Miskooo Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Mozda je Gojko narkoman i alkoholicar, ali je i dalje doktor za Viskovica. Neverovatno je koliko je gluposti u stanju da izgovori i to godinama, bez ikakave zelje da slusa sebe sta prica i da se po potrebi ispravi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Koliko glup moras biti, pa da povlacis nekog za dres u sopstvenom kaznenom prostoru? Jos pod VAR-om. Neshvatljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 (edited) 10+ godina igraš za vrhunske klubove na najvišem mogućem nivou, uz to sve vrijeme igraš za reprezentaciju Brazila, i ti na 2 metra od suca radiš to. Ne ide mi u glavu takav potez igrača s tolko iskustva. Šta kod mislili i pričali o Luizu. Edited August 24, 2019 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Sprdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Rutinska pobeda giganta iz Liverpula 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 Steta za one sanse u prvom poluvremenu, da su Pepe i Auba bili prisebniji ovo bi bila potpuno drugacija utakmica. No ni ovako nismo posebno nadigrani, pogotovo u ovom sastavu za koji mi nije jasno zasto ga Emeri forsira, ali dobro. U svakom slucaju utakmica ne toliko bitna za nas, zasluzena pobeda Liverpula na kraju kad se sve sabere i oduzme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 +1 sitnice su odlucivale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Odavno ljepsi gol iz slobodnog udarca nijesam vidio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Kad nisi gledao Harijeve hajlajtse iz Championshipa prosle sezone. Decko zakiva bombe bukvalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Zabijao ih je Paya i boljih svojevremeno, dok je nosio Claret&Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 pa šta gledaju ovi u VAR sobi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 What goes around, comes around. Nestvarno se izvukose u proslom kolu, al sad to doslo na naplatu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 (edited) Sparsi imadose 80% poseda i izgubili su utakmicu 😄 Edited August 25, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 3 hours ago, djole said: pa šta gledaju ovi u VAR sobi Ne znam da li se ovo odnosi na penal za Wolvese, ali nestvarno je sta su im svirali. VAR ce unistiti fudbal, tj. vec ga je dobrano unistio. Meni se nije svidjao u startu jer se prekidaju utakmice i ne mozes da se poradujes kao covek, ali onda kao ajde, bar ce biti posteno, ali kreteni ne umeju da koriste tehnologiju, sta su juce svirali na VIola - Napoli, ono je za zatvor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 A šta nije svirano za Tott nakon pregleda. Bukvalno tackle iz Američkog fudbala nad Kejnom u 16, gledaju i NO PENALTY... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Ja sam mislio upravo na start nad Kejnom. A ovo nad Himenezom sam video jednom samo, i da, izgledalo mi je smešno pomalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Zna se šta je pravi var, smotaš Džok o zapališ. Var sjebava fudbal jer zamislite navijače Sitija kad su dobili protiv tott flešbek četvrtfinala .. raduješ se do neba golu u zadnjem minutu što je ekvivalentno trojci u zadnjoj sekundi za prolaz i onda ćao. Pa da više nikad ne odeš na tekmu . Što se ovog kola tiče, Liverpul se usrao u Arsenal lagano i očekivano, Siti rutinirao, tott i utd loši. Sterling je najbolji igrač lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Kakav će James da bude igračina, opet sjajan gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 lol, Celzi lagano u TOP4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 minute ago, Drakaris said: lol, Celzi lagano u TOP4. Tesko bas Grofe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Tesko bas Grofe. Samo je Arsenal donekle siguran na trecem mestu. Totenhem nista posebno, Eriksen je njima godinama bio srce i dusa tima, sad je potpuno van forme i pred odlaskom. Junajted tragedija, poleteli su puno nakon prve pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 minute ago, Drakaris said: Samo je Arsenal donekle siguran na trecem mestu. Totenhem nista posebno, Eriksen je njima godinama bio srce i dusa tima, sad je potpuno van forme i pred odlaskom. Junajted tragedija, poleteli su puno nakon prve pobede. Opet je Totenhem ispred njih, iskusniji su dosta. Junajted raspad, ali ih je dobio 4:0. Meni je skoro nemoguce da tim sa ovakvom odbranom bude u top4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Brighton ove sezone igra sasvim pristojan fudbal. Ocigledno je da je novi trener donio neki napredak u igri, insistira se na pas igri i iznosenju lopte iz zadnje linije. Mislim da ce ove sezone lakse doci do opstanka u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ali ce zato protiv svake jace ekipe visiti vise, previse prostora dozvoljavaju pozadi, mnogo vise nego prosle sezone. A pitanje da li te slabije ekipe tim stilom igre mogu lagano da opstanu, uopste nisam siguran u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ove engleske sudije su potpuno retardirane. U 96. minutu ponistavaju gol Vili jer je Grilis simulirao za penal (prenaglaseno se bacio) ali je akcija nastavljena i pao je gol. Potpuno neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts