deez nuts. Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 13 hours ago, SteveFrancis#3 said: Je li gledao ko Young Pope/New Pope Kad je izasla, pogledao 15 minuta i ugasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Juče izašla prva sezona Locke&Key. Strip je odličan, nadam se da će serija biti ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Odgledao vikinge 6. sezonu. Realno prvih 8 epizoda su mogli da sabiju u 3 epizode zadnje dve su ok možda i zbrzane bez potrebe obzirom šta je bilo u prethodnim epizodama. Kraj je takav da ništa ne znamo, osim ko je dobio bitku. Sad ćemo da čekamo 7. sezonu u kojoj će se najverovatnije pokakiti jer je očigledno da im ponestaje dobrih ideja pa moraju na ove jeftine fore da nam zadržavaju pažnju. Dobili smo par novih interesantnih likova koji obećavaju ali smo i izgubili jedan broj starih, nažalost moraćemo da sačekamo 7. sezonu da vidimo koga više nećemo gledati jer mi se čini da ovo nije kraj za neke od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Nece biti sedme sezone vec nastavak ove sezone krajem godine tj. dodatnih 10 epizoda. To je ujedno i kraj serije. Meni je ova prva polovina bila dobra iako su bas lose uradili finale tj. susret Ivara i Hvitserka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Da li neko ima vise informacija o seriji koja se radi po knjizi Oldusa Hakslija "Divni novi svet"? Ja sam negde procitao da ide u etar ove godine,ali ne znam na kojoj platformi,kad krece,koliko epizoda itd.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 Odgledah Sex education. Previse Gay stories, patetike i moralisanja, za moj ukus, ali i dalje vrlo gledljivo i zabavno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) Ufff...to mi je omiljeno delo distopijske fantastike, miljama ispred "1984." recimo. Nisam imao pojma da će da se ekranizuje. Thnx for the information. edit: #vrlinovisvet naravno. Edited February 11, 2020 by Charlie Foxtrot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Locke & key smara.Ragnarok je odličan. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Gleda li iko Handmaid's Tale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Pocela zadnja sezona Homelanda. Prva epka obecava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 23 hours ago, Zvezdinho said: Pocela zadnja sezona Homelanda. Prva epka obecava. Ukidaju i Raya i Homeland, damn you Showtime!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Odgledao sam neki trailer za S2 Altered Carbon. Meni deluje da ono nema blage veze sa drugim delom knjige. Za razliku od S1koja prilično verno prati prvi deo trilogije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 4 godine sam izdržao da ne pogledam The Expanse jer sam hteo da sačekam da se završi serija i poklekao sam pre dve nedelje. Ostalo mi još 5 epizoda četvrte sezone i to će da ode večeras. Odlična serija, nema šta. Malo mi je Holden njanjav, kao da mu se kenja sve vreme i to je sve što imam od zamerki 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Odgledah drugu sezonu britanske serije The Fall i moram reći da sam prezadovoljan istom. Priča koja non-stop drži pažnju plus fenomenalna karakterizacija likova (odlični, Gillian Anderson u ulozi policijskog inspektora i Jamie Dornan kao serijski ubica). Ostaje da pogledam i poslednju sezonu i živo me zanima kako su zatvorili ovu uzbudljivu priču. https://www.imdb.com/title/tt2294189/?ref_=nv_sr_srsg_0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) Meni je The Fall tako prijatno iznenađenje.Krenuo sam bezveze da je gledam i oduševio se. Edited February 13, 2020 by MilošVB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Odlična je The Fall. Autori su nabacili da će možda biti još koja sezona ali, najverovatnije, sa drugim glumcima i pričom. Mislim da je bolje da ostane ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Sećam se da sam ranije naleteo na podatak (ili je to bila izjava nekog od autora serije) da je nikad nisu zvanično zatvorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 On 2/7/2020 at 10:15 PM, SteveFrancis#3 said: Je li gledao ko Young Pope/New Pope pogledao sam I sezonu pre par godina kada je izasla a drugu se spremam uskoro. sto pitas? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 1 hour ago, riviera said: pogledao sam I sezonu pre par godina kada je izasla a drugu se spremam uskoro. sto pitas? 😁 Onako, da vidim gleda li se uopste posto nije bas najpopularnija tematika i kakvi su utisci generalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Onako, da vidim gleda li se uopste posto nije bas najpopularnija tematika i kakvi su utisci generalno Svidele su mi se obe sezone - zanimljiva tematika i odlicno odradjeno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Fotografija, gluma, muzika, dijalozi, ja sam baš uživao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 11 hours ago, SteveFrancis#3 said: Onako, da vidim gleda li se uopste posto nije bas najpopularnija tematika i kakvi su utisci generalno tema bi verovatno vise rezonovala kod nase publike da nam je drustvo pod direktnim uticajem katolicke crkve i njegovog vladara pape kao sto su neke zemlje zapadne evrope i latinske amerike. svejedno sorentino je vrlo zanimljiv autor i uneo je u ovaj ipak pre svega komercijalni format tv serija dosta toga umetnickog kroz vizuelni deo a i kroz sam storytelling. nesto sto uostalom krasi i njegove filmove youth a narocito la grande bellezza - jedan od boljih filmova prosle decenije. kao sto rekoh sama tema katolicizma i njene reforme da se prilagodi savremenom promenama u drustvu, papinstva i religije u moderno vreme meni nije preterano bliska i ekstremno zanimljiva ali nacin na koji je prezentovana (metafizicki, duhovito, blesavo, satiricno cudno...) sa odlicnim glumcima je ipak ucinilo da mi vreme provedeno gledajuci je bude zabavnije nego sto sam mislio s obzirom na samu temu koja se u njoj obradjuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Ma serija je odlicna bez daljnjeg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 @ NarCos meXicano, Parte Dos El EpisodO Uno: Spoiler Tu je, i tigar - wOw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 @ Jorge Spoiler Zajebi cinjenicu, sto si slucajno uleteo u "kadar". Stradao bi i da nisi - usputna, greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts