Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, delgado said:

Sada kada nema Lunija i kad ce Bugi/Bogut biti C linija, ocekujem da agresivno napadaju Kazinsa na svakom pnr i koriste njegove odbrambene nedostatke.

Takodje, ocekujem vise Ibake na ustrb lesine Marka.

pa ibaka nema sanse da odbrani cousinsa dok gasol je vec tezak zalogaj.

• Like 1
Posted

Pa da, ali Ibaka makar moze da skace ofanzivno/defanzivno i lovi na perimetru GS sutere.

Ne znam zasto vise ne igraju Lowry & Serge pnp, gde Serdjo Leone roka onu njegovu poludistancu. 

Posted

Ibaka hustluje ali je dosta glup košarkaški, ubija flow ekipe svojim budalastim šutevima i pravi glupe lične greške. On je dobar u doziranoj minutaži, ipak je Marc korisniji.

Posted
1 hour ago, delgado said:

Za Klaya za sad 'likely questionable'

Klej igra, tu nemam sumnje.

Sad kad su uzeli brejk kontam da su dali KD jos koji dan ekstra, da se vrati za game 4 ili game 5 a da su otisli na 0:2 igrao bi KD i game 3.

Posted

Ovde se pise o svemu, pa cak i o batinama koje je dobio Porzingis. Fajter co'ek. Bez obzira na to sto je dobio batine, msm da niko nece da ga provocira na mecu, jer je spreman da udje u tucu bez pardona. 

Posted
23 minutes ago, sasa965 said:

@Miki28

Kako mislite Klej sigurno igra ?

To onome kako je izgledalo za vreme utakmice neće bar dve nedelje.

Moje misljenje. Ipak je to Klej...

@Drakarisnek se ugasi Toronto ako izgube seriju protiv GS koji igra bez KD i Kleja. Odrekao bih se kandze.

@uini moje pare su na Lejkerse naravno s tim da je zelja Lebron za AD ali realnost je totalno drugacija, ide farma

Posted

Bolju ponudu od LAL ne mogu dobiti. Mladi igraci + 4. pik na draftu. Boston, ako neda Tejtuma, ne moze ni ludilu da sastavi bolju ponudu.

Minesota, Juta, Orlando i Indijana su zainteresovani za Rasela.

Posted
5 minutes ago, sasa965 said:

@Miki28

Znaci jaci je od iskidanog  misica.

Tesko i po cenu mnogo gore povrede.

Povratak za 18 dana najbrze , obicno 21 do 28.

Pa bilo i u USA.

Ko kaze da je iskidao? Ja koliko citam to je  left hamstring strain a ne tear... Za to je potrebno nekoliko dana oporavka

• Like 1
Posted
3 minutes ago, pepe sancez said:

A sta ce im prvi, cetvrti pik plus gomila mladih igraca? Bolje da ga razmjene z aneki opipljivi kvalitet.

Zasto je bolje? Jel im se zuri? Daju recimo AD za Lonza, Ingrama, Kuzmu i #4 pik i imaju mladu osnovu uz Ziona a onda ce vrvt usledit i trejd Jrue za neke mladje igrace pa polako da grade tim. Zasto im se zuri? 

Posted
7 minutes ago, Drakaris said:

Boston, ako neda Tejtuma, ne moze ni ludilu da sastavi bolju ponudu.

ja bih garant dao tatuma na njihovom mestu ako imam neki signal tipa -razmotricu ostanak ako ekipa legne-

mislim da vredi rizika, kao leonard/derozan. mislim nije identicna situacija ali return moze biti veliki, vredi rizikovati

Posted

Ovа serija pokazuje svu veličinu Kerra kao trenera, i kako je sposoban da transformiše igru ekipe u zavisnosti ko je na parketu. Premalo se potencira njegov trenerski talenat, igrati tako hrabro i beskompromisno sa tolikom rotacijom i da ti svaki igrač da učinak to samo najveći treneri mogu da urade.

• Like 3
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...