ćušpajz Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 ma odjebimo sa ovim bizonom, radije ću tegeltiju golog da gledam 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 samo da pozdravim gospodina mmajstora , nije fer da povratak takve legende prodje ispod radara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 hour ago, Laki21 said: Sećam se te serije i Mileta Lisice 🙂 No to ipak nije bila takva poezija. Imao sam priliku da popričam o ovom finalu sad kad sam snimao podcast sa Sretom, jer sam zapamtio kad smo jednom pre par godina pričali o tome da je on samo rekao "uhhhh, svašta je tu bilo" i nismo elaborirali. Elem, šta se desilo - pred finale, Partizan, tj. Struja i Karaleja, povedu ekipu u Kikindu i odvale ih, još kaže Sreta bila neka kiša, užas, do hale svaki dan išli peške i iskisli. Lale, pak, poveo Zvezdu u Tivat, malo trening malo opušteno. I u finalu, eto ti čuda, Zvezda "leti" okolo a ovima noge k'o u betonskim blokovima. Kaže Sreta, ja svaki dan treniram smoren, a Karaleja mi se dernja, ajde ajde, ti znaš barem kako se osvajaju titule! A ja im kažem, brate, pa baš zato što znam...ali nisu ga poslušali and the rest is history. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 jos jedna paralela te serije i ove sa buducnosti je uloga rezervnog pleja. tada ljube vidacica, sada fiksa covica. ljuba je u tom finalu igrao kosarku svoga zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Zar nije Ljuba bio starter a Mavrenski rezerva? Ili ja to samo tako pamtim jer je Ljuba nosio 4 a Ivica 8... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 4 hours ago, Laki21 said: Svakodnevno se uplašim da je to sve san i da ću se uskoro probuditi... Probudi se slobodno, gotova je serija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Da. Do povratka Sase Obradovica iz Limoza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harz aka Laki21 Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Laki ne lupaj glavu, poslednji put sam ostavio poruku na forumu tamo pocetkom 2017. Ako ce ovo moje "vaskrsenje" na ovom Forumu prizvati i staro drustvo RWD, Veteran, Daba, … ja moju misiju zavrsio. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 42 minutes ago, Mairosu said: Zar nije Ljuba bio starter a Mavrenski rezerva? Ili ja to samo tako pamtim jer je Ljuba nosio 4 a Ivica 8... 😄 I meni se čini da je tako bilo, a Saša Obradović (koji je bio alfa i omega tima), najviše vremena je provodio na poziciji 2. I bila je poezija, na momente smo igrali egzibiciono. Čak je i Moka bio oduševljen, što je priznaćete pravi kuriozitet. 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalff Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 hour ago, SunZero said: samo da pozdravim gospodina mmajstora , nije fer da povratak takve legende prodje ispod radara Kucamo na vrata zaboravljenih asova.. Kako ce prelazni rok bez "Zvezda025" (valjda tako beshe)..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 minute ago, Gandalff said: Kucamo na vrata zaboravljenih asova.. Kako ce prelazni rok bez "Zvezda025" (valjda tako beshe)..? Jel on bese sa engleskim na "vi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Jel on bese sa engleskim na "vi"? Dobro pamcenje!Vidi se da si od onih koji dugo prate, a i pamte ono sto procitaju, pa rese da se pridruze. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 minute ago, kalistenika u rutini said: Dobro pamcenje! Vidi se da si od onih koji dugo prate, a i pamte ono sto procitaju, pa rese da se pridruze. 😄 Trudim se. 😋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 2 minutes ago, kalistenika u rutini said: Dobro pamcenje! Vidi se da si od onih koji dugo prate, a i pamte ono sto procitaju, pa rese da se pridruze. 😄 A dal se secas/secate atile? E to je bio bog 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalff Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Meni je ostao u secanju po "realnim" zeljama.. Njegovih rostera se ne bi postidelo pola EL ekipa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Gde ima da se gleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 6 minutes ago, Dobar Los Milos said: Gde ima da se gleda? Izgleda da nema prenosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cortez Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 http://www.fibalivestats.com/u/KLSRS/1141412/bs.html#ASFSK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Dakle Faje odmara a Radanov je u pp odigrao nešto preko 7min i ima +- -3 a index mu je -4. Šteta što nema nigde da se gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) errr pogrešan thread - ali da, Faye odmara. EDIT 2 : I da, najavljujem nešto pikantno za podcast u petak...ako sve krene kako treba. Edited May 1, 2019 by Mairosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobos Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 On 4/29/2019 at 3:38 PM, Laki21 said: Oscar Zeta Acosta In the middle of nowhere Trigger Phobos Don Sremac(slabo pisem vise citam) Dralle Lustracija harmonajzer seliste Srki Milijaš #10 n4l1m Rand Al Thor Tanatos gledaoc anfield Predragdjape I Pantelija je bio delija Ato Boldon Zamolio bih forumaše sa ovim nickovima (i ako sam preskočio/prevideo nekog za njega isto važi, neka se sam upiše) ukoliko dolaze sa B92 foruma da kvotuju gornji spisak i kraj svoga nicka napišu naziv bivšeg (sa B92 foruma), kako bi nam komunikacija bila lakša i kako bi znali s kime razgovaramo, ukoliko se već poznajemo. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 (edited) Danston kao u najbolje dane. Edit. Pogresan topik. Edited May 1, 2019 by pepe sancez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 29 minutes ago, pepe sancez said: Danston kao u najbolje dane. Edit. Pogresan topik. Kako pogresan? komentarises EL igraca na temi EL kluba 🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 34 minutes ago, pepe sancez said: Danston kao u najbolje dane. Može! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 pakuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts