jbm li ga.

Ne kazem da nije bio ali ekip poput Zlatibora bi Partizan/Zvezda trebalo komotno da pobedjuju,

Edited by 12Laki
Posted (edited)
19 minutes ago, John Dies at the End said:

I ja gledam na "fonu" , zbog toga nisam komentarisao....

Naterao si me da ostavim sve i uključim komp. :classic_biggrin:

Ovo videlo penala nije. Jebote, toliko je jasno kad se pogleda veća slika da je neko trebalo da išamara sudiju. Još magarac stoji na deset metara i ima čistu situaciju.

Edited by Barkley#34
p=š
Posted
24 minutes ago, Knipex said:

Moglo bi se reći kompenzacija za poništen gol zbog diskutabilnog ofsajda u prvom poluvremenu.

Samo što je ono više ofsajd, nego što je ovo penal.

Nema veze idemo dalje.

Posted

Da li je ofsajd ili nije je diskutabilno, penal nije sigurno.

Osećam da će izjava Radojičića biti: "Ne vidi se dobro ali je sudija bio dobro postavljen pa mu moramo verovati" 

• Like 3