Nicklord Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 14 minutes ago, Kosta said: Odgovor je stigao, nekima ce promijeniti zivot *slika* i shvatanje racunanja 😁 *slika* Bukvalno nije naveo nijedan izvor za svoje tvrdnje. Hoću reči da nije dokazao teoremu da 2000. godina spada pod devedesete Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) 18 minutes ago, Kosta said: Odgovor je stigao, nekima ce promijeniti zivot i shvatanje racunanja 😁 kole, drug ti nije u pravu. https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/eighties za matematiku svaka cast, jezicki ne stoji najbolje. pozdravi ga Edited August 7, 2019 by dee jay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, dee jay said: kole, drug ti nije u pravu. https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/eighties za matematiku svaka cast, jezicki ne stoji najbolje. Jbt, fakin Kejmbridz isto gresi.... pa ovo je show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 2 minutes ago, Nicklord said: Bukvalno nije naveo nijedan izvor za svoje tvrdnje. Hoću reči da nije dokazao teoremu da 2000. godina spada pod devedesete ako ja kazem da 1 i 1 daju 2 i ne navedem izvor, da li to znaci da nisam dokazao? a rekao bih da on zna matematiku kao ti i ja pa na desetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) sto bi rekao uini, bend the knee. zajebao si se sta sad. jos si i druga navukao, pitanje nije matematicko u sustini. mada bih od jednog dra bilo koje oblasti ovekivao malo vise sirine. da nije on pisao na b92 pod nickom konquistador? Edited August 7, 2019 by dee jay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, dee jay said: sto bi rekao uini, bend the knee. zajebao si se sta sad. jos si i druga navukao au kontrer, didzej... meni je sad potpuno suluda cinjenica da postoji neko ko misli da su devedesete zavrsile koncem 1999. 😮 elementarna matematika, moj didzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Just now, Kosta said: au kontrer, didzej... meni je sad potpuno suluda cinjenica da postoji neko ko misli da su devedesete zavrsile koncem 1999. 😮 elementarna matematika, moj didzej nema toliko veze sa matematikom. ali si suvise bandoglav da priznas 😄 napisao sam ti ranije u kom slučaju si u pravu, u kom nisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 decenije, dekade chke mtrne.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 12 minutes ago, Nicklord said: Bukvalno nije naveo nijedan izvor za svoje tvrdnje. Hoću reči da nije dokazao teoremu da 2000. godina spada pod devedesete Evo, da ti laik objasni, kad vec matematicar nije mogao. Dvadeseti vijek ima deset decenija, od kojih su zadnja devedesete. Ako je tvoj stav tacan, a novi milenijum pocinje 1.1.2001.,sta je onda 2000. godina? anomalija koju ne racunamo? kakve teoreme, lik je rekao crno na bijelo, pa to je matematika za osnovnoskolce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 9 minutes ago, dee jay said: nema toliko veze sa matematikom. ali si suvise bandoglav da priznas 😄 napisao sam ti ranije u kom slučaju si u pravu, u kom nisi U matematici ne mozes da budes na jednu stranu u pravu, a na drugu ne. Pa nije to Srodingerova macka 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 izraz devedesete nema veze sa matematickim pojmom 10. decenija 20. veka. dobio si relevantan izvor. oponiraj svojim ili gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 16 minutes ago, dee jay said: sto bi rekao uini, bend the knee. zajebao si se sta sad. jos si i druga navukao, pitanje nije matematicko u sustini. mada bih od jednog dra bilo koje oblasti ovekivao malo vise sirine. da nije on pisao na b92 pod nickom konquistador? Glupa fora. Ali stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, dee jay said: izraz devedesete nema veze sa matematickim pojmom 10. decenija 20. veka. dobio si relevantan izvor. oponiraj svojim ili gtfo Pece neznanje, jel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, Kosta said: Glupa fora. Ali stvarno. jeste ti taj nalog bio glupa fora, ali sta sad, pogresi covek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) 1 minute ago, Kosta said: Pece neznanje, jel? nije mi namera da ovo predje u svadju.. mozes i na pm ako imas jos nesto da mi napises. dosta smo trolovali topik Edited August 7, 2019 by dee jay Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 jedan od jacih off-topica ikad 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Jbt, fakin Kejmbridz isto gresi.... pa ovo je show. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Avgusta se i tako nista ne desava u NBA-u, tako da, nastavite. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 hour ago, Kosta said: ako ja kazem da 1 i 1 daju 2 i ne navedem izvor, da li to znaci da nisam dokazao? a rekao bih da on zna matematiku kao ti i ja pa na desetu. Znači. Ja mislim da su 1 i 1, 11. Jer ih staviš jedan pored drugog pa bude 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ovaj off-topic me podseti na ovu GOAT diskusiju: https://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107926751 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 3 hours ago, Kosta said: Meni je ovo genijalno. NBA objavila tri prve petorke decenije(tj 15 najboljih igraca), a decenija TRAJE JOS GODINU I 5 MJESECI. Fail decenije(pun intended) 😁😂😂😂 Urednici sa zvanicnog sajta NBA nisu napisali da su u 202. deceniji bili dominantni ti i ti igraci, vec u odredjenoj deceniji (od kada do kada) su bili najbolji ti i ti igraci. Sigurno ste mogli da cujete od nekog starog bracnog para kako kazu da su vec cetiri decenije u braku, to ne znaci da je taj brak morao da pocne 1.1.1981. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 8, 2019 Author Share Posted August 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ima li muskarca u NBA-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Nema vise, to sad sve place, suze roni. Postali su seka perse. Sve ostriji sudijski kriterijumi i na utakmicama. Jokic jedini muzjak tamo, garantujem kada osvoji titulu, ide pod tus, pogleda koju konjicku trku i spavanje. 1 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Daj vrcajte pricu o decenijama dok armchair psiholozi ne krenu sa analizama zasto likovi placu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts