Don Juan Posted Sunday at 02:53 PM Share Posted Sunday at 02:53 PM 21 minutes ago, Constantin said: i Fedja bi trebao neku, makar simboličnu, kaznu da fasuje. Nema ni on pravo ništa da dobacuje protivničkoj klupi. To je posao četvrtog sudije, ako nije kažnjen na meču, nema osnova da bude kažnjen ni posle. Za ono je Lalatović zaslužio makar 6 meseci suspenzije, ali svi znamo da se to verovatno neće desiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Sunday at 08:01 PM Share Posted Sunday at 08:01 PM (edited) Ma potpuno je nebitno da li tu Lalatovic ista zapocinje ili se nadovezuje. Covek se ponasa kao bahata dzukela sa sns modus operandijem gde vredja nekog za sve sto mu padne na pamet i uopste mu nije glupo da u tom besu i slaze, i ponizi i opsuje. On covek i odgovara tako, zato sto postoje ljudi koji mu pricaju "a brate provociraju te", umesto da ga je neko u svim tim silnim klubovima (racunam i Zvezdu) naucio da treba da se ponasa kao trener, a ne kao obezbedjenje na splavu. Dudic mi je antipatican lik potpuno, kurcobesa se, ali postoji neki kodeks ponasanja koji on covek ispunjava. I tu staje cela prica. Slucajeve za ispitivanje poput Lalatovica i Stanojevica bukvalno treba odstraniti iz srpskog fudbala. Jasno je da ljudi imaju neki ozbiljan problem, i ne doprinose nicemu, jer su i kao treneri iz sezone u sezonu sve bedniji. Neka rade u Indiji, Bangladesu, gde po kvalitetu i pripadaju. Ide polako i Milojevic u tom smeru koji ce u jednom trenutku toliko da se zbuni sa onim sto treba da kaze da bi ga Terzic potpasao po glavi i sa onim sto starno misli, da ce na kraju na konferenciji sam sa sobom da se posvadja. Edited Sunday at 08:02 PM by Markoss 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Sunday at 08:56 PM Share Posted Sunday at 08:56 PM (edited) Dudic ne da na sebe i svoj klub, sto i treba da radi. Ali kada se sedne da se razgovara prvo covek je dovoljno elokventan i kulturan da to sto kaze lici na nesto, a drugo, apsolutno ni sa kim do sada nije imao ovakav problem. A Lalatovic je imao sa desetinama ljudi. Pitam se gde je kvaka Edited Sunday at 08:56 PM by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Sunday at 08:58 PM Share Posted Sunday at 08:58 PM tralalat kao da je brat sa prvovenčanim skoro isti model ponašanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 10:13 PM Share Posted Sunday at 10:13 PM 48 minutes ago, Perkos2 said: tralalat kao da je brat sa prvovenčanim skoro isti model ponašanja Ja mislim da Milojevića niko nije uspeo nikad iznervira. Fedja Dudić jeste dva-tri puta. Prvi put kad su igrali AEK-Velež, drugi ili treći put kad je gostovao sa Radničkim na Marakani i kad je rekao da Zvezdini navijači sa onakvim sudjenjem ne treba da se raduju pobedi. Njegovo dobacivanje za vreme utakmice, na to što Lalatović skače na svaku odluku sudije je isto kao kad bi Savo Milošević kritikovao nekog trenera što šutira mikrofon pored aut-linije. To što je radio Lalatović za vreme utakmice Vojvodina-RKg, radi Fedja na svakoj utakmice. Takav mu je temperament. Ne mogu svi da budu mrtve patke, kao Simo Krunić, Nikola Trajković. Eno i naš Drinčić skače ko oparen pored aut linije, ali nikom nije rekao da to ne radi. Da se ponaša (Lalatović) kao prvovenčani (mislio sam da si hteo da kažeš prvorodjeni) ništa čudno. Ovaj mu nabacuje "tezge" on mu se preko izjava za portale uvlaći u doope i to je to. Koliko sam gledao njegove treninge, ako sam ja uopšte stručan da procenim, neka klasika osnove i ništa posebno. Poneki situacioni trening, ali sve je to siromašno. Elem...da artikulišem i da se ne nastavljam. Lalat nije nikakav dobitak za srpski fudbal. Fedja takodje i malo me zabole krastavac za njega. FK Vojvodina treba prva da reaguje i da mu da otkaz na njegovu štetu. FSS takodje treba da reaguje i odstrani ga iz fudbala, bar na neko vreme. Fedja Dudić treba da bude zaštićen od šovinističkih ispada. Tu ima posla i za tužilaštvo. Trebalo bi malo da se vodi idejom da ne čini drugima ono što ne želi sebi. Da ne ispadne da delim krivicu na ravne časti, Lalat jer kriv za dogadjaj 95%...Fedja 5%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Sunday at 10:20 PM Share Posted Sunday at 10:20 PM Tralalat svuda pravi cirkus, na ovaj ili onaj način nađe on s'kim će da uđe u kavgu. Da se ja pitam taj bi doživotno bip isteran iz fudbala. Dudića ne znam mnogo, po Šumadiji ga hvale da ozbiljno radi i da me traži puno love i kombinacije. Zvezdu je pecnuo ali nije izrekao neistinu, to što se neki i na to nađu uvređeni jebiga, to ne znači da će se u Srbiji doveka ćutati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 10:35 PM Share Posted Sunday at 10:35 PM 13 minutes ago, Perkos2 said: Zvezdu je pecnuo ali nije izrekao neistinu, to što se neki i na to nađu uvređeni jebiga, to ne znači da će se u Srbiji doveka ćutati. Uporedjujem...Tako je i Lalatović došao u Niš. Rekao je Tončevu, da ja imam ovakvo sudjenje bio bih prvi. Tončev ga doveo, bio drugi. E posle je bilo "ovoga mi krsta". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Sunday at 10:49 PM Share Posted Sunday at 10:49 PM (edited) Milojevica su osim Dudica iznervirali i novinari jer su mu zamerili igru protiv Bodea u Norveskoj, pa ga iznervira novinar kad ga pita da li ce se braniti protiv Intera, pa ga iznervira Kuzmanovic kad kaze da ce navijati za Stutgart, pa ga iznervira Rade Bogdanovic, pa ga iznervira i neki Igor Duljaj, jer se drznuo da drzi Partizan konkurentnim, pa ga iznervira i ludi Stanoje. Dakle potpuno razliciti profili ljudi, sa jednom zajednickom crtom - misle drugacije od njega. Takodje jos jedna SNS mantra, sto i ne cudi, jer i on i Lalat iz istog bunara piju vodu, tako da su od istog gazde ucili. S tim da tu postoji mala razlika, jer je Lalat jednostavno lud, porocan, ne zna gde bije, nesrecan. A Milojevic to radi jer je duboko u sebi bahat i jer je osetio da mu se moze. Edited Sunday at 10:54 PM by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 10:56 PM Share Posted Sunday at 10:56 PM 6 minutes ago, Markoss said: Milojevica su osim Dudica iznervirali i novinari jer su mu zamerili igru protiv Bodea u Norveskoj, pa ga iznervira novinar kad ga pita da li ce se braniti protiv Intera, pa ga iznervira Kuzmanovic kad kaze da ce navijati za Stutgart, pa ga iznervira Rade Bogdanovic, pa ga iznervira i neki Igor Duljaj, jer se drznuo da drzi Partizan konkurentnim, pa ga iznervira i ludi Stanoje. Dakle potpuno razliciti profili ljudi, sa jednom zajednickom crtom - misle drugacije od njega. Takodje jos jedna SNS mantra, sto i ne cudi, jer i on i Lalat iz istog bunara piju vodu, tako da su od istog gazde ucili. S tim da tu postoji mala razlika, jer je Lalat jednostavno lud, porocan, ne zna gde bije, nesrecan. A Milojevic to radi jer je duboko u sebi bahat i jer je osetio da mu se moze. Znači, omanuo sam za Miloja...jbg. Dešava se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Sunday at 10:57 PM Share Posted Sunday at 10:57 PM Just now, Constantin said: Znači, omanuo sam za Miloja...jbg. Dešava se... Ili je mene toliko poceo da nervira da sam prestao da budem objektivan. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Sunday at 11:03 PM Share Posted Sunday at 11:03 PM 5 minutes ago, Markoss said: Ili je mene toliko poceo da nervira da sam prestao da budem objektivan. 😄 Pa dobro...(tako on počinje 99% odgovora na postavljeno pitanje)...bar ne skače ko papadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Sunday at 11:04 PM Share Posted Sunday at 11:04 PM Miloje se probahatio, očito okruženje uticalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Sunday at 11:09 PM Share Posted Sunday at 11:09 PM 9 hours ago, Constantin said: Ovo što mu je rekao "idi odakle si došao" je šovinistički, ali pominjanje vredjanja nije izmislio i to istinski verujem jer Fedja mnogo sere..i formalno i neformalno. Lalatović je poseban slučaj i zaslužuje ozbiljnu kaznu. Ali Dudić je daleko od cvećke, samo što za razliku od Lalatovića nije neuračunljiv. Čak iako isključimo par isključenja u srpskom prvenstvu, on je još u Bosni imao ispade prema protivnicima, a dobio je i crveni karton protiv Mornara letos zbog psovanja protivničke klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Monday at 12:38 AM Share Posted Monday at 12:38 AM Miloje je više Kalimero lik nego što je bahat. Prosto previše čita i upija priče da je srećnik, bunkeraš, ziheraš i slično pa se odmah breca čim oseti da ga jelte ne poštuju. A ima i do okruženja, Terziću je Vladan džek pot i rudnik para, logično je i da ga on šprajcuje da je najbolji ikada. Mučeni Lalat je bukvalno za lečenje, njemu stvarno treba neko da pomogne i isključi ga iz fudbala za njegovo dobro. Šteta jer nije zao lik a mogao je i da bude sasvim solidan trener i preko grane. Šmekerski od Feđe je što nije produbljivao frku i ako mu nije prijalo, kapira da je prso i nema efekta diskutovati sa našibanom budalom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted Monday at 02:20 PM Share Posted Monday at 02:20 PM (edited) Gde je to Milojevic pokazao bahatost? Mozemo da se diskutujemo oko njegove fudbalske vizije, ali itekako postujem i cenim sve sto je uradio za FKCZ, uradio je vise od Terzica, jer sa sa onim timom sto je pukao na Krovu , uspeo da udje u Ligu Evrope, a sezonu kasnije i da udje u LS i da preokrene tocak srece za FKCZ. Sve kasnije jeste delo uprave, ali ugaoni kamen citave ove price je Milojevicev pecat i bez toga nista ne bi bilo. On nije robot, ne moze da se izoluje i vreme tehnike i drustvenih mreza, cuje i procita i on sta mu se spocitava, da ga vredjaju razne Krute i Murte koji nisu sutnuli loptu nikada, sem mozda preskakanja lastisa, Grof je to lepo objasnio ranije i naravno da covek vremenom i popizidi i dojadi mu. I u pravu je za vecinu stvari, kad Zvezda pobedi to je "namesteno, dogovoreno, Vucic sredio, platio, potplatio ", a kad neko drugi izgubi, svi su drugi krivi pocev od CIA , BIA do Cirka masona. I gde je tu tacno bahatost Milojevica? Mozda je mogao da precuti izjavu Kuzmanovica, ali opet, svaki covek je prica za sebe. Nisam video da ga fudbaleri bojkotuju, uvek je stavljao fudbalere u prvi plan, a ne sebe i uvek je isticao rad kao osnovu svega. Ne prodaju maglu, drugim recima. I opet ponavljam, mozemo da pricamo da li je njegov fudbal staromodan ili ne, mada u ovom drugom mandatu je i pokazao i neko drugo lice sto se tice toga, velikim delom jer ima i jaci tim nego 2018 recimo. Tako da i on pokusava da se promeni koliko moze. I uopste ne znam sta vi hocete i zamisljate od trenera Zvezde? Zar vi stvarno mislite da ce doci neko 100% po vasoj volji, pa sve i da vam rod rodjeni bude trener Zvezde, opet ce biti situacija kad ce vas nervirati. Budite zahvalni i na ovome sto Zvezda ima. Edited Monday at 03:52 PM by Ljubitelj baklave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Monday at 03:05 PM Share Posted Monday at 03:05 PM 16 hours ago, Constantin said: FK Vojvodina treba prva da reaguje i da mu da otkaz na njegovu štetu. FSS takodje treba da reaguje i odstrani ga iz fudbala, bar na neko vreme. Vojvodina pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića “Fudbalski klub Vojvodina osuđuje ponašanje trenera Nenada Lalatovića na konferenciji za novinare posle utakmice sa Radničkim iz Kragujevca. Istovremeno, tražimo od disciplinskih organa zajednice Superlige i Fudbalskog saveza Srbije da se utvrde svi događaji vezani za taj incident. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/vojvodina-pokrenula-disciplinski-postupak-protiv-lalatovica/500361 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 03:22 PM Share Posted Monday at 03:22 PM @Constantin Kako ti se čini Drinčićev rad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted Monday at 03:53 PM Share Posted Monday at 03:53 PM 28 minutes ago, Barkley#34 said: @Constantin Kako ti se čini Drinčićev rad? Da se ja pitam, potpisao bih na najmanje 5 godina s njim. Ima još neke "dečije bolesti" ali mislim da će biti dobar trener. Znači svidja mi se kao trener, baš kao i što je bio igrač......"po mojoj meri". 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted Monday at 11:14 PM Share Posted Monday at 11:14 PM Ovi što vode FK Zemun su se žešće zeznuli kad su smenili Drinčića, i to u trenutku kad je bio prvi na tabeli Srpske lige Beograd. Ispostavilo se da su mu time učinili i uslugu. Napisao je @Constantin da skače tokom utakmice. Ne znam kakav je sad, ali onda je neprestano urlao, ali više u kontekstu davanja nekih instrukcija igračima. Uvek u granicama korektnog i bez prostačenja, pogotovo ne nekog kurčenja. Kad je bila utakmica protiv Rada koja je prekinuta i kad su krenule čarke između igrača i klupa oba kluba, smirivao je situaciju i svoje igrače. Sve u svemu, ostavio mi je utisak lika koji je na mestu i posvećenog trenera. A imao je i dobar rezultat za taj rang takmičenja. Inače, nevezano za temu trenera, ogroman je jaz u kvalitetu Srpske i Prve lige, pre svega igračkom. Npr, Zemun i Mladost GAT su potpuno druge dimenzije kvaliteta timova, a trenutno su u istom rangu takmičenja. Po nekom kvalitetu, rekao bih da je naša realna prva liga prvih 10 do 12 klubova Super lige, a druga ostatak Super lige i desetak klubova Prve lige u aktuelnim formatima. Tako da mi ovaj novi format takmičenja, osim naziva tih liga čini realan i primeren stanju u kom je naš fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Tuesday at 11:31 AM Share Posted Tuesday at 11:31 AM 19 hours ago, Constantin said: Znači svidja mi se kao trener, baš kao i što je bio igrač......"po mojoj meri". Znači kostolomac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Tuesday at 11:49 AM Share Posted Tuesday at 11:49 AM 20 hours ago, Barkley#34 said: @Constantin Kako ti se čini Drinčićev rad? još mu je rano za Partizan, za godinu ili dve može Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 11:47 AM Share Posted Wednesday at 11:47 AM Navijači zahtevaju: "Otkaz Nenadu Lalatoviću" 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Wednesday at 01:52 PM Share Posted Wednesday at 01:52 PM Novi odlazak iz Humske: Fudbaler zbog dugovanja napustio Partizan U tekstu bukvalno stoji: Quote Doskorašnji bek crno-belih je zahtevao od čelnika iz Humske da podmire dugovanja koje je klub imao prema njemu, prenosi "Meridian Sport". Kako to nije učinjeno, uz oprost dugova, je dobio ispisnicu, nadovezuje se "Mozzart Sport". Ako ovo ima logike, evo da ga jebem. Znači tražio da izmire dugovanja. Oni nisu izmirili. On im oprostio dugovanja i otišao. #brainfart 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Wednesday at 02:05 PM Share Posted Wednesday at 02:05 PM Verovatno ima neku ponudu pritom je ispao korektan i oprostio dugovanja klubu u zamenu za čiste papire odmah. Verovatno je mogao da traži raskid i da kasnije naplati ta dugovanja, ali nije hteo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted Wednesday at 09:58 PM Share Posted Wednesday at 09:58 PM 8 hours ago, JPM said: Ako ovo ima logike, evo da ga jebem. Znači tražio da izmire dugovanja. Oni nisu izmirili. On im oprostio dugovanja i otišao. Ovo se u Zvezdi radilo na veliko nekad. Oprost duga za čiste papire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts