ćušpajz Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) tebi izgleda kao da je to sve mogla da počini usput gradeći početak karijere? plus je u srednjoj išla u školu pevanja, što je sjajna podloga za filologiju i pravo edit @Kronostime Edited June 19, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 minute ago, uini said: tebi izgleda kao da je to sve mogla da počini usput gradeći početak karijere? plus je u srednjoj išla u školu pevanja, što je sjajna podloga za filologiju i pravo edit @Kronostime Neces verovati, ali slusao sam je jos davne 1979. u Baskim Vodama kod Makarske i znam pricu za 2 faxa.... Ostaje pitanje: Koji ce qrac i njoj, a i Vesni da se blamiraju na ovaj nacin? Gagic je budaletina - to niko ne spori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Just now, Kronostime said: Ostaje pitanje: Koji ce qrac i njoj, a i Vesni da se blamiraju na ovaj nacin? Gagic je budaletina - to niko ne spori. uvek ima nekog biznisa gde treba malo da se progleda kroz prste, verujem da je cist racun duga ljubav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Ima biznisa a ima i toga da je neko jednostavno govno. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 1 hour ago, uini said: neda ukraden je počela svoju profi karijeru pevačice sa 17 godina, tj 1967, a uspela da završi pravni i filološki faks. brao nedo 🙃 ..trebalo je da ide na three-peat : i I na kraju takva gromada gleda u leđa jednom Gagiću, ovaj odborniku Gagiću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Bila jednom kampanja "Karijera posle sporta" pa je u Telenoru bio nas vaterpolista Slobodan Soro (tada, bese pocetkom 2010ih, redovni reprezentativac), sedeo je sa timom Analitike i zaista ucio sta se tu radi i dobijao zadatke 🙂 Covek je zavrsio matematiku/informatiku inace. A sada, jebes karijeru posle sporta, stavi se samo na neku politicku listu (Udovicic, Borkovic) ili pokreni svoju (Sapic)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Gagić je inovator, on karijeru pravi dok je koš u sportu. Zamisli startnu poziciju kad bude završio karijeru. S druge strane ne bih ja sve stavljao u isti koš. I politika je vrsta karijere i zanimanja. To što su nam je ovde ogadili opskurni likovi druga je stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Zamislite Gagica kao ministra prosvete leptejebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Bolji od trenutnog. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Gagarin je viđen za ministra sporta, lep a glup, da se nastavi na postojećeg : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 5 minutes ago, Ne sam Safete said: Bolji od trenutnog. I smešno i tužno i istinito. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) 25 minutes ago, Južni said: Gagarin je viđen za ministra sporta, lep a glup, da se nastavi na postojećeg : ) Čovek nas je uništavao dok je igrao za nas - zamisli šta će tek biti kad mu narede da nas vezuje za ruke i noge Edited June 19, 2020 by Luchifer89 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 20, 2020 Share Posted June 20, 2020 I na kraju takva gromada gleda u leđa jednom Gagiću, ovaj odborniku Gagiću. Bolje da ona njemu gleda leđa nego on njoj, sigurnije je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 101 Greats: Aleksandar "Sasha" Djordjevic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 3, 2020 Share Posted July 3, 2020 Ae ovde ću zbog Bogija, dobra fora(novosadski) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 to je ono sto ameri zovu 1-2 punch 30for30 place za ovim kejsom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Nije ovaj klip najbolji primjer ali što sam stariji sve više kontam koliko je Danilović bio zajeban igrač. Toliko široka napadačka lepeza + odlična odbrana ne vidja se tako često, možda 1 u 20 godina. Da ne bude zabune uvjek mi je bio favorit. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 ☹️ 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Ne daj se Milane. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 7, 2020 Share Posted July 7, 2020 Boss 😉 https://twitter.com/NigelWG5/status/1280246711667974144 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 (edited) Nagutao se suzavca mali? 😄 Edited July 9, 2020 by Marvin Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 Ovo je jače od suzavca, brate moj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts