Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Kako mi je Bledsoe iritantna njuska. Po meni jedan od najprecenjenijih igraca u ligi i ovaj tim Bucksa bi mi bio mnogo simpaticniji da njega nema tu. Totalno je neupotrebljiv u pozicionom napadu i igra Bucksa mnogo smislenije deluje kada je Hill ili neko drugi na parketu u ovom PO.

Posted
3 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Pokaj se 

Ma gde, sve iz neke tranzicije ili "polomljenih" akcija. Bas ne pamtim da sam video da iz pozicionog napada sa namerom iskreiraju nesto gde on ostaje sam na sutu za 3.

My boy Lowry ubija.

Posted (edited)

Dobar tempo, ovo mi se svidja. Susta suprotnost od onoga sto je igrao Toronto protiv File gde su napadi trajali 20+ sek i gde je pusteno rvanje grcko-rimskim stilom. Toronto ispogadjao vecinu suteva sa distance na pocetku, Milvoko nista. Ocekujem da prodisu malo sad ulaskom HIla i kasnije Brogdona.

Edited by MrTripleDouble
Posted
4 minutes ago, SunZero said:

lepo izgleda napad toronta dok svi ubacuju, malkolmovi hibridi polomise tablu

Bleco ubiva Buckse, moraju da daju Malkolmu loptu, trenutno im je on najbolji slasher i donosi najbolje odluke tokom drajvova.

Posted

Bullyball Giannisa za sada solidno neutralisan iako će on stići do svoje statistike. Treba mu napadati dribling konstantno. Brogdon stvarno dobar al ne verujem da ima kapacitet da presudi. Biće ovo vrh serija. 

Posted

Ne znam da li sam jedini koga Milvoki uopšte ne impresionira. Ono što se dešavalo protiv Bostona je u značajnoj mjeri bilo posljedica idiotske igre Kyrie-ja. Da ga nije bilo, po meni bi imali egal dvoboj. Sada kad preko puta nije umišljena, već stvarna igračka veličina situacija je bitno drugačija. Janis jeste vrhunski igrač koji puni sve kolone i daje doprinos u svim aspektima igre, ali još uvijek nije ''klačer'' kome daš loptu da odluči utakmicu. Nadam se uzbudljivoj i neizvjesnoj seriji, jer ona zapadna to, nažalost, neće biti.

Posted (edited)

fantasticna tekma, sve prsti, intenzitet sasvim drugi level u odnosu na sve serije ovogodisnjeg po

za sada daje rezultat ovo zoniranje u reketu i kocka sa otvorenim trojkama ali moze biti zeznuto ako Bucksi pocnu da pogadjaju, imaju Rapsi defanzivnog potencijala i duzine ali ko ce pokriti toliki teren i udvajati Freaka

Lowry najbolji akter u obe ekipe, pokupio i 5 skokova, tesko da ce moci ovako do kraja, steta sto ova rehab verzija Marcusa Williamsa bez manga i skilla ne moze iole kvalitetno da odradi backup minute

Edited by SunZero
  • Like 1