uvrnuto Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Je l' ima toliko sada? I tipa prošle, pretprošle godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ako zemljoradnik kaže, onda ima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ako sumiramo statistiku iz pripremnih mečeva i izjave predsjednika imamo "I jare i pare"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 1 hour ago, simply minds said: Ako zemljoradnik kaže, onda ima. Da li 120.000 menja sustinu? Iskreno mi odgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Novica je tu dok se Birča ne vrati, a možda se i dogovori za neku simboličnu cifru, čisto da bude za svaki slučaj oko momaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 2 hours ago, zemljoradnik said: Da li 120.000 menja sustinu? Iskreno mi odgovori Kako smanjujes doci ces do dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 8 hours ago, simply minds said: Kako smanjujes doci ces do dinara. Au, vi i dalje verujete u kikiriki za kapitena 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 2 hours ago, zemljoradnik said: Au, vi i dalje verujete u kikiriki za kapitena 😂 ako je kod miska u megi igrao za 500 evra mesecno, u partizanu igra za 300 max. ljubav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 U 16:30 protiv... prenos na yt kanalu... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gile Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 I Zagor danas baš lepo odigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Lakši trening za giganta iz Beograda.Kako je dobrovidjeti te opet... [emoji3590] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Kucnuh u drvo dva puta, kad se završila tekma 😄 Pretpostavljam da je Makabiju ovo prva tekma, ali opet smo odigrali lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Vidim ja da ce Trinki morati da odgovara za kradje. Opasne smo igraci doveli iz lige sampiona... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Ima statistike?Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Ljudi, ajde da neko otvori novu temu.Послато са SM-A530F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Mogu i ja ako vam je bas frka, pa cemo u hodu da dopunimo malo teksta i slicica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 (edited) Cestitke komsije, nisam imao pametnija posla pa sam odgledao da vidim sta mozemo ocekivati od vas ove sezone. Odbranu ste digli na dosta ozbiljniji nivo nego prosle godine, napad vam jos uvek skripi, Thomas vam je dobar ubod, Letonac i Parahuski mogu da budu blaga razocarenja za vase navijace. Wolden mi nekako deluje stegnut jer ocigledno mu Trinkijeri ne da da divlja kao sto je to radio u Israelu. Makabi je kandidat za fenjer ako ovako budu igrali u EL, ne zelim da umanjem vasu pobedu ali nivo energije koji su oni ulozili danas je sramotan, ali njima je falio samo Vilbekin, ovo je blagi uzas na sta su oni licili danas. Uglavnom bice zanimljiva sezona, a i predsednik vam je rekao da ce sve uciniti da udje u EL sledece sezone, mali budzet a ciljevi veliki. Svaka cast. Jos kada vam se prikljuci buduci svetski sampion Birch eto punog rostera, taj bek shuter od 500.000 eur nije potreban nikako. Edited September 7, 2019 by Šarac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 Quote Partizan NIS Valden 15, Zagorac 18, Gordić 14, Parahovski 6, Jaramaz 5, Veličković, Janković 7, Tomas 14, Pejners 0, Mozli 5. Makabi Brajant 3, Ejsi 10, Kalojaro, Hanter 15, Koen, Kaspi 6, Avdija 3, Dorsi 8, Dibartolomeo 5, Volters 6, Dž. Koen 5, Blek 10, Zusman 5. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Inače, dok sam juče gledao tekmu, morao sam da proverim Valdenov % bacanja od prošle godine. Očekivano, imajo je 89% u izr. ligi i to na ogromnom uzorku (7 po tekmi). Juče je šutirao 6 bacanja, što svakako nije tolika umetnost pogoditi, ali njemu je svaka ušla pod savršeno istim uglom, isti pravac, jačina, luk, kao da gledaš reprizu. Sa druge strana, dva brata Mozli i Nikola... Obojica slično, bacaju rakete ka košu, pa baš ako se pogodi ugao, lopta uđe. Mozli imao 1 od 2, a Nikola je u jednom trenutku promašio obe, i to dva zabijanja lopte u prednji obruč, bez ikakve nade da uđe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ali je imao u jednom slučaju i oba pogođena. :) Jbg, to nam je što nam je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Vecina zadovoljna. Drago mi je cuti. Nadam se da ce sezona biti dobra i napeta. Takmicarska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Polako momčino, nismo još ni roster kompletirali... :) Biće dobra sezona, sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Igra li neko evro takmicenje ova Arka?Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 (edited) Igra Eurocup. Inace, solidno poluvreme, bas nas lepo sluzi sut, a vidim da ce se ove sezone prangijati i poludistanca. Edited September 8, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts