Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, uini said:

tebi izgleda kao da je to sve mogla da počini usput gradeći početak karijere?

plus je u srednjoj išla u školu pevanja, što je sjajna podloga za filologiju i pravo

edit @Kronostime

Neces verovati, ali slusao sam je jos davne 1979. u Baskim Vodama kod Makarske i znam pricu za 2 faxa....

Ostaje pitanje: Koji ce  qrac i njoj, a i Vesni da se blamiraju na ovaj nacin?

Gagic je budaletina - to niko ne spori.

Posted
Just now, Kronostime said:

Ostaje pitanje: Koji ce  qrac i njoj, a i Vesni da se blamiraju na ovaj nacin?

Gagic je budaletina - to niko ne spori.

uvek ima nekog biznisa gde treba malo da se progleda kroz prste, verujem da je cist racun duga ljubav

• Like 1
Posted
1 hour ago, uini said:

neda ukraden je počela svoju profi karijeru pevačice sa 17 godina, tj 1967, a uspela da završi pravni i filološki faks.

brao nedo 🙃

..trebalo je da ide na three-peat  : i

I na kraju takva gromada gleda u leđa jednom Gagiću, ovaj odborniku Gagiću.

• Tuzno 1
Posted

Bila jednom kampanja "Karijera posle sporta" pa je u Telenoru bio nas vaterpolista Slobodan Soro (tada, bese pocetkom 2010ih, redovni reprezentativac), sedeo je sa timom Analitike i zaista ucio sta se tu radi i dobijao zadatke 🙂 Covek je zavrsio matematiku/informatiku inace. 

A sada, jebes karijeru posle sporta, stavi se samo na neku politicku listu (Udovicic, Borkovic) ili pokreni svoju (Sapic)... 

Posted

Gagić je inovator, on karijeru pravi dok je koš u sportu. Zamisli startnu poziciju kad bude završio karijeru.

S druge strane ne bih ja sve stavljao u isti koš. I politika je vrsta karijere i zanimanja. To što su nam je ovde ogadili opskurni likovi druga je stvar. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
25 minutes ago, Južni said:

Gagarin je viđen za ministra sporta, lep a glup, da se nastavi na postojećeg : ) 

Čovek nas je uništavao dok je igrao za nas - zamisli šta će tek biti kad mu narede da nas vezuje za ruke i noge

Edited by Luchifer89
  • Ha-ha 3
Posted

I na kraju takva gromada gleda u leđa jednom Gagiću, ovaj odborniku Gagiću.
Bolje da ona njemu gleda leđa nego on njoj, sigurnije je.
  • Ha-ha 1
Posted

Nije ovaj klip najbolji primjer ali što sam stariji sve više kontam koliko je Danilović bio zajeban igrač. Toliko široka napadačka lepeza + odlična odbrana ne vidja se tako često, možda 1 u 20 godina. 

Da ne bude zabune uvjek mi je bio favorit. 

• Like 7