Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jok. Imao je tacno koliko je pisalo, znam jer sam imao 6.5- na jednom tiketu. Bilo je dve ili tri situacije gde je skocio ali na kraju nije imao kontrolu nad loptom i skokove je upisao uglavnom Jovic, mozda svaki put posle takve situacije.

Posted
26 minutes ago, McLeod said:

Jok. Imao je tacno koliko je pisalo, znam jer sam imao 6.5- na jednom tiketu. Bilo je dve ili tri situacije gde je skocio ali na kraju nije imao kontrolu nad loptom i skokove je upisao uglavnom Jovic, mozda svaki put posle takve situacije.

100% sam siguran da Jokicu danas nisu uracunali skok na kraju prvog poluvremena, a vreme nije isteklo.

Posted
5 minutes ago, Pero_Cameron said:

100% sam siguran da Jokicu danas nisu uracunali skok na kraju prvog poluvremena, a vreme nije isteklo.

Nisu, upisali kao of skok nekog njihovog igrača :lol_2:

Posted (edited)

Litvanija-Kanada 1 (1.3)

Ovo mi je bas sigurica za sjutra. Ne moze ovaj sastav Kanade da se nosi sa Litvancima. Previse su fizicki limitirani. 

Crna Gora - Novi Zeland 2 (2.5)

Novi Zeland je nezgodna ekipa koja uopste ne odgovora CG. Igraju brzo, niski su i sutiraju dobro. CG ima prednost pod kosem, ali ja uopste nijesam siguran da ce oni znati da iskoriste to. Dubljevic i Vucevic uopste ne izgledaju dobro kada su zajedno na parketu. Ekipa nema nikakav identitet, fali karaktera. Ne uliva ni Mitrovic uopste neko povjerenje. Ovo je svakako otvoren mec i imace Novi Zeland svoju sansu. Imaju uvijek dobru atmosferu u timu, borbeni su i dosta cvrsti. To su sve stvari koje fale Crnoj Gori.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 2
Posted
21 hours ago, MrTripleDouble said:

Sutra ovo igram.

cVA1uCu.png

Vratili su mi bogovi kocke za onaj tragican pad na Lendejla od pre 2 dana. Uz ovo prosao i jedan narodni tiket. Jos dva para sam imao na papiru za ovaj tiket(Gudura plus, i Portoriko H1), al reko' da ne preterujem pa sam ih izbacio, ali ne zalim se. I ovako je fino ispalo. Jedino mi krivo sto nisam zatego singl na Tunis koji mi je bio tip dana. Mogla je da se nadje pobeda na njih i na 2.80 kvoti jutros.

Z0vZy2y.png

• Like 5
Posted (edited)

Tragican dan za mene.

Na dva tiketa me srusio Mils koga sam igrao minus 18.5. Rezon mi je bio da ce brzo napraviti veliku prednost protiv Senegala i da ce ga selektor odmarati. Umesto toga batica je ogulio 33-34 minuta,a na poluvremenu je imao 5 poena.
I u dilemi koga da singliram - Dubljevica na 11.5 ili Vucevica na 15.5 ja se opredelim za potonjeg. Epilog - Dubljevic prosao dosta rano,Vucevic u samom finisu masio bacanje i ostao na 15. 

Edited by Crni Bombarder
Posted (edited)

Samo Duverioglu plus, nije bio ni blizu. Uhvatio asistove Micela i Kembe, premale granice stavljaju, na to treba obratiti paznju, Furnije i Vucevic minus. Greota. Smesno je sto sam u Duverioglua bio najsigurniji, lik maltene nije ni sutirao, samo 13.5 granica.

Edited by McLeod
Posted
15 minutes ago, McLeod said:

Samo Duverioglu plus, nije bio ni blizu. Uhvatio asistove Micela i Kembe, premale granice stavljaju, na to treba obratiti paznju, Furnije i Vucevic minus. Greota. Smesno je sto sam u Duverioglua bio najsigurniji, lik maltene nije ni sutirao, samo 13.5 granica.

Isto pao samo na Duverioglua.Sto je najgore nisam uopste bio siguran da ce doci + pogotovo jer je s druge strane bio Gober i ja ga opet stavim na tiketu...

Posted

Bas neiskusno za Gobera.

Sutra:

Angola pobeda. Cak i minus mije tu blizu. Filipinci i nemaju sutere, kao i Angola,a borice se kao da je finale SP. Ipak sam sigurniji u pobedu Angole..

Koreja H i Vise od 169.5 Koliko su neorganizovani, mogla bi i cista pobeda da se proba.

Posted (edited)

Gledajuci utakmicu, ovo nije imalo mnogo veze sa Goberom. Imao je ciste suteve sa poludistance koje nije uzimao. A nije ni igrao koliko sam ocekivao.

Edited by McLeod