Jump to content

Recommended Posts

Posted

A u čemu je razlika između ovog dresa i prošlosezonskog?
U materijalu. Navodno je mnogo prijatniji za nošenje nego od jednog renomiranog proizvođača koji nosi jedna druga ekipa.
  • Like 1
Posted
2 minutes ago, Alek The Great said:

Pa ocekivano s obzirom na cene sezonskih karata.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Pa ok za inače, ali je ovo prijateljska i još kao predstavljanje tima. Plus se igra taj fudbal što su pominjali. 

• Like 1
Posted (edited)

Jel moguce da je KKP odlucio da prodaje karte za trening utakmicu? Pa koliko ce cena za tribine biti za ABA I EC, ako za prijateljsku utakmicu prodajes karte po ovim cenama.

Ako  prihod ide u neke humanitarne svrhe pozdravljam,  u suprotnom  stvarno nema smisla prema svojim navijacim..

Edited by Šarac
  • Like 3
Posted
9 minutes ago, Šarac said:

Jel moguce da je KKP odlucio da prodaje karte za trening utakmicu? Pa koliko ce cena za tribine biti za ABA I EC, ako za prijateljsku utakmicu prodajes karte po ovim cenama.

Ako  prihod ide u neke humanitarne svrhe pozdravljam,  u suprotnom  stvarno nema smisla prema svojim navijacim..

Svuda u Evropi i Svetu  se naplacuju karte. Ne znam odakle ovo filozofiranje i provokacije sad. 😁

Posted

Sto se tice Kilpatricka, ne znam za koji novac bi igrao, ali ukoliko nije nesto preposterous deluje kao ok resenje. Prosecan je suter (ali takvi su i svi pominjani izuzev Blakeneya i Prepelica koji je otpao davno), ali je racionalniji i laksi za uklapanje u timsku kosarku. Slabo sam sta video u PAO-u, ali na osnovu epizoda u NBA i poslednje godine na Cincyu ume da koristi prodor i iznudi slobodna. Nije pojacanje koje oduzima dah, ali moze sigurno mnogo losije od ovoga.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Pavaroti said:

Svuda u Evropi i Svetu  se naplacuju karte. Ne znam odakle ovo filozofiranje i provokacije sad. 😁

Covicu mrsh iz Zvezde sto si pustio preko 1.000 protiv Mornara za dz, direktno je ostetio KKCZ za siguran prihod.

Posted
2 minutes ago, Šarac said:

Covicu mrsh iz Zvezde sto si pustio preko 1.000 protiv Mornara za dz, direktno je ostetio KKCZ za siguran prihod.

Kakve veze Covic ima sa Partizanom? Covic je dorbocinitelj a Ostojic je neki djavo 😁 Eno i juniori Partizana su igrali protiv Dinamika u Areni,  eto ti jos materijala za pljuvanje. :thumbup:

Posted
KK Partizan nema adekvatnu podrsku drzave, pa je i logicno da navijaci popunjavaju dobar dio budzeta. Plus nesto malo od marketinga.
Majice i šolje.
  • Thanks 1
Posted

G

10 minutes ago, Poodle Care said:

.b81528cc6537edfc27717520f2a1165e.jpg

Znači Bogdan presedeo na tribinama dok je bio u Partizanu i onda prešao u Fener...takoreći nebitan deo njegove karijere..mnogo je bitnije istaći ovaj jedan nastup FMP-u.

Govna.

• Like 8
Posted

Cekaj, nivo 400 nije otvoren, besplatan ulaz sa sezonskim kartama, a numerisana mesta.

Jel jos neko vidi problem? Sta sa onima koji imaju sezonske za nivo 400?

Posted
Nisu to te majice. :classic_biggrin:
Bitan je i kvalitet majice. Ove nove partizanove, ja ništa kvalitetnije skoro nisam video.
Recimo od jedne druge ekipe, renomirana marka, za klasu lošije, ali bukvalno.

:)
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...