dekkard Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Stvarno nadimak VEPAR ne govori nista o FC3 vec o onima koji pisu. Da li sam ljubumac igre FC3? Daleko od toga, ali makar postovanje za PO nije na odmet. Ovaj tvoj post bi imao smisla da se obraćaš ljudima koje zapravo zanima košarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 6 minutes ago, Borca said: Ja se i ne secam da li je neki nas igrac koji je otisao na koledz iz Srbije (govorim o zadnjih 20-tak godina) i tamo zavrsio ceo program (4 godine) napravio neku zavidnu karijeru. Ne znam koliko je uopste pametno ovim najzvucnijim talentima u mladjim kategorijama da i idu na koledze ako im je kosarka glavna stvar o kojoj razmisljaju. Videcemo sta ce biti sa Risticem, Pusicom i ostalima u narednim godinama, nadam se da su bar zeljni rada pa da poprave sta se popraviti moze. Radenovic je napravio najbolju. Nemaju sportski moral i zelju da uspiju kao profesionalci. Uostalom, dolaze iz sistema gdje te svi tjeraju da radis. U NCAA toga nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Da Radenovic, stigao je i do CSKA bese ako nisam pogresio. U svakom slucaju ne bas ohrabrujuci pokazatelji za odlazak na koledz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 13 minutes ago, pepe sancez said: Radenovic je napravio najbolju. Nemaju sportski moral i zelju da uspiju kao profesionalci. Uostalom, dolaze iz sistema gdje te svi tjeraju da radis. U NCAA toga nema. kreso cosic nekada davno. kasnije mic pecarski i zoran jovanovic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Nije problem koledž, sve je to do igrača ... koliko ih je samo propalo ovde kod nas, mnogo više ... i tamo bar dobiju neku diplomu. Krešimiru Ćosiću nije smetalo da bude vrhunski igrač. Mada, ti ekstra talenti sa ovih prostora ne idu na koledže, bar je tako bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Promenilo se mnogo toga od tih vremena. Danas igrač sa 20 godina odlazi direktno u NBA ako se proceni da poseduje dovoljan kvalitet, i ima sezonu da pokaže da li je stvarno tako ili ga otpuštaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 10 minutes ago, pavijan2 said: kreso cosic nekada davno. kasnije mic pecarski i zoran jovanovic. Da, nije mi ni palo na pamet da idem tako daleko. Generalno, Dragovic je nas najveci talenat koji se tamo nije pravilno razvio. A najvise je podbacio Koprivica, rekao bih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 5 minutes ago, pepe sancez said: Da, nije mi ni palo na pamet da idem tako daleko. Generalno, Dragovic je nas najveci talenat koji se tamo nije pravilno razvio. A najvise je podbacio Koprivica, rekao bih. Zbog čega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Just now, Kankkunen said: Zbog čega? Tako mislim? Ili se nije razvio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Nije sigurno zbog loših trenera i uslova na koledžu, biće da je glava u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Pa dobro, to je jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) laza leđenda. i sudi i igra tekmu. i to sudi sa dva srđana jankovića i jednim delegatom, srđanom jankovićem Sudije: Srđan Janković, Srđan Janković, Branko Lazić Edited May 30, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Ladno mi ovo ucestalo vredjanje gospodina Filipa Covica probudilo zelju da ostane jos par godinica tu gde jeste. Eeeedmo Juniore! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 nosi ga kući ...jezik pregrizo, kucni u drvo, pomeri se s mesta, pesak ti u gaće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 42 minutes ago, Wingwalker said: ... kucni u drvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 On 5/28/2019 at 12:31 PM, VLADIMIR PERIC VALTER said: Aleksej Nesovic, covece, kakav je to bio talenat, i evo sad karijeru zavrsava u Novom Pazaru. kakav crni talenat aleksej nesovic jbt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 17 hours ago, Milijaš #10 said: Stvarno nadimak VEPAR ne govori nista o FC3 vec o onima koji pisu. Da li sam ljubumac igre FC3? Daleko od toga, ali makar postovanje za PO nije na odmet. Sta bi rekli da je odigrao kako su mislili da hoće? Ovako im se svima pokenjao po ustima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 ni ja se nesto ne secam da je vazio za talenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 ne vepar, nesovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Navodno pregovaramo sa Jovicem. Ne znam koliko je realno, ali bilo bi vrhunski. Vise bih voleo njega nego Pefija.http://kosarka.hotsport.rs/2019/05/30/hs-saznaje-potres-na-malom-kalemegdanu-zvezda-vraca-reprezentativca/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Zdravim Jovicem.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 12 minutes ago, pepe sancez said: Zdravim Jovicem.... taman fića da odigra završnicu, kad se računa 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Upariti ga sa nekim crnim skorerom, Fico kao treci mladi, perspektivni. Bombona! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) 7 minutes ago, Rajon Rondo said: Upariti ga sa nekim crnim skorerom, Fico kao treci mladi, perspektivni. Bombona! Spoiler Edited May 30, 2019 by kalistenika u rutini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) 3 minutes ago, kalistenika u rutini said: Reveal hidden contents Mislio sam na klasicnog pleja, ali Djenka u svako doba 😃 Edited May 30, 2019 by Rajon Rondo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts