Wingwalker Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 1 hour ago, Ulicni basketas said: HEVI...VERI HEVI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Оџо запевао изађи мала на прослави.. Кратко, али весело је било 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Svaka čast Medu na komentarima, vidi se ko je prijatelj sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) Slave se koraci, padaju foritze, a za par meseci ce opet da se javi neko sa pricom kako nismo isti Edited June 17, 2019 by threepwood 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Sve mu to dodje na isto...Drobnjak iz auta, Billy iz trokoraka....bolji pobedio i onda i sada😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Hvala Billyu na ovoj simultanci, hvala mu sto ne moram da gledam jos jednu utakmicu u kojoj cemo igrati odvratnu kosarku bez ideje. Koji je Tomicu kurac sa izjavama? Tip se ponasa kao dete. Covic zavrsio sezonu nakon aba lige i poceo da cascava prisustvom. I to smo doziveli, da nas Filip Covic u dresu Zvezde cascava prisustvom. Ali to je valjda neki logican sled dogadjaja. Od mene ova sezona nema prelaznu ocenu kada se radi o igri, premalo smo videli. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) Jos je vruca glava Slazem se za igru. Realno pamtice se samo trofeji. Veci deo sezone nismo ni na sta licili Edited June 17, 2019 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Dejan Davidovac Filip Covic Bili Beron Kevin Kresvel Rivers Branko Lazic Borisa Simanic Mo Faje Majkl Odzo Dusan Ristic Sampionski mentalitet i zelja za pobedom i na -14, pred gostujucom publikom, za 20. titulu i drugu zvezdicu na grbu. Hvala Zvezdo! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Mislim da je idealna situacija da moderacija malo proluftira topik, vidi ko je za upozorenje, ko za "sport za decu", a ko ni za to (član 8). Drugačija rešenja za ovoliko odsustvo elementarnog razuma i "čiji je tata jači" debilisanje zaista ne postoje. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 2 minutes ago, Del Piero said: Od mene ova sezona nema prelaznu ocenu kada se radi o igri, premalo smo videli. prestrog si kad smo Bili kompletni i kad je Tomic pravio neku pripremu delovali smo u vise navrata vrlo ubedljivo podsecam da smo dobar deo sezone odigrali sa felipeom kao 1. plejom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Pistolero I dogodine kod nas. http://www.kkcrvenazvezda.rs/bili-beron-i-dalje-zvezdin-17-06-2019.html 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Лепо вече на Калишу покварили пар кретена који су се попели, зајахали микрофон и вређали Новицу. Непотребно скроз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Jedva preziveh tekmu. Cim je Bili dao kos ugasio sam komp. Mislio sam da ima jos da se igra i nisam smeo da odgledam snimak. Pogledah na O2 a ono prva vest Beron napravio korake. Umalo ne polupah monitor. Molim, mislim ozbiljno, ne zezam se niti provociram, kazite mi jel ovaj horor od KLS gotov ili utakmica nije registrovana i igra se druga kako procitah na O2. Doduse to su brzo skinuli. Jos jednom, molim vas ko boga kazite mi sta se desava i mogu' l da slavim titulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Just now, Боги said: Лепо вече на Калишу покварили пар кретена који су се попели, зајахали микрофон и вређали Новицу. Непотребно скроз. Eh, da je samo par kretena. Možda na Kališu. U hali je solidan broj ljudi pevao o "jebanju Novicine žene". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Mucna i sezona za povracanje licno meni. Hvala Bogu pa je kraj. Ako ima zdravog razuma paziti iduce godine oko skupljanja ekipe i primarnih pozicija. Jeste uspeh osvojiti ABU i KLS sa jednim plejem i jednim centrom, a taj plej je jebeni midzet ni manje ni vise. Napokon kraj-ja presrecan zbog trofeja, ostalo fij-fuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 3 minutes ago, medobrundo said: Ko neće nikada priznati? Ko su to oni? prvo da se slozim sa tobom oko potrebe da se malo zavede red drugo, da odgovorim - eno tamo kod njih kolega rece dok neko ne okaci slike kako kucac samara sudiju i drobnjak gazi liniju...sve na ovom svetu nije istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Da li je Jankovic napravio faul levom rukom na Beronu pri polasku na trokorak? Mislim da je Beron zbog tog kontakta ranije i krenuo na dvokorak, pa napravio korake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 19 minutes ago, medobrundo said: Mislim da je idealna situacija da moderacija malo proluftira topik, vidi ko je za upozorenje, ko za "sport za decu", a ko ni za to (član 8). Drugačija rešenja za ovoliko odsustvo elementarnog razuma i "čiji je tata jači" debilisanje zaista ne postoje. Ne vidim da iko podjebava ili troluje topik, uglavnom su svi rekli da su bili koraci, jedino je nekom zao sto se tako zavrsilo a nekog zabole uvo. Mislim da je normalno pisanje u veceri kad se osvojila titula. Sto se tice Partizana, od njih smo pokazali da smo bolji, ne mnogo ali da smo ipak bolji. Skor je 7-3 ove sezone, I ubedjen sam I ja I koliko vidim Partizanovci da bi mi uzeli titulu I da su sudjeni koraci. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Drobnjak aut, Bili trokorak, who cares? Samo se EL računa. Gde nadam se nećemo više gledati patuljka na kecu. Čestitke igračima i stručnom štabu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 8 minutes ago, Swift Pancakez said: prvo da se slozim sa tobom oko potrebe da se malo zavede red drugo, da odgovorim - eno tamo kod njih kolega rece dok neko ne okaci slike kako kucac samara sudiju i drobnjak gazi liniju...sve na ovom svetu nije istina Ok, i dalje je to jednina, zar ne? Takođe, treba imati malo (više) obzira i prema drugim forumašima, koji navijaju za Partizan, u situaciji kada se izgubi na ovakav način. Ona -- u pobedi se ne ponesi... je zaista zlatna vredna. Koliko sutra, (iz)gubićemo i mi na taj način, pa neće biti ni smešno, ni simpatično. Naravno da ne očekujem, niti treba ovde ljudi da tuguju -- naprotiv, to je sport, i dešavaju se takvi propusti -- ali ne mora da se staje nekome na žulj, pa da se ide dalje u navijački šovinizam sa "nismo isti" i sličnim baljezgarijama. I iskreno, kome je prijalo ovo finale, svaka mu čast. Drago mi je zbog titule, drago mi je jer su DD i BB pokidali, i to je to. Sve ostalo je za zaborav, a naročito ponašanje navijača i rukovodstva -- a i pojedinih njihovih igrača. 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) kada sam video da je Beron dobio loptu u zadnjem napadu a da je Filip u petorci... živ bio nisam tih deset sekundi da Tomić opet nije nacrtao neki mikijev almanah il šta već. Edited June 17, 2019 by Wingwalker 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 4 minutes ago, medobrundo said: drago mi je jer su DD i BB pokidali WD na ovom forumu, dozvoli. Zivim da kidam. Sta je sa BB-om, btw? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) Neko se bunio što sam juče rekao da je na klupi KKP šarlatan i prodavac magle, pa dovoljno je pogledati kako su branili poslednji napad sa nepostojećom stranom pomoći, ono je za momentalno spaljivanje diplome. Na žalost u njihovoj upravi su se neki dozvali pameti, pa postoji dobra šansa da ćemo naredne sezone imati značajno teži posao. Edited June 17, 2019 by VoodooDerina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 4 minutes ago, medobrundo said: Ok, i dalje je to jednina, zar ne? Takođe, treba imati malo (više) obzira i prema drugim forumašima, koji navijaju za Partizan, u situaciji kada se izgubi na ovakav način. Ona -- u pobedi se ne ponesi... je zaista zlatna vredna. Koliko sutra, (iz)gubićemo i mi na taj način, pa neće biti ni smešno, ni simpatično. Naravno da ne očekujem, niti treba ovde ljudi da tuguju -- naprotiv, to je sport, i dešavaju se takvi propusti -- ali ne mora da se staje nekome na žulj, pa da se ide dalje u navijački šovinizam sa "nismo isti" i sličnim baljezgarijama. I iskreno, kome je prijalo ovo finale, svaka mu čast. Drago mi je zbog titule, drago mi je jer su DD i BB pokidali, i to je to. Sve ostalo je za zaborav, a naročito ponašanje navijača i rukovodstva -- a i pojedinih njihovih igrača. pa nije jednina jednina je taj lik u ociglednom bunilu, ali za ovo nismo isti i sl. debelo masis obruc ta prica je sa one strane brda i potekla, i dalje se vrlo pazljivo gaji tamo ili si zaboravio “vezana jedna ruka i noga, tu smo samo da uvelicavamo tudje uspehe, poslednji bastion opozicije, avangarda, kadinjaca nece pasti, casovi ljubavi...” i ostale baljezgarije iz nismo isti fioke za meru i ostalo se slazem 3 minutes ago, VoodooDerina said: Neko se bunio što sam juče rekao da je na klupi KKP šarlatan i prodavac magle, pa dovoljno je pogledati kako su branili poslednji napad sa nepostojećom stranom pomoći, ono je za momentalno spaljivanje diplome. Na žalost u njihovoj upravi su se neki dozvali pameti, pa postoji dobra šansa da ćemo naredne sezone imati značajno teži posao. gosn repeša stize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts