Jump to content

Bivši Partizanovci u Evropi i NBA


Nelson Bighetti

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Lendejl o Partizanu, sa mocarta

Quote

Da li pratite i dalje Partizan, da li možda pričate sa Egzumom na temu crno-belih?

"Apsolutno da! Uvek proveravam šta je Partizan uradio, gledam na instagramu i društvenim mrežama šta ima novo, tako da sam potpuno upućen u sve šta se dešava u klubu. Bila je to jedna od najboljih sezona u mojoj karijeri, uživao sam maksimalno igrajući pred neverovatnim navijačima. I dalje prijateljima pokazujem snimke sa utakmica Partizana. Da budem potpuno iskren, mislim da mi je ta sezona odredila karijeru. Da nisam otišao u Partizan, ne bih stigao do ovde gde sam sada. Niti bih bio igrač kakav sam danas. Tako da veliku zahvalnost dugujem crno-belima“.

Imate li onda nekog novog Australijanca da preporučite Partizanu, uvek je imao dobra iskustva sa igračima sa vašeg kontinenta?

"Ha ha, evo pogledajte koliko je ovde NBA igrača oko mene. Ako odluče da im karijera krene u drugom smeru, rado ću im preporučiti da izaberu Partizan“.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
19 minutes ago, božija noga said:

Obukao novi dres

 

 

 

Zanimljiv detalj sa fotografije, lopta je Wison EVO NXT i ista je bila korišćena samo u FIBA Champions League. 

 

edit

 

U ACB će se igrati pomenutom loptom, nakon vipegodišnje saradnje sa Spalding-om prešli su na Wilson

 

Edited by bekrinjo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Uvaljivanje Jaramaza u bilo koju EL ekipu je sigurno najveći uspjeh u karijeri Miška Ražnatovića. Prosto se bojim da ga negdje ne sretnem, nakon ovog osjećam se nebezbjedno u smislu da bi i mene mogao da proda pa da moram da treniram svaki dan :cigar:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Shikamaru said:

Ogiju je valjda Rašković agent

Pošto je počeo u MeZi ja bio ubijeđen da je Miško. U svakom slučaju, čestitke Raškoviću, nije šala (jeste šala, čuj Jaramaz u EL 😂)

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Chaos Is Me said:

Ima u njemu košarke ali nema luka pri šutu, u frapantnog se kamenjara pretvorio i nije to bilo samo u ovoj poslednjoj KKP epizodi.

 

Plej koji nema sut, a uz to nije ni neki razigravac, gde precesto deluje kao ball stoper sa tunel vizijom da vidi samo kos i prodor, nije kvalitet za EL, a meni on bas deluje da se pretvorio u takvog igraca. Nije sporno da igra dobru odbranu, ali je u napadu bar za ovaj nivo igrac manje.

 

Covek je sutirao trojke 8 od 38 za KKP u poslednjoj EL sezoni, gde su ga precesto protivnici tretirali kao Stefa Lazarevica i pustali da sutira. U ABA je to 8 od 40. Na sve to se mucio i sa bacanja (EL 46 posto, ABA 60 posto - 25 od 60, kao centar jbt).

 

Katastrofa. Bukvalno ne postoji odbrana koja moze da ispegla ove procente.

Edited by Markoss
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

A nije ni neki elitni defanzivac. Ozbiljan posao njegovog menadžera mada verovatno ni Baskonija nema neke prohteve za poziciju back up ili trećeg pleja s obzirom kako je Chiozza izgledao prošle sezone (i nakon toga zabo ugovor u Valensiji).

Link to comment
Share on other sites

Just now, Markoss said:

Koje su se bajke pricale o ovom Radovanovicu, po komentarima je delovalo da ce mali s 15 godina da igra za prvi tim Partizana, a on sa 20 godina odlucio da malo odmori od kosarke. Carski. 

Mozda bas zato sto su pred dete od 16 godina postavljena ocekivanja da ce da igra za prvi tim Partizana, a stvari se nisu razvijale u tom smeru. U svakom slucaju, bolje i tako i da se pokontao pa da se nadamo da ce ispasti bar deo igraca kakvom smo se nadali

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...