Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
24 minutes ago, OnionKnight said:

Ima neko link?

20 minutes ago, pepe sancez said:

Neki linak?

Na RTS 2 ima prenos, a ako ste iz Bih, nemoguće da niko ne prenosi. 

Neozbiljna je Kanada, svi sliraju, baš loš posao Nursa, koliko god otkaza da je bilo, ipak tu ima solidnih igrača

Edited by Green23
Posted

I sta je sad sa Sport Klubom? Rekose sve sto ne ide na RTS ide na SK, a evo nema ni BRA - NZL, ni JAP - TUR. Ipak je vrhunac da nema nigde derbija dana GER - FRA, ustvari ima, na RTS snimak od 19h:bravo:

Posted
Just now, Del Piero said:

I sta je sad sa Sport Klubom? Rekose sve sto ne ide na RTS ide na SK, a evo nema ni BRA - NZL, ni JAP - TUR. Ipak je vrhunac da nema nigde derbija dana GER - FRA, ustvari ima, na RTS snimak od 19h:bravo:

Ja gledam sad na SK1 HR, piše da će biti i Francuska-Nemačka. 

Posted
2 minutes ago, stefan81888 said:

Ja gledam sad na SK1 HR, piše da će biti i Francuska-Nemačka. 

Ne bih rekao da su iste seme. Ovde svakako na kecu ide formula od 15.

Posted

Frustriran je Nurse bio suđenjem na startu kad su sve 50-50 lopte svirali u korist AUS. U svakom slučaju, razlika u kvalitetu je velika. Joseph je brzo dobio 3 lične. 

SK od svih utakmica prenosi jebeni Jordan i Dominikanu. Mogli su bar Turke i Japan da gledamo malo Hachimuru. 

Posted

Kanada bi bila opasna ekipa, kad bi igrali svi - Jamal Murray, Wiggins, RJ Barrett, Olynyk, Joseph, TT, SGA, Dwight Powell, Dillon Brooks, Lyles, Ennis...steta sto igraju sa 10. timom po kvalitetu.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Chaos Is Me said:

SK od svih utakmica prenosi jebeni Jordan i Dominikanu. Mogli su bar Turke i Japan da gledamo malo Hachimuru. 

Na Sk1 Turska - Japan

Japanci imaju amaterske bekove, ne vrijedi tu Hachimura puno

• Like 1