Drug Crni Posted Wednesday at 08:46 PM Posted Wednesday at 08:46 PM Vrlo dobra prva zoda Welcome to Derry..ima tu ipak i lepog uvoda..ne samo krvi..
fancy Posted Thursday at 08:37 AM Posted Thursday at 08:37 AM Niko ne pominje seriju kojoj sam napljuvao prvu sezonu, pa zatim nahvalio drugu... sad ide (zapravo, meni ide, kompletna je emitovana) - Invasion Odgledao sam 8/10 epizoda treće, radnja je diversifikovana na zemaljske frakcije i novu opasnost od starih vanzemaljaca... po meni ima i dalje (malo) previše raznih flešbekova, introspekcija i psihodrame, ali opet nije toliko smaranje kao u prvoj sezoni, plus radnja teče dobro i gledljivo. U početku ima malo standardnog filmskog / serijskog "ljudi, nešto će se loše desi VS aj ćuti tu, ko si ti da znaš osim što najbolje od svih nas poznaješ materiju" klišea, ali opet, kad toga ne bi bilo, ne bi bilo ni (samo ) 80% fimske produkcije koja se zasniva na "jao jeste, bio si u pravu, trebalo je da te poslušamo, o glavni glumče, jeli smo govna, baš tako, tim rečima..." 1
Eddard Posted Thursday at 08:13 PM Posted Thursday at 08:13 PM 11 hours ago, fancy said: Niko ne pominje seriju kojoj sam napljuvao prvu sezonu, pa zatim nahvalio drugu... sad ide (zapravo, meni ide, kompletna je emitovana) - Invasion Odgledao sam 8/10 epizoda treće, radnja je diversifikovana na zemaljske frakcije i novu opasnost od starih vanzemaljaca... po meni ima i dalje (malo) previše raznih flešbekova, introspekcija i psihodrame, ali opet nije toliko smaranje kao u prvoj sezoni, plus radnja teče dobro i gledljivo. U početku ima malo standardnog filmskog / serijskog "ljudi, nešto će se loše desi VS aj ćuti tu, ko si ti da znaš osim što najbolje od svih nas poznaješ materiju" klišea, ali opet, kad toga ne bi bilo, ne bi bilo ni (samo ) 80% fimske produkcije koja se zasniva na "jao jeste, bio si u pravu, trebalo je da te poslušamo, o glavni glumče, jeli smo govna, baš tako, tim rečima..." Ja sam odustao posle tri epizode treće, smorilo me baš.
DameTime Posted Thursday at 10:19 PM Posted Thursday at 10:19 PM 6 hours ago, Torresinho said: Queen ❤️ Muzika - chills, kao i uvek! Will očekivano ključna figura, braća Duffer su skoro imala izjavu tipa, "this story was always about Will". Mislim da Eleven neće preživeti... 1
Mina D. Harker Posted Friday at 11:24 AM Posted Friday at 11:24 AM Kao što sam se i pribojavala, 2. sezona Nobody Wants This nije ni primaći prvoj, obrnuli su krug i opet došli na početak. Bilo je nekih par okej epizoda, ostalo mlako i neinspirativno. I stvarno bi ljudi u kasnim 30-tim, ranim 40-tim (kapiram da je to neka starost glavnih likova u seriji) mogli manje da - like like lajkaju -, jbt kao valley klince da slušam. Kzu.
40Wins Posted Friday at 01:02 PM Posted Friday at 01:02 PM Za vas koji ste gledali seriju From, naisao sam na meni licno jako zanimljivo pitanje. Da li imate favorita od ove cetvorice? Ja bih vrv izabrao Majkla, ali ne verujem da bih mogao da resim misteriju u prezivim sa bilo kim od ove cetvorice. Sa Majklom bih mozda najduze poziveo. 😄 2
Mina D. Harker Posted Friday at 01:55 PM Posted Friday at 01:55 PM Iskreno, ne vidim kako bi ijedan riješio natprirodno misteriju. Joe je ubedljivo najmanje koristan - lik je patološki stalker, opsesivac i ubica. Volterovo poznavanje hemije ne znam da li bi čemu služilo a i bolestan je a Dexter... Dextera nisam gledala ali mi je u rangu Džoa samo manji ljigavac. Majkl je barem uspješno pobjegao iz zatvora, a From je vrsta zatvora. Onda, Majkl. 2
40Wins Posted Friday at 02:03 PM Posted Friday at 02:03 PM Dexter bi nakon dva dana bio u fazonu: Ljudi kako da vam se pridruzim? 😄 Salim se, Dexter ima kod i nikad ne bi povredio decu. On je jako inteligentan, sklopio bi dosta kockica ali posto je introvert sve bi zadrzao za sebe, tesko bi radio u timu. Valter je najiteligentniji i imao bi svoje teorije ali nije dovoljno sposoban za jurnjavu, a i pregazio bi sve ostale da pobedi. Dzo bi jurio onu monstericu sa cvecem da je povoli. Majkl je pametan, orijentisan ka cilju, a opet moze da radi u timu najvise od svih ostalih, ima dovoljno stamine da bezi itd.
DameTime Posted Friday at 02:07 PM Posted Friday at 02:07 PM (edited) How about 4 minutes ago, 40Wins said: Dzo bi jurio onu monstericu sa cvecem da je povoli. Spoiler Već je bio taj lik u seriji. Em poginuo, em napravio sranje ostalima 😁 Edited Friday at 02:08 PM by DameTime stavila quote mesto spoilera
Zvezdinho Posted Saturday at 03:41 PM Posted Saturday at 03:41 PM (edited) On 10/31/2025 at 2:55 PM, Mina D. Harker said: Iskreno, ne vidim kako bi ijedan riješio natprirodno misteriju. Joe je ubedljivo najmanje koristan - lik je patološki stalker, opsesivac i ubica. Volterovo poznavanje hemije ne znam da li bi čemu služilo a i bolestan je a Dexter... Dextera nisam gledala ali mi je u rangu Džoa samo manji ljigavac. Majkl je barem uspješno pobjegao iz zatvora, a From je vrsta zatvora. Onda, Majkl. Dexter je blood-splatter analiticar. Edited Saturday at 03:44 PM by Zvezdinho
leki bg Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago On 4/29/2019 at 6:34 AM, Kronostime said: Izbindzovah skoro Ray Donovana - i familija me se plasila nakon toga. Uskoro cu 3x Mobland, kao nesudjeni prikvel Ray Donovana, mi je popunio rupu ove godine. On 10/2/2025 at 11:38 AM, Marvin said: Odgledao Black Rabbit. Uh, ne znam ni sta bih rekao. Prljava kombinacija porodicne psiho drame i krimi trilera. Meni se bas dopala, iako sam do epizode 4 licno hteo da zadavim oba brata. Malo sam iznenadjem losim kritikama, meni su dva glavna lika bas dobra (ok, uvek moze bolje i zaista se ponavljaju jedne iste recenice, ali imaju sarma). Sve u svemu, od mene vrlo dobrih 7.5/10 (mozda cak i 8/10) Prve 2-3 epizode su mi bile...Ozark za siromasne. Malo rezirao Bejtmen, malo (supruga mu iz Ozarka) Lora Lajni...ali je postajalo sve bolje, zadnje 2 sam progutao. 8, pa I 8.5/10 od mene. P.S. Obojica su odlicni, ali mi je Bejtmen za nijansu dominantniji od Loa. 1
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago On 10/31/2025 at 2:02 PM, 40Wins said: favorita od ove cetvorice? Za ovu dvojicu dole i nisam znao ko su. Čitam posle da je jedan Dexter, verovatno iz istoimene serije, a ko je Džo ne znam i dalje. Ovaj matori iz Breaking Bad me ionako nervirao većinu vremena, tako da - Majkl, plus imamo tu Prison Break karmičku konekciju
Mina D. Harker Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 hours ago, leki bg said: Prve 2-3 epizode su mi bile...Ozark za siromasne. Mm, znala sam da me na nešto podsjeća 😁 Meni teško ide, stala sam negdje na pola serije i čekam trenutak da mi naiđe raspoloženje, pa da nastavim. Zapravo i ne znam đe je tačno zapelo, vidim kuda sve to ide, i malo me nerviraju likovi, iskrena da budem. 1
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: Mm, znala sam da me na nešto podsjeća 😁 Meni teško ide, stala sam negdje na pola serije i čekam trenutak da mi naiđe raspoloženje, pa da nastavim. Zapravo i ne znam đe je tačno zapelo, vidim kuda sve to ide, i malo me nerviraju likovi, iskrena da budem. I nervirace te do kraja, jer su obojica mentoli hahaha Ali druga polovina serije je znatno dinamicnija od prve, go for it! 1
Recommended Posts