realno *w Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Glupo je analizirati dok ne vidimo kakva će ekipa biti, ali potencijalno nezgodan početak. Od prve 4 tekme, 3 na strani, a jedina kući protiv Mornara koji će očigledno biti strašno opasna ekipa. 3
Ne sam Safete Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Isto sam pomislio. Biće baš zaebano, naročito ako je plan da se opet kompletiramo tamo negdje u januaru.
Barkley#34 Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Biće dobro da prvo provalimo šta je uopšte plan.
Cooper Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Ovako izgleda ABA + EC Prvih 5 utakmica 4 gostovanja 1
NROX Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Nema veze, druga tekma vam je sa bratskim klubom, kao mi kad igramo sa FMP. 👳♂️ 1
realno *w Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Ma identično Prošle sezone se, od silne ljubavi, i potukosmo sa njima. Malo pesničenja sa "bratskim" klubom, to je normalno. 3
NikadProtivKaline Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 1 hour ago, Ne sam Safete said: Ma identično pa i nije vi imate 2 bratska kluba, dakle 4 prijateljske tekme po sezoni malo li je na ovu skupocu
u pokušaju Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Plus svi hrvatski klubovi zbog koeficijenta. 4 1
NikadProtivKaline Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 3 minutes ago, Referent said: Plus svi hrvatski klubovi zbog koeficijenta. Partizan Igokea Cedevita Olimpija moze 1
Ne sam Safete Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 Jedan od onih sto ih maltretira pristrasna moderacija 1 1
Stoned Laki21 Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 4 minutes ago, Ne sam Safete said: Jedan od onih sto ih maltretira pristrasna moderacija I sad ide na foru, sad sam isprozivao moderaciju na žalbama pa ću da trolujem i flejmujem KKP topik i da zafasujem manji ban od sedam dana, a onda ću da kukam na sva usta kako sam ja disident koga maltretira pristrasna moderacija jer sam im istinu u lice rekao... da se nismo vozali ovim ringišpilom vašarskim više puta pa da nam ga prodaju kao tobogan u akva parku... 1 1
NikadProtivKaline Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 3 minutes ago, Stondisha said: I sad ide na foru, sad sam isprozivao moderaciju na žalbama pa ću da trolujem i flejmujem KKP topik i da zafasujem manji ban od sedam dana, a onda ću da kukam na sva usta kako sam ja disident koga maltretira pristrasna moderacija jer sam im istinu u lice rekao... da se nismo vozali ovim ringišpilom vašarskim više puta pa da nam ga prodaju kao tobogan u akva parku... rekao bih da sam dobio zvanican odgovor od moderacije da je flejmovanje neutralnim stondisha stilom dozvoljeno i pozeljno shodno tome, zelim da svoja novostecena prava i koristim ukoliko dobijem ban, to ce samo znaciti da jedna pravila vaze za "neutralne" a druga za sve ostale
Stoned Laki21 Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 1 minute ago, Swift Pancakez said: rekao bih da sam dobio zvanican odgovor od moderacije da je flejmovanje neutralnim stondisha stilom dozvoljeno i pozeljno shodno tome, zelim da svoja novostecena prava i koristim ukoliko dobijem ban, to ce samo znaciti da jedna pravila vaze za "neutralne" a druga za sve ostale smatraj se upozorenim za Quote Ometanje moderacije - 10 dana. Primeri: komentarisanje moderacije na pogresnom mestu, ponovno postovanje obrisanih postova itd. Quote Konstantno provociranje i flejmovanje - 10 danaPrimeri: namerno dizanje tenzije u diskusiji sluzeci se podmetanjem, lazima, uvredama i slicno. Quote Trolovanje i pored upozorenja moderacije - 10 danaPrimeri: konstantno skretanje diskusije, ponavljanje diskusija koje se vec vode na nekom drugom topiku itd. i da se razilozimo polako...
Trigger_craft_pivo Posted July 17, 2019 Posted July 17, 2019 (edited) Ima li KKP-a na ovoj temi? ... Edited July 18, 2019 by Stondisha 1
Recommended Posts