Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Bez KD i Klaya pa da gledamo egal mec. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Za Klaya za sad 'likely questionable' Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 2 hours ago, delgado said: Sada kada nema Lunija i kad ce Bugi/Bogut biti C linija, ocekujem da agresivno napadaju Kazinsa na svakom pnr i koriste njegove odbrambene nedostatke. Takodje, ocekujem vise Ibake na ustrb lesine Marka. pa ibaka nema sanse da odbrani cousinsa dok gasol je vec tezak zalogaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Pa da, ali Ibaka makar moze da skace ofanzivno/defanzivno i lovi na perimetru GS sutere. Ne znam zasto vise ne igraju Lowry & Serge pnp, gde Serdjo Leone roka onu njegovu poludistancu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ibaka neka izdominira protiv svedskog Leri Birda nema sta da trazi protiv bugija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ibaka hustluje ali je dosta glup košarkaški, ubija flow ekipe svojim budalastim šutevima i pravi glupe lične greške. On je dobar u doziranoj minutaži, ipak je Marc korisniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 hour ago, delgado said: Za Klaya za sad 'likely questionable' Klej igra, tu nemam sumnje. Sad kad su uzeli brejk kontam da su dali KD jos koji dan ekstra, da se vrati za game 4 ili game 5 a da su otisli na 0:2 igrao bi KD i game 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Mislio sam da je ovo PO NBA tema za sezonu 2018/19. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 1 minute ago, dekkard said: Mislio sam da je ovo PO NBA tema za sezonu 2018/19. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 ? Vidim ovde postove o timovima koji nisu ušli u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Lebron je upalio PO mode tako da nebitno dal je u PO ili ne, mode je mode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ovde se pise o svemu, pa cak i o batinama koje je dobio Porzingis. Fajter co'ek. Bez obzira na to sto je dobio batine, msm da niko nece da ga provocira na mecu, jer je spreman da udje u tucu bez pardona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 kladim se na bostan Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 @Miki28 Kako mislite Klej sigurno igra ? To onome kako je izgledalo za vreme utakmice neće bar dve nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ako ih GS dobije bez Tompsona i Durenta, msm da ne trebaju ni igrati ostatak serije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 23 minutes ago, sasa965 said: @Miki28 Kako mislite Klej sigurno igra ? To onome kako je izgledalo za vreme utakmice neće bar dve nedelje. Moje misljenje. Ipak je to Klej... @Drakarisnek se ugasi Toronto ako izgube seriju protiv GS koji igra bez KD i Kleja. Odrekao bih se kandze. @uini moje pare su na Lejkerse naravno s tim da je zelja Lebron za AD ali realnost je totalno drugacija, ide farma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 @Miki28 Znaci jaci je od iskidanog misica. Tesko i po cenu mnogo gore povrede. Povratak za 18 dana najbrze , obicno 21 do 28. Pa bilo i u USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Bolju ponudu od LAL ne mogu dobiti. Mladi igraci + 4. pik na draftu. Boston, ako neda Tejtuma, ne moze ni ludilu da sastavi bolju ponudu. Minesota, Juta, Orlando i Indijana su zainteresovani za Rasela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 A sta ce im prvi, cetvrti pik plus gomila mladih igraca? Bolje da ga razmjene z aneki opipljivi kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 5 minutes ago, sasa965 said: @Miki28 Znaci jaci je od iskidanog misica. Tesko i po cenu mnogo gore povrede. Povratak za 18 dana najbrze , obicno 21 do 28. Pa bilo i u USA. Ko kaze da je iskidao? Ja koliko citam to je left hamstring strain a ne tear... Za to je potrebno nekoliko dana oporavka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 3 minutes ago, pepe sancez said: A sta ce im prvi, cetvrti pik plus gomila mladih igraca? Bolje da ga razmjene z aneki opipljivi kvalitet. Zasto je bolje? Jel im se zuri? Daju recimo AD za Lonza, Ingrama, Kuzmu i #4 pik i imaju mladu osnovu uz Ziona a onda ce vrvt usledit i trejd Jrue za neke mladje igrace pa polako da grade tim. Zasto im se zuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 7 minutes ago, Drakaris said: Boston, ako neda Tejtuma, ne moze ni ludilu da sastavi bolju ponudu. ja bih garant dao tatuma na njihovom mestu ako imam neki signal tipa -razmotricu ostanak ako ekipa legne- mislim da vredi rizika, kao leonard/derozan. mislim nije identicna situacija ali return moze biti veliki, vredi rizikovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 kostace ad manje nego sto se ocekuje. svakim danom mu se smanjuje cena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Ovа serija pokazuje svu veličinu Kerra kao trenera, i kako je sposoban da transformiše igru ekipe u zavisnosti ko je na parketu. Premalo se potencira njegov trenerski talenat, igrati tako hrabro i beskompromisno sa tolikom rotacijom i da ti svaki igrač da učinak to samo najveći treneri mogu da urade. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts