Jump to content

Super liga Srbije


Drug Crni

Recommended Posts

2 hours ago, Markoss said:

 

Piscevica se odrekao posle tekme na Farskim ostrvima. Nije mu vise sin.

 

@Romantik Zapravo se placa bolje nego ikad iskreno. Najplaceniji igraci Cukarickog i Vojvodine su Luka Adzic i Nemanja Nikolic koji imaju 180k evra godisnje. 

Znaš li kolika je plata Stefanu Mitroviću, a kolika mu je bila u Radničkom?

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Azazelkg said:

Koji je to naš klub, koji bi teoretski mogao da "uzdrma" Zvezdu i Partizan, a "ne daju mu"? I zašto se nijedan naš klub (kad je već dovoljno jak, samo je sputan) nije istakao u Evropi gde ga niko ne sputava? 

 

Kladim se da bas i nisi bio istog misljenja kada si zajedno sa vecinom na Marakani vikao "Tole, lopove". Ili mozda i gresim, mozda si tada rezonovao, pa cekaj - oni prodaju mlade igrace, imaju rezultate u Evropi, mi smo truba, dakle i treba da osvoje 6 uzastopnih titula.

Mislim, nemoj da se ljutis ali pitanja su ti onako izmedju naivnih i besmislenih. To je isto kao da pitas ko je kriv gradjanima Beograda kad uporno glasaju za Vesaru ili ko je kriv navijacima Crvene zvezde kad im Terza i kompanija cerupaju klub pred njihovim ocima (o KKCZ i njenom unistenju i da ne pricam - tu bi tek moglo da se prica o "rezultatima u Evropi").

Pisao sam vec - ne moze celnik bilo kojeg veceg kluba osim Crvene zvezde/Partizana da bude tu, a da nema plan kako da u narednih 2,5 ili 7 godina taj klub napadne titulu. Ne mora ta titula da se osvoji, ali mora da postoji namera i mora da postoji zelja za boljitkom.

Naravno, kad se susa desi Partizanu/Crvenoj zvezdi, onda se prica o drzavi koja je neprijatelj kluba, hapsi Dzajica/postavlja Vazuru i slicno. A sve to iz uvrezene predstave da milioni zele titulu i sa jedne i sa druge strane, pa kad je vec tako, pa daj im, sto da se pate? Ono, jeste da zive u bedi, ali se periodicno raduju trofejima.

Sustina je da drzava dozvoli privatizaciju ili da se sama umesa i napravi "uravnilovku" umesto da duh lebdi nad stadionom i politicari sede u upravama Partizana, Vojvodine, Radnickog...

Link to comment
Share on other sites


Prvo ,pun pogodak arene su prenosi svih meceva domaceg takmicenja ,sto se tice popularnosti ili popularizacije domaceg fudbala naravno .Ranije nisam mogao sebe da uhvatim da gledam neki mec gde ne igra moj klub ,ali od drugog dela prosle sezone ,mogu itekako .Cak sad znam i  dosta igraca iz tih drugih timova,znam kako igraju  🙂  .. Drugo taj moj klub je Pazar(nemam drugi ni u zemlji niti u evropi) i nikad mi nije bilo jasno kako neko moze iz npr.Nisa,Kg,N.Sada...da navija za Zvezdu ili Partizan prije svog maticnog .To je kao da vise volis tudju majku od svoje(ne mislim na nastran nacin 🙂 ) .Da je vise tog lokal patriotizma ,pa u ovoj ligi bi svako kolo prstelo i ne bi se znao sampion prije prvog kola .Trece ,neko rece da igramo katastrofalno (ili tako nesto ) ,pa slozio bih se donekle ,tj.da igramo u vise faza ,svaki mec.Prva faza je obicno dok ne povedemo ,tad je igra moderna .Jes da opet prepusta Gacinovic loptu protivniku ,ali nije to ono cekanje u 16m i odatle kontre.Igra jak presing na loptu,nekad je to pred golom protivnika ,nekad nesto blize nasem golu ,ali u tim fazama meca,sve to deluje hiruski precizno i brzo.Gledao sam par treninga,samo to i vezbaju na duplo manjem terenu .I nije cudo ako je neko primetio sto u kg 90.min a igraci trce i bore se ko da nam od toga zivot zavisi .Pa 90 %nasih golova i sansi je iz ukradenih lopti .E sad ona faza koja je katastrofa je kad postignemo prvi gol.Odlican primer sad mec u KG .Od momenta kad smo dali gol do kraja prvog poluvremena ,Radnicki bio mnogo bolji.Tek tad opet preuzimamo igru i opet igra na nesto lici i nije katastrofalna 🙂 .Gacinovic kaze da ne trazi on to od njih vec iz nekog razloga da se igraci povlace sami ..Ali ovo obicno ne traje ceo mec ,dodju opet faze bolje igre ..Ono sto nam fali jeste kada treba mi da vodimo igru ,jos to da imamo ...Mada jos to da imamo ne bi bili Pazar nego Real 🙂 .Par  puta sam uhvatio sebe da nisam zadovoljan igrom ,ali kad bolje razmislis ,pa brate do ove godine smo se borili za opstanak ,mozda previse hocemo .Sad dolazi zvezda cija je igra kompaktibilna sa nasom i gde bi ovakav stil trebao najbolje da nam odgovara .Ali ono sto mene plasi je sto su i neki politicari bliski klubu kompaktibilni politicarima bliskim ovom drugom klubu ...

Link to comment
Share on other sites

On 9/9/2022 at 4:07 PM, mare80 said:

Uroš "Kasapin" Vitas u Voši ...

 

Izgleda da su im dva stranca dosta. Imaju dosta veliku guzvu na pozicijama desnog krila, levog krila i ofanzivnog veznog (Malbasic, Simic, Cumic, Baraye, Nikolic tu moze da odigra), ali su bili tanki u odbrani. Sad su dosli levi bek i stoper pa ni tu ne bi trebalo da bude problema sa manjkom igraca.

Kako god, TSC je nastavio da pobedjuje kod kuce, imaju najbolju odbranu lige i samo jedan poraz (od lidera Novog Pazara). Sa 2 3 1 dosli su na 5 5 1 i ucvrstili se na vrhu tabele.

 

U ovom kolu igra se derbi mec izmedju Cukarickog i Vojvodine. Obe ekipe imaju po 19 bodova, po jedan vise od Partizana (ako racunamo da su oni na 18 posle odigrane zaostale utakmice). Ovde se nekako smesi remi, ali ne bih se iznenadio ni da Vojvodina dozivi svoj prvi poraz u sezoni. Pobeda bi Novosadjane gurnula u trku za drugo mesto.

Novi Pazar docekuje Crvenu zvezdu i da nemaju kaznu svakako bi bila ludnica na tribinama (ne pricam o "ceo stadion u crveno-belom" tipu ludnice), a i ovako domacini nemaju sta da izgube, dok gosti u poslednje vreme trpe udarac za udarcem. Sto se tice ostalih meceva, Partizan ce lagano da dobije Mladost koja mozda nije samo dno lige, ali nisu toliko kvalitetni da uzmu bod na JNA.

Link to comment
Share on other sites

Nisam pratio mec, ali nemam nekih primedbi - em je bilo produzeno 5 minuta iako je Crvena zvezda vodila, em gol nije pao u nadoknadi.

 

Jednostavno, alergican sam na te golove koje Partizan i Crvena zvezda postizu nakon 90. minuta i koji odluce mec. To znaci da su bili uzasni iako imaju jedno 5 puta veci budzet od prvog sledeceg, ali su uspeli da se izvuku.

Kako god, za sada prilicno cudne brojke - ide prvi sa 23 boda, a onda drugi sa 22, pa 21, pa 20, pa 19, pa 18, pa 17.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Constantin said:

Ima li termina za te odložene utakmice?

Odlukom čelnika Mozzart Bet Superlige, odložene utakmice 5. kola prvenstva, a to su Vojvodina – Crvena zvezda i Partizan – Napredak igraće se 19. oktobra, kada je inače termin šesnaestine finala Kupa Srbije.

 

Dve odložene utakmice 7. kola, u kojima će se sastati Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Spartak, igraće se 9. novembra, kada je termin osmine finala Kupa Srbije.

 

Da li grešim, ali sad se ulazi u odlaganje Kup utakmica ovih timova ?

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Constantin said:

Odlukom čelnika Mozzart Bet Superlige, odložene utakmice 5. kola prvenstva, a to su Vojvodina – Crvena zvezda i Partizan – Napredak igraće se 19. oktobra, kada je inače termin šesnaestine finala Kupa Srbije.

 

Dve odložene utakmice 7. kola, u kojima će se sastati Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Spartak, igraće se 9. novembra, kada je termin osmine finala Kupa Srbije.

 

Da li grešim, ali sad se ulazi u odlaganje Kup utakmica ovih timova ?

Već nekoliko sezona unazad tako rešavaju "problem" odloženih prvenstvenih utakmica... Još kad bi imalo svrhu to odlaganje... Ihiiiii

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...