Jump to content

O serijama

dali_man

Recommended Posts

Bas je ovo razdoblje sa dosta kvalitetnih serija samo eto šteta sto sam se bar ja navikao nakon populizacije netflixa na takozvano bingovanje cjele sezone u komadu a sve ove serije sto trenutno pratim izlaze na nedeljnoj bazi.

Nakon odgledanog pingvina koji mi je dobar spomenuo bi jos par njih vrijednih spomena.

The Day of the Jackal 
https://www.imdb.com/title/tt24053860/

Odlična.. Eddie pokidao....

Special Ops: Lioness (2sezona)

https://www.imdb.com/title/tt13111078/ 

Još jedna od serija Taylora Sheridana (nakon popularnog Yellowstona odličnog Mayor of Kingstown i  Tulsa Kinga(koji se meni menjamnje svidio previše šaljivih elemenata)) čovjek kao da na traci izbacuje kvalitetne serije sa odličnim glumcima i stvarno dubokom pričom i nisu kao u zadnje vrijeme površna sranja prožeta Dei ideologijom. 

Landman 

https://www.imdb.com/title/tt14186672/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_5_in_0_q_landman

Opet Sheridan. pogledao sam samo 2 ep al odlične.. odlične.... Billy bob jebe kevu... 

Silo (2seozna)
https://www.imdb.com/title/tt14688458/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm_1_in_0_q_silo

Jedna od najbolji hserija prošle godien dobila je i drugu sezonu koaj je počela prošle sedmice.

Edited by Nenson
  • Thanks 1

27 minutes ago, kojan said:

Topla preporuka za Arcane (iako sam i ja bio skeptican jer je animirana serija po lore-u iz igrice League of Legends). Vrhunski odradjeno, sto i same ocene pokazuju.

Mni ispravka 😄 League of Legends kao igrica nema više zvaničan lore a i generalno ceo taj svet nema neki super jasno definisan lore. To je bila skroz nebitna stavka, zato je i crtani mogao da bude vrhunski - ne moraju manje više ništa već definisano da prate.

• Like 1

Ja sam se tek pre 10ak dana uključio u From hype, baš mi je čučnula, draga nikako da pristane da gledamo Lost a ovo mu dođe kao veoma zanimljiva zamena.

Tek počinjem 3. sezonu, ali dosta sličnosti/skepsi kao kod Lost-a mi se javlja. Trudim se da izbegnem spojlere ali čini mi se da je From ispoštovao makar sa odgovorima na bitna pitanja.

2 hours ago, kojan said:

Topla preporuka za Arcane (iako sam i ja bio skeptican jer je animirana serija po lore-u iz igrice League of Legends). Vrhunski odradjeno, sto i same ocene pokazuju.

Dok ne ubace Teemoa ne planiram da gledam.

• Ha-ha 1

3 minutes ago, Sector said:

Taj from je ono sa vampirima, kad porodica završi u tom naselju i ne mogu da izađu iz istog nikako?

Meni je početak bio obaćevajući ali vrlo brzo mi je sezona postala negledljivo loša.

Nisu vampiri, ali da, to je to.

Ima dosta suvih perioda, očekivano, ali ima mi taj Lost vibe i čučnula mi je neka ovakva priča. Sačekaću kraj treće sezone za neke jače utiske.

59 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Ima dosta suvih perioda, očekivano, ali ima mi taj Lost vibe i čučnula mi je neka ovakva priča. Sačekaću kraj treće sezone za neke jače utiske.

Isti su i kreatori 😄 

• Like 1

4 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Reditelji su isti kao u Lost-u.

Na neka važna pitanja su odgovorili pred kraj sezone, ali i treća iako važi za najbolju, (bar subjektivan osjećaj), ima pregršt filera, mada i takva mi je koplje iznad Lost-a.

• Like 1

7 hours ago, Kronostime said:

Dobra druga epizoda Dune:Prophecy.

Ne znam. Previše Brajanovštine u prve dve epizode.

Spoiler

Upotreba Glasa ni iz čega u prvoj epizodi, ovi Kvizac Haderah fazoni na kraju druge.

Znam da su od Brajanovih pisanija uzeli samo par imena iz Sestrinstva Dine, ali prve dve epizode gadno smrde na njegov stil pisanja. A to nije moja šolja čaja.